Дерева з каменів і намистин

Насправді, тепер я спробую показати процес виготовлення композиції з бурштину, зроблено близько року тому за запитом мого друга.
Спочатку були деякі рядки бурштину (бісер). Я його помітив, це суперфлюзивний і потворний, Я збираю гілочки.
Цей букет виглядає таким чином.

Некутник, туман.

Я запустив обгортання ниток, щоб зробити менше, більше гілок.

Я надягаю на дріт, це стовбур.

Зроблено личинку другого дерева. Амбер відрізняється, він був розроблений таким чином.

Я заливаючи гнилі в однорідній формі. Стійки міцні, ви можете вбити стенд)

Тепер всі гілки в фольгу і рухаються. Нижня частина стовбура виконана з готової суміші для скульптурування, загартування в повітрі.

Потім трохи рельєфних і акрилових фарб.

р.

Підставка була прикрашена шматочками поплярного корка (дуже зручно в дворі поплярного пила) і мох.

Закрити Я думаю, що це було добре.

вінтаж

Добре, це результат. Я не знайшов.
Неважливо, як стирається, але гра бурштину не може проходити, в житті вона виглядає набагато більш ніж запеклість.
Дизайн близько 30 см.

І ще кілька дерев. Це один з перших. Я подарував другу.

Невелика але дуже сонячна дерево. Також подарунок.

Також невеликий. Цікаве поєднання граната і хрисопраса, здається.

Це насправді зіпсоване скло. Але ви не можете бачити фотографії, але це блискуче. Це був новорічний подарунок.

Білий кішка очей і якийсь інший прозорий синій камінь дає цікавий ефект на сонці - дерево світиться зсередини.

Готичний стиль Бурундний напівпрозорий бісер виглядає як краплі крові

6607886

Сакура. Живе з мною.

вона близько. Тепер ви розумієте, чому я люблю бісер так багато, не у вигляді фенелів і ювелірних виробів, але у вигляді гілочок - листя?
Він живе абсолютно магічним життям в залежності від змінних вогнів.

Так, як я люблю його, кожне дерево буквально вирощене. Хочу побити поєднання кольорів бісеру, прозорості та фактури каменю. Добре, просто творчий процес зачаровує. І це заспокійливе.
Це його.

р.

Джерело: Марусясан

-img27---