Тут ця дитина з'явилася в зоопаркі не так давно, вона була першою з її матері і вона, позбавляючи, що вона ще не була морально готовою, дав її дочку зоологам (до речі, практика показує, що друга і наступна потомка жінки піднімаються самі). Вони називають це диво Chloe Magnificent. Далі Я спробую описати процес штучної годівлі кіптяв, в якому я зміг взяти участь.
Ось 14 фото і відео.
Екзотична тварина сімейства віверра живе в Красноярському зоопарку. Кільця нагадують як коти, так і мартени одночасно: вони подовжені учні і розтягують кіготи, як коти, і тіло нагадує маринову форму, є також слизова залоза. Вони живуть в Африці та Азії. У той час вони зберігалися для захоплення мишей, але коти швидко заміщали кіптяви (Я думаю, що наявність слизової оболонки в клітку відіграла важливу роль тут).
У 2010 році в парку «Рой брок» вперше з'явіўся потомство в кіптці. Молода жінка не захотіла підняти дітей і «поганяти» зоологами. Під час роботи в екзотичному тваринному секторі я був залучений до зоологів у годуванні їх. Ми отримали крихітні, менші кошенята, безпорадні віджимання грудок, сліпих і глухих. Це було багато проблем. По-перше, не було статей про штучне годування таких тварин (рожева, ми першими?). Молоко було обрано пробною і похибкою - ні кота, ні собача концентрована не вписалася, в результаті ми оселилися на корові, які ми отримуємо тут в парку від корова Дочка.
(Рівне)
По-друге, годування цих маленьких не так легко, вони виявилися дико швидко. Один з німців їсть, інший з труби, до речі, чотири з них народилися. По-третє, перед подачею, звична процедура полягає в тому, щоб потерти нирки тканиною, щоб зробити D (дефекаційно) і M (урішення), напишіть все вниз в блокнот, який є D і хто є М. Важлива точка полягає в тому, щоб точно запам'ятати температуру цього дуже М - вони п'ють молоко тільки при цій температурі! Під час годування є муга з окропом, в якій пляшка молока повинна бути постійно нагрітою. І так кожен два години дня і ніч (перекладачі чергуються). Все те ж, щоб не перемішувати коробку в шапці. На щастя, на 3 тижні кулі стають більш адекватними, так як кошеня приблизно виростають.
З цієї маленької жінки, вона була легше для зоологів, вже є досвідом. Вона живе в бродері - інкубаторно-типовий пристрій з системою контролю температури і вологості для ліктів.
Відкриті очі.
403690
Дайте мені деякі продукти харчування!
Тепер Хлое вже живить на дорослій дієті: вранці пластина фруктів з сиром або перепелиними яйцями, ввечері на дні тижня риби, м'яса, живої їжі (куші щурів, перепели). Delicacy - таргани, мармур або Мадагаскар.
...
...
Я використовую, щоб читати про кіптяви, коли я був малюком на Gerald Durrell. І так, неважливо, скільки ми любимо їх, з настанням статевих губ, вони починають рости і ми більше не беремо їх на ручки, це відбувається практично з усіх диких тварин. Соон, Хлое буде занадто кусатися.
195994
Тим часом зуби так великі.
Норріс Дад.
І так, ім'я брата Чак. Це для них, щоб виростити великий.
р.
Я утримую Норріс в руках 2010 року, і він підходить в моїй руці як новонароджений!
П.С. Моє повідомлення про тварин не означає рекламу «домінантні» диких тварин. Дикі тварини не мають місця в домашніх умовах, вони продаються спеціалістами в зоопарку.