«У ім'я миру» – благородна ідея палестинської жінки.

Я ніколи не приєднаюся до антивоєнного руху. Зателефонуйте мені, коли відбувається рух миру. Мати Тереса.
Це жіночий бізнес, щоб допомогти людям досягти миру, але тільки власним способом. Жінки, які знайдуть воістину жіночні шляхи, щоб показати людей, які важливо, щоб жити в миру, нескінченно захоплені. Палестинська жінка з села Білін, недалеко від міста Рамалла (дефето Палестинська столиця), заснувала антивоєнну дію: вона збирається гранатометні оболонки, наповнені сльозним газом і висаджені квіти в них. На кордоні, де відбуваються гострі військові зіткнення між ізраїльськими та Палестинська арміями.

р.

За роки війни Під час так званої ізраїльської стіни безпеки є передня лінія. Два роки тому ескальційований політичний конфлікт провокував нові ворожості та смерть. У майбутньому планується, що стіна простягається на 700 км по річці Йорданія. Обидві країни ведуть боротьбу за свої права. Ізраїль вважає, що вони захищають свої права та свободи, тоді як Палестинійці вірять, що Ізраїль пригнічує їх. Війна і зйомки є нормою в обох країнах.

Цей символ миру зробив сильне враження з обох сторін конфлікту. І хто знає, можливо, хтось буде надихати. В той час як війна йде...

Р

А з іншої сторони барикадів, в Ізраїлі місцевий ручний апарат створює металеві троянди з фрагментів гранат.

Люди хочуть миру.

, м. Київ