672
14-річна дівчина збудувала будинок за $10,000
Недостатня дівчині необхідної будівельної майстерності і знання практично вимушена її відмовитися від будівництва міні-housing, але батько Дан прийшов до її допомоги.
Мати підліток, вчитель Suzanne Colbeck, не стояв: вона зареєстрована в якості менеджера проекту Сицилія, але сама школярка стала головним архітектором, будівельником і менеджером.
Проект Сицилії переїхав з мертвого кінця в січні 2013 року з успішним запуском онлайн-фінансованої компанії - через місяць, пізніше користувачі перенесли більше $ 1,500 до молодого будівельника.
«Мої рішення побудувати крихітний будинок був частково керований бажанням бути вільним. Цей корпус може дати мені стабільність і, можливо, буде впливати на моє майбутнє життя, якщо я успішно впоратися з поставленим завданням, вона сказала в описі проекту.
Навколо того ж він почав блог під назвою «Літній Maison», щоб зберегти оновлення на шляху будівництва.
12-річний пішов працювати з батьком, який навчив її не тільки основи будівництва, але і можливість працювати в команді і контролювати свої емоції.
Сицильно дилігентно освоїв бангон будівельників і правила безпечного використання електроінструментів, але 16 лютого відбулося трагедія, яка переривала роботу протягом тривалого часу - Dan Colbeck загинув в автомобільній аварії.
Через два місяці після похорону, її мама написав на своєму блозі, який втратив інтерес до проекту. А потім родичі і друзі прийшли на допомогу Сицилії і Сузанни, залишені без свого улюбленого батька і чоловіка - навчалися малюнкам і кожен знайшов фантастичне завдання для себе.
Так, у вільний час багато людей збудували 13-річну американську: наприклад, покрівельник розповів, як і як правильно класти дах, а пансіонат сусід допоміг освоїти правила встановлення електропроводки і показав, як використовувати сантехнічну сливу для отримання плоскої поверхні на кухні і санвузлі.
Таким чином, шкільний проект перетворився в будинок 39 кв. м.
Останній місяць, Сицил писав на своєму блозі, який тепер став власником дерев'яного шедевра, який має спальню і повноцінну роботу кухні, ванної кімнати і туалету.
«Це припуск до мого батька, який надихнув мене, щоб розпочати будівництво. Іноді люди вражають важко і віддають, але я хотів довести, що лимони можуть зробити не тільки лимонад, але і лимонний пиріг. Я зробив, і це був дивним, вона розповіла The Huffington Post.
Будівництво маленького будинку приймала підліток рік і вартість $ 10,000.
Джерело: fedpost.ru