455
Країна чоловіча
Минулого року ми придбали котедж біля Санкт-Петербурга та цього року плануємо відправити батьків та 3-річному сина. Хлопець активний і що б пряме свою енергію в правильному напрямку, було прийнято рішення поставити на сайт дитячий комплекс з гімнастичними оболонками (в домашніх умовах є шведська стіна і він дійсно любить спінитися на кільцях). Шукаю ціни готових комплексів і збиваючи від кількості нулів, я вирішив зробити це самостійно. У програмі Google SketchUp, і затвердивши його з усіх зацікавлених сторін, вони почали купувати матеріал на останніх вихідних квітня. З моменту закривання доріг в садівництві було прийнято рішення про перенесення будівельних матеріалів з пилососа на багажник пасажирського автомобіля. Для 4 рейсів вдалося, перевага пилососа не далеко. Для решти 1,5 днів разом з батьком-в-правом вони подали фундамент і кладуть каркас. Тоді я працював окремо.
Щоб максимізувати собі вартість підтримки фундаменту. Пилимо старі труби з паркану на частини 1,2 м. Від металевої смуги гниття сковороди.
20 зображень.
Щоб максимізувати собі вартість підтримки фундаменту. Пилимо старі труби з паркану на частини 1,2 м. Від металевої смуги гниття сковороди.
Зварюємо скло до труби. Хоча я сам попрацював в вихованці пару разів в моєму житті, я доручив таку відповідальну роботу своєму батькові.
Це стовпи. Для довідки - якщо ви купуєте в магазині, то "скло" (або підтримка полю) для бруса 100х100 коштує близько 500р.
Поступаючи від сусідського паркану 1.7м і попередньо зіштовхнувшись отвір в землі, починаємо їздити опору за допомогою лежака.
1,2 м було дуже важко їздити.
Наступним рядом було виконано полем довжиною 0,9 м - було набагато простіше забити.
до
07 мар
Ми будуємо каркас.
08 мар
Всі витяжний брус 8. Виконуються кінці опор.
_ Новини
09 мар
Для безпеки ми отримуємо горіх.
10 хв
Каркас готовий. Це те, що ми зібралися у вихідні дні. Висота 1-го поверху 1,6 м для зручності бабусі.
11.
Далі в травні Я починав обшити раму дошками 100х25.
12.
Іноді його засніжені.
13 хв
Помаранений дах - він взяв 2 листи одуліну і 2 шт. ковзана 1 довжина.
14.
Придбані дошки прийшли до кінця - почали використовувати що це.
15.00 р.
По закінченню травня було птахохаус, як це.
16 мар
По закінченню травня був такий пташник.
17.00 р.
Наступні вихідні до дачі не працювали, тому будинок був завершений 24-25 травня. Погода була чудовою - тепла 30 градусів. Я думав, щоб шкіра все за допомогою бурового сопла, але виявилося, щоб бути дуже нудним і шліфованим тільки тими місцями, де буде найбільше контакт. У кутку він зробив коробку-купе з відкидним сидінням, щоб приховати іграшки там.
18 років
Внизи з старого 2-х поверхового ліжка - Я думаю, куди його покласти.
р.
19.00 р.
Потім лікую все це антисептичним. При висиханні дерево стає темно-коричневим.
20.
Він вішує канат, трапеце і гімнастичні кільця. Пісок впав в пісочницю. Він кладемо баскетбольний кільце на стіні. Головний клієнт подобав його. Я вже треную свої іграшки. До 2-го поверху закритий для нього - на вимогу його бабуся - бояться з видом. Наступного року я додаю сходи. До задньої стінки все ще планується прикріпити скелелазіння гачками. За цінами все вийшло близько 12 тис. Я зробив.
р.
20 зображень.
Зварюємо скло до труби. Хоча я сам попрацював в вихованці пару разів в моєму житті, я доручив таку відповідальну роботу своєму батькові.
Це стовпи. Для довідки - якщо ви купуєте в магазині, то "скло" (або підтримка полю) для бруса 100х100 коштує близько 500р.
Поступаючи від сусідського паркану 1.7м і попередньо зіштовхнувшись отвір в землі, починаємо їздити опору за допомогою лежака.
1,2 м було дуже важко їздити.
Наступним рядом було виконано полем довжиною 0,9 м - було набагато простіше забити.
до
07 мар
Ми будуємо каркас.
08 мар
Всі витяжний брус 8. Виконуються кінці опор.
_ Новини
09 мар
Для безпеки ми отримуємо горіх.
10 хв
Каркас готовий. Це те, що ми зібралися у вихідні дні. Висота 1-го поверху 1,6 м для зручності бабусі.
11.
Далі в травні Я починав обшити раму дошками 100х25.
12.
Іноді його засніжені.
13 хв
Помаранений дах - він взяв 2 листи одуліну і 2 шт. ковзана 1 довжина.
14.
Придбані дошки прийшли до кінця - почали використовувати що це.
15.00 р.
По закінченню травня було птахохаус, як це.
16 мар
По закінченню травня був такий пташник.
17.00 р.
Наступні вихідні до дачі не працювали, тому будинок був завершений 24-25 травня. Погода була чудовою - тепла 30 градусів. Я думав, щоб шкіра все за допомогою бурового сопла, але виявилося, щоб бути дуже нудним і шліфованим тільки тими місцями, де буде найбільше контакт. У кутку він зробив коробку-купе з відкидним сидінням, щоб приховати іграшки там.
18 років
Внизи з старого 2-х поверхового ліжка - Я думаю, куди його покласти.
р.
19.00 р.
Потім лікую все це антисептичним. При висиханні дерево стає темно-коричневим.
20.
Він вішує канат, трапеце і гімнастичні кільця. Пісок впав в пісочницю. Він кладемо баскетбольний кільце на стіні. Головний клієнт подобав його. Я вже треную свої іграшки. До 2-го поверху закритий для нього - на вимогу його бабуся - бояться з видом. Наступного року я додаю сходи. До задньої стінки все ще планується прикріпити скелелазіння гачками. За цінами все вийшло близько 12 тис. Я зробив.
р.