1478
Чому ви думаєте про щось, коли у вас є YouTube?
Люди часто запитують мене, що я роблю. Я хочу розповісти вам улюблений жарт, але я тримаю назад. Після того, як відносно коротке пояснення про відео, її обробку, доставку та наші продукти в зв'язку з ними, варіабельно запитайте питання: «Що є YouTube, чому ви думаєте про щось на вашому сайті? й
Для того, щоб не потрапити двічі, я вирішив написати короткий пост у відповідь на це часте питання – чому мені потрібно зробити самопереробку, зберігання і відображення відео з доставкою до глядача на сайті, якщо все це може бути зроблено безкоштовною службою?
Слово про контекст Цифровий любительське відео має гойдалку телевізійної монополії на рухомих фотографіях. До наших поглядів додано глобальні зміни у форматі медіа – відео додано до тексту та фото та стає основою онлайн-Новини. Я думаю, що це те, що відбувається до нього зараз, як це було з фотографіями 10 років тому. Вартість фото знизилася кількома замовленнями величини всього за кілька років. Схожі відео, як це можливо. Будь-який смартфон може прийняти відео з сцени. З допомогою цифрової фотографії ми бачили світанку журналістики і його розвитку, і що відео дасть нам щось, що ми можемо оцінити прямо зараз, в режимі реального часу.
Будь-який може створити відео, від нуля до багатьох мільйонів. небо є лімітом, як вони кажуть.
Типові відео джерела сьогодні:
Дві сторони відео
Всі відео в Інтернеті можна розділити на дві нерівні частини.
Відео Живі відеореєстратори близько 10% всіх обсягів передачі даних. Які основні функції:
Запис відео (відео на вимогу, відео-на вимогу, VOD) займає решту 90% обсягу. Основні функції:
Так що неправильно з YouTube? Ми приїхали до основного елемента основного питання – «на YouTube».
Безкоштовні послуги - YouTube, RuTube, Vimeo - що вони дають і що не в них?
Переваги:
Альтернативою є створення власної системи відображення відео.
Переваги:
Середня мелена
Звісно, обидва варіанти добре працюють разом. Поєднання безкоштовних послуг та власних розробок вигідно для більшої аудиторії. Кращі якості обох підходів дають примулятивний ефект. Останній приклад - Росія Сьогодні. Вони є першими новинних каналів для подолання бару мільярдів переглядів, які мають власне відео потокове відео на сайті і мовлення їх програм за допомогою традиційних каналів - супутників і кабельних мереж.
Як вибрати між безкоштовними послугами і власним рішенням? Основним критерієм є ставлення до змісту та його монетизації. Чим більше ви хочете відчуження і гроші, тим менше, це витрати на надання вашого контенту безкоштовно. Є два крайні.
Де ви в цій координатній системі, ви знаєте краще.
Я, ми робимо все.
Якщо ви хочете самі зателефонувати одержувачу.
Ви повинні бути головоломлені наступними компонентами:
Не так багато всього. По суті, від «вільних» до мільйонів доларів.
Ми можемо зупинитися зараз. Головне питання – «Чому потрібно?» – Я відповів. Якщо вам потрібні статті з деталями створення певних видів рішень, будь ласка, прокоментуйте.
Джерело: habrahabr.ru/post/224505/
Для того, щоб не потрапити двічі, я вирішив написати короткий пост у відповідь на це часте питання – чому мені потрібно зробити самопереробку, зберігання і відображення відео з доставкою до глядача на сайті, якщо все це може бути зроблено безкоштовною службою?
Слово про контекст Цифровий любительське відео має гойдалку телевізійної монополії на рухомих фотографіях. До наших поглядів додано глобальні зміни у форматі медіа – відео додано до тексту та фото та стає основою онлайн-Новини. Я думаю, що це те, що відбувається до нього зараз, як це було з фотографіями 10 років тому. Вартість фото знизилася кількома замовленнями величини всього за кілька років. Схожі відео, як це можливо. Будь-який смартфон може прийняти відео з сцени. З допомогою цифрової фотографії ми бачили світанку журналістики і його розвитку, і що відео дасть нам щось, що ми можемо оцінити прямо зараз, в режимі реального часу.
Будь-який може створити відео, від нуля до багатьох мільйонів. небо є лімітом, як вони кажуть.
Типові відео джерела сьогодні:
- Люблю фотографію на смартфоні і камері – вони практично всі.
- Камера спостереження, відеореєстратори, веб-камери є відмінним неупередженим джерелом інформації. Мезеорит Челябінськ - свідк.
- Професійні виробники контенту – телеканали та медіа студії. Все зрозуміло з ними - контент для телевізора відмінно поєднується в Інтернеті.
Дві сторони відео
Всі відео в Інтернеті можна розділити на дві нерівні частини.
Відео Живі відеореєстратори близько 10% всіх обсягів передачі даних. Які основні функції:
- зйомки безпосередньо з сцени.
- В режимі реального часу передача з джерела для перегляду
- Вимоги до інфраструктури для створення, передавання та відображення відео вище середнього.
Запис відео (відео на вимогу, відео-на вимогу, VOD) займає решту 90% обсягу. Основні функції:
- Відео попередньо записано і зберігається десь.
- Завантажується і переглядається за інтересами.
- Працює на всіх каналах і пристроях, тільки якість сприйняття страждає.
- Відносно високі вимоги до зберігання даних, в першу чергу для обсягу і надійності.
Так що неправильно з YouTube? Ми приїхали до основного елемента основного питання – «на YouTube».
Безкоштовні послуги - YouTube, RuTube, Vimeo - що вони дають і що не в них?
