Лазерний автофокус на смартфоні LG переміщається з пилососа

Подарунок ринку у вівторок, корейський флагман LG G3, як очікується, має ряд цікавих характеристик, але найяскравіші інновації – лазерний автофокус. Ідея полягає в тому, що коли камера запускається, вбудований лазер відсканує простір з конічним променем в інфрачервоному діапазоні невидимий до очей людини, розраховують відстань до предмету. Це виглядає так.

або так:

Налаштуйте, що ви не можете бачити його голим оком. До речі, я хотів би подивитися, що автофокус G3 виглядає як в інфрачервоному режимі.

LG G3 використовує лазер для низької потужності класу 1. Випромінювач розділяє промінь у фрагменти, створюючи кілька фокусних точок. Невисока потужність лазера робить його безпечними для людини, але без зайвих відстаней. Перевага лазера проявляється в умовах поганого освітлення і / або тісного розташування предмета.

Цікаво, LG не розвивала цю технологію для мобільних пристроїв, але для його пилососів Hom-Bot. Правда, вона ніколи не досягла пилососів, але інженери мобільного підрозділу LG підібрали, подрібнюють і побудували його в те, що тепер вони називають найшвидшу мобільну камеру на сьогоднішній день, використовуючи лазер для забезпечення керівництва AF в 0.276 секунд.

У той же час лазерний автофокус працює в поєднанні з традиційним автофокусом та іншими програмами, такими як розпізнавання обличчя, що застрахують і доповнять його, наприклад, на довгих дистанціях.

Ще одне видання приділяє увагу інтерфейсу супер-лаконіки:

- які я хотів би написати в негативний - контрольні елементи завжди повинні бути в руці (о, ті дизайнери). Але інженери робили хорошу роботу.

Я дивлю, чому пилососи не отримали лазера?

Джерело: habrahabr.ru/post/224609/