Славутич - другий життя міста Прип'ят

Я виходжу до міської станції, подивіться - не душа. У будинку станції - атмосфера далекого сонячного ранку на початку літа, коли буде довга, тривалі шкільні канікули.

76032518р.

Станція дуже схожа на якусь структуру, або з старих снів або з дитячих фільмів. Я не можу допомогти відчувати себе, як я був тут довго - дитячі спогади Чорнобиля сповнені таких зображень.

Переміщення до центру. Для дробу другого здавалося мені, що я знову провадив через загустки шипшини на порожньому проспекті Леніна в Прип'яті я пам'ятав «порушення на деконтамінованій місцевості», а ноги знову готували, щоб зробити свій шлях через зламане скло і іржі конструкції пустих будівель, які виглядають з чорними гніздами вікон на німих проспектах.

Р

Як раптом? Місто почало заповнювати людей. На першому, рідкісних пасерах-в міському парку.

А потім всі товариські компанії.

Житлові будинки, приватні садиби

853968 р.

І грати дітей.

Магазини, де я підсвідомо очікував бачити девальвацію і дезоляції, чарівно наповнені товарами,

290200Р

Відкриття аптек.

р.

Кафе,

І літні барні веранди.

З'явилися велосипедні смуги.

І сучасні велосипеди.

Ви можете прогулятися по будівлях без страху кроку на іржаві нігті зламаних каркасів, обсипаючи стельові плити і дверне скло - тут немає.

94005862

Як не буває чорних мохів і напіввиправних речей у в’їздах. У будь-якому випадку, якщо ви можете піти без страху і не замислюватися про «знижковий ліміт панелейних конструкцій».

«З попелиці і попелиці минулого...» читати стару fresco в міському парку.

р.

« » » » » » » » » » » » » » » Ми будуємо новий стиль. Після реконструкції пам'ятника ліквідаторам знімається фреска. В цьому місці я думав, що Прип'ять не вмирає, вона продовжує жити. Як і раніше.

Так само, як і раніше, робота пошти.

Центральна площа не переросла з дикою папорочкою, радіоактивними мохами і шипшиною, але лляна красивою плиткою.

Фонтан не розсипався або перетворився в сміття.

У дворі немає випромінювання.

На стадіоні є спортсмени.

Школа дітей грає на майданчиках.

У дворі переросли лісом, але це частина визначного архітектурного рішення міста -

(з треками, як це)

У зв'язку з цим вся місто виглядає як великий санаторій в середині хвойного лісу, наповненого хребтами і птахами.

Місто живий.
У спортивних комплексах вітер не проходить, але проводяться змагання.

7021075

Місто "склоки" і відділення магазинів все ще існують - після перетворення він отримав другий, сучасний життя.

Музей «Рабочий квартал Амури»

У своїх залах звучать дитячі хореографічні ансамбли.

А ввечері вони показують фільми.

Є також графіті в Славутичі. Але вони не зображують багатих тіней, як в Прип'яті, але сповідають свою любов до своєї матері і бабуся.

Вулиці повні пасерами.

Багато з них посміхалися на мене, і я посміхався назад.

р.

Птахи санг в лісових дворах.

Добре занурюється з хвоєю і свіжою кавою.

Відкриті вікна і діти пішли в школу.

Розпочався новий день:

Джерело: maxim-nm.livejournal.com