Собачки

Фотограф Саролта каже: "Скарбовані собаки, на жаль, мають дуже мало шансів з'являтися на фото, що виділяється з натовпу. Я хотів би допомогти захистити тварин, і звичайно, хороший фотограф може бути гідним тисяч слів. Для кожної фото фотограф опублікував коментар до коротко опису кожного собаки.

вона дуже щаслива, вона має більше братів і сестер. Це все ще росте і був стерилізований кілька тижнів тому.

р.

Тукер - великий хлопчик і важить близько 100 кілограмів! Він не ходив на поході.

р.

Мейко був відшкодований від насильства за попередніми власниками. На жаль, я тільки підняю його, тому що я піду до школи і працювати весь час. Я не маю часу, щоб грати з ним стільки, скільки він потребує.

Таня була бездомною, яка близько 7 років. У Нью-Йоркі було затримано дітей-сиріт.

Кінго дуже активний хлопчик. Він народився на вулицях і був рятований, коли він був 40 днів. Кінго тепер 7 місяців і все ще чекають своєї родини. Він був щепленням і нестерпним. Він веселий і повний сил і енергії, але також любить спати солодко в колі близьких.

Самі - красива, чуйна і красива молода собака. На її притулку в Юміллі вона добре відома своїми акробатичними хитрощами. Вона дуже доброзичлива, слухняна і уважна. Це буде ідеальним для її пошуку нового будинку з гарним хостом.

Ясмин проживав протягом чотирьох років у притулку Тупанкстану в Сегед, Угорщина. Ясмин є одним з привілейованих собак, які живуть в головному офісі. Вона швидко зустріне з людьми, вона любить фешн. Вона була хорошою охороною будинку.

Бунд - він має багато енергії і потребує дуже просторого двору, щоб запустити, грати і охороняти його. Він розкинувся і зловив. Він зараз живе в King Contry Animal Shelter в Кенті, Вашингтоні.

Зе і Фебо. Він два роки і є красивим і розумним собакою. Крім того, вона дуже мила і смішна. Фоебо – хрест між дашундами, які зараз 5 років. Знаходилася на вулицю і береться до інтернату. Вона дуже ніжна і слухняна. Вона завжди там, коли її кохана людина потребує допомоги. До речі, вона дуже любить гасити. Серйозно.