Кубинка 2010

У музею з'явилася невелика підбірка фото з музею.
Є ті, хто не знає про існування цього музею військової техніки.

Легендарні 34-ка

Натхнення справжньої поваги IS-2.

СУ-152 Сент-Джон Wort.

І на їх фоні свого роду малюка - "Стуарт"

Далі ми пішли в ангари, де є бронетехніка. Я думаю, що він дуже хороший стан. Броньований автомобіль BA-27M, який взяв участь у битвах на річці Халкін-Голь 1939 року.

І відразу кілька цікавих експонатів. МК5 середній танк, 1918. Я не знаю, скільки є у світі, але, ймовірно, не багато.
р.

Вікерс-Armstrong легкий бак. Виготовлявся в 1937 році. Знак перед ним говорить, що танк залишився в одному екземплярі. Це ще не рідкість...
, Україна

Танцювальний MkII Matilda III

Британський важкий танк Conqueror 1954 отримав в обмін на радянський танк KV. Я хочу, щоб він був написаний, в якому КВ. Але автомобіль знову надихає на її зовнішній вигляд.

Американський середній танк М3, розроблений в 1941 році.

Один з найцікавіших номерів для мене є німецькою бронею. І зустрінеться з відвідувачами продукт гломерії Теутонського бака генія - шахтний трав. Створено в 1942 р. в єдиному екземплярі. З якоїсь причини я пам'ятаю березень імперії з Зоряних воєн.

Я колись хотів купити модель цього важкого напівдорога трактора 12t Typ DBs 10 (Sd.Kfz.8). Але в той час я був бідним і не міг дозволити собі купити модель Тамія 1:48, витрачаючи на нього половину заробітної плати.

І це легкий напіврозрядний транспортер NK-101. Цікаве рішення.

Працівник Т4.
р.

Король тигр.
634280.

Цей автомобіль завжди дивує мене чимось, можливо, його зовнішній вигляд, я не знаю. 380мм ШтурмТігерський штурмовий розчин.

Дуже відомий автомобіль PzKpfw V "Panther".
999 р.

І пішов до Кубинка, щоб побачити Моусе.
р.

Але відверто, коли я побачила самохідний сиджовий розчин Gerat 040 "Karl", "Mouse" відступив до другого, а потім до третьої площини. Гільце 600 мм автомобіля.
3610Р. 4200Р.

р.

І пішов до радянської танкової кімнати. Так, ми готові бурити небо занадто! СУ-100У.

SU-14-2. 152 мм важка самохідна артилерія. У 1940 році було створено 2 експериментальні моделі. У вересні 1940 р. на роботу над ними було припинено.

Але цей крайовий круїзер перенісся в своє сприйняття і "Carl" і "Mouse". Гарний апарат, важкий танк T-35 - п'ятикутник, з двоярусним розташуванням зброї. У трьох вежах з'явилися гармати і кулемети, у двох - одна кулеметна гармата. Корпус бака зварений і частково простягається, бронепластин товщиною 20 і 30 мм.

До речі, не менш цікавими є експериментальні предмети, зібрані в музеї. Вони не пішли в виробництво, але багато з них мали технічні рішення, які були втілені в виробничі танки майбутнього.

Експериментальна важка самохідна артилерія ISU-152 (близько 704).

Експериментальний великогабаритний чотириногатний бак "Об'єкт 279". СРСР, 1957.

Добре, підводячи підсумок. Якщо ви не були в цьому музеї, і вам подобається броня, відвідування. Так багато дивовижних експонатів броні більше не в будь-якому музеї в Росії, хоча хто знає?

k_kronos