Переваги:
- Вартість зберігання і доставки для власника контенту. Безкоштовно!
- Чудовий соціальний компонент – залучення глядачів не тільки з контентом, але й через те, що частка, ретвіт, посольство, коментар та ін.
- Додаткові можливості для заробітку. Ви можете заробити гроші на YouTube, але Google візьмуть участь у «малій акції», а власник контенту повинен намагатися не менше платити за створення контенту за допомогою своїх рекламних прибутку.
- Втрата контролю за змістом. З будь-якої причини, включаючи скарги власників авторських прав або регуляторних органів. Сервіс прагне захистити себе, і тому, ви прогуляєтеся по краю, якщо ви ви ви відкладете щось інше, ніж коти і баггі. Будь-яка скарга і ви ризикуєте не бачити відео.
- Сильний перетин з конкурентами. Поки ви покажете продукт обличчям через ваше відео, поруч з списками подібних відео в черзі для відтворення - відео ваших конкурентів на тій же тему. А якщо конкуренти вже не замовили демонстрацію реклами прямо перед вашим відео.
Альтернативою є створення власної системи відображення відео.
Переваги:
- Можливість заробити гроші. Основними методами монетизації є рекламна модель або підписка на час або перегляд (так званий перегляд платника).
- Повний контроль над контентом - ви показуєте, що ви думаєте, це правильно. Ви отримуєте права на відображення контенту або виготовити його самостійно, і ви можете показати його до тих пір, поки це не порушує закони вашої країни. Ваші конкуренти не можуть рекламуватися без ваших знань.
- Поєднання живого та записаного відео. Ви можете укладати хоча б власний телеканал «Кленка-ТВ», де спинитися і пряме мовлення, і попередньо записані відео. Безкоштовні канали не можуть це зробити.
- Повний контроль виконання. Ви можете перекласти текст і зображення над відео, як вам подобається. Поставляючи рядок, матчовий бал, комерційний, що.
- Вартість реалізації відеоінфраструктури. Купити або орендувати сервер, налаштовувати все в правому режимі, викрутити потрібний гравець, зробити систему збору грошей
- Вартість підтримки інфраструктури 24/7. Плата за трафік, сервери, заробітні плати адміністраторам та розробникам тощо.
- Видаткові витрати при різкому збільшенні аудиторії. Прокинувся посилання в коментарі в статті Хабре - і ви вкриті абразивом. Для відеоінфраструктури більш важко зробити, ніж для сайту з текстом або фотографіями, потрібні додаткові інвестиції.
Середня мелена
Звісно, обидва варіанти добре працюють разом. Поєднання безкоштовних послуг та власних розробок вигідно для більшої аудиторії. Кращі якості обох підходів дають примулятивний ефект. Останній приклад - Росія Сьогодні. Вони є першими новинних каналів для подолання бару мільярдів переглядів, які мають власне відео потокове відео на сайті і мовлення їх програм за допомогою традиційних каналів - супутників і кабельних мереж.
Як вибрати між безкоштовними послугами і власним рішенням? Основним критерієм є ставлення до змісту та його монетизації. Чим більше ви хочете відчуження і гроші, тим менше, це витрати на надання вашого контенту безкоштовно. Є два крайні.
- Відеоконтент є вторинним, він тільки доповнює основні продукти. Якщо мова йде про компанію, для якого відео є просто спосіб говорити про продукт, і не існує страху конкурентів, то YouTube буде просто право. Зберігайте інформаційний портал з аналітикою, фотографіями з поля, доповнивши його відео - великий, YouTube дасть вам можливість розміщувати відео безкоштовно і створювати можливості соціальної взаємодії. Мета полягає в тому, щоб привернути увагу до вашого сайту, і це буде впоратися з цим. Ви, ймовірно, не потрібно відео велосипед тут.
- Контент є основним, це ваш продукт. Ви продаєте відео підпискою або через обмежений доступ – наприклад, заробіток від реклами. У цьому випадку YouTube стане ідеальним для просування: чайники, причепи та реклама цього контенту. У той же час прямі заробітки будуть розраховуватися користувачами, залученими до сайту. На YouTube з’явився вірусний відео, який витягував його на блогах, VKontaktam, кладуть подоби — і деякі з них прийшли бачити все інше. Все інше вже під керуванням, на Вашому обладнанні, з системами обмеження доступу.
Де ви в цій координатній системі, ви знаєте краще.
Я, ми робимо все.
Якщо ви хочете самі зателефонувати одержувачу.
Ви повинні бути головоломлені наступними компонентами:
- Інструменти для створення відео - для початку, це може бути смартфон, камера або хороша камера.
- Програмне забезпечення для обробки відео – вибір опцій від безкоштовного до професіонала для багатьох кілограмів.
- Файловий сервер – це те, що буде поширювати Ваш контент у правих форматах та протоколах. Потрібні програми та обладнання. Тут картина однакова – від вільного програмного забезпечення з загальним хостингом за $ 5 місяць до виділених серверів з фірмовим програмним забезпеченням для тисяч доларів на рік.
- Веб-сайт відеоплеєра, щоб зробити вміст належним чином відображатися через браузер або через смартфон додатки або STB (set topbox). Традиційне правило полягає в тому, що ви витрачаєте час і робимо все безкоштовно, або ви найняти професійного розробника, який робить все правильно.
Не так багато всього. По суті, від «вільних» до мільйонів доларів.
Ми можемо зупинитися зараз. Головне питання – «Чому потрібно?» – Я відповів. Якщо вам потрібні статті з деталями створення певних видів рішень, будь ласка, прокоментуйте.
Джерело: habrahabr.ru/post/224505/