Вони завжди люблять Apple і McDonalds?

Пост був написаний мною. Оригінальне читання тут.

Тут будуть дев'ять зображень і одне відео.

[нек]
Для працьовитої та заможливої людини, що відбулося вчора в Санкт-Петербурзі, набагато важливіше, ніж, скажуть, «останній дзвінок» для направляючих випускників. «останній виклик» відбувається один раз в житті, а Міжнародний економічний форум в Санкт-Петербурзі щорічно проводиться.

Вони завжди люблять Apple і McDonalds? , Україна

Як професійний фотограф, я дуже пощастило знімати захід про те, що всі федеральні ЗМІ написати сьогодні. Як правило, я не схожа на офіційнедомінування, відразу приходить на думку цитати з «12 стільців»: «Гаврілін починав свою мову і просто: побудувати трамвай, - сказав він: «Це не тактика купити». Але тут я повинен сказати, все дуже дружній, сучасний і практичний. Сьогодні, в перший день форуму я пішов на засідання, присвячену зв'язкам і їх ролі у підвищенні конкурентоспроможності компаній.

В цілому ідея сеансу чітка. Ось, наприклад, хлопець, який має популярний фотоблоґ, має кращий шанс отримати гідно сплачені фотографії, ніж мій мовний колега.

Про це заявив директор компанії Tina Kandelaki. Тіна говорить про те, що наші економічні лідери ще повинні серйозно брати стратегічні комунікації та оцінити свою роль у підвищенні конкурентоспроможності.

Чому, наприклад, в будь-якому торговому центрі, найдовша черга – до McDonald’s, хоча є кілька аналогів? Чи не так, що ми просто не можемо знати цей бренд, оскільки компанія з спілкуванням все ідеально?

3610Р. 4200Р.

Поговорили про таку важливу роль, як успішна ребрендинг. Змінити світ – бізнес потрібно змінити. Якщо в 90-х роках в центрі Москви можна було зберегти вечерю "Ат Серйога", то в 2014 році неможливе, має бути деякі Серже Кафе, де є хороша музика і кухня, з якої ви обов'язково не отримаєте отрути.
Заступник прем'єр-міністра Ігор Шувалов заявив, що він переглянув підготовку до Кубка світу за 2018 рік. 11 російських міст У всьому світі буде величезна кількість людей, які знають Москва і вул. Санкт-Петербург на кращий. Інші сфери потребують брендингу. Шувальов прислухав, що німці повинні визнати місто Калінінград. Якщо хто не знає, Калінінград є колишньою німецькою Königsberg, яка анексувала СРСР в 1945 році. До речі, добра робота була виконана нещодавно для просування територій: Казань і Владивосток підтверджують це.

Сергій Чемєзов, CEO компанії Rostec