Як я бачив бумбокс

Я мав цей китайський диво в мій горищ з періферією. Немає нічого до гниття - потрібно під'єднати і сплести.

Ось 22 фото.

Я довго не думав - Я швидко знімав старовинну будівлю з обігу, на мій погляд, з Риги "Ригонада", що використовується деякими, ми не будемо називати іменами як підставка для квітів в країні.

Зворотній вигляд. Ще не було кришки - він не знімав фотографії, просто відкладений - це буде корисно в майбутньому.

Давайте очистимо все до дерева.

р.

Випиляти з внутрішніх перегородок фанери і армування полиць.

Просвердлити отвори для звуку, вентиляції, дротів і т.д.

Ми закручуємо все на місце. Картина починає виходити.

Пошук по сайту

Вставте передні панелі (виберіть). Я думаю, що все вийшло разом.

Пофарбовані всередині.

Пофарбовані зовні.

Питання полягає в тому, що прикрасити отвори? Випивання мусок? Чи потрібно це? Це право - готове рішення, не сміється - пальцями. Але я думав, я кладаю тканину, я розтягував себе. Краса. додатковий крій - клей, де ви хочете! Надихнула ця ідея, купила і розфарбувала ці пальці.

А потім це легко. Лак, лак і більше лаку. Але тільки для вершини (пов'язаний, задню лінтел, на якій прикріплюється кришка цієї труни і дно цілого грудей), як кажуть дизайнери, декупаж (tfubl). Що таке слово. Але це було чудово. Не слухайте нікого, якщо ви робите, не катуйте свої дупи. Замочуємо всі види речей там і все, що - не потрібно. ПВА і ебать його. Я. Усадка після першого шару лаку. Приїжджайте, людина, отримайте шкірку нуль і перейдіть. Всі затискачі витирають і вийдуть чарівність - як старий ебать. Далі буде виконаний другий і третій шар лаку.

Сама конструкція після лаку

Плетені передні панелі (чорні і жовті плести + доведено броньовані шкарпетки)

Один з відділень грудної клітки був підготовлений для живлення (від ПК). А потім я думав, що про мене без музики риболовлі? Відкрийте всі двері в машині знову? Але минулого разу я був в босом природи, 500 метрів від бібіки. Я збираюся вбити тебе! Що я вирішив! На малюнку гель-акумулятор і зарядка для гелевих батарей - так як заряджають їх звичайним опуском.

Це, насправді. Далі ми пішли. Внутрішнє блюдо - паяльник на короткий час, але гроди. Тому що я студент, ти хочеш малювати? Ми розберемо його. І ебать питання, що своїми руками паяльника в руках на 200 років. Про нас

Дивитися на все. Чи можна зібрати?

Про нас

Результат

В результаті з підсвічуванням перетворилася на (звичайну світлодіодну стрічку). Bottom Voltmmeter для відстеження напруги акумулятора (тип скільки зарядки залишається)

Який результат з відкритою кришкою. Мені сподобалося. Дуже важить, як чавунний міст. Але я не подбаю! Я збираюся носити телевізор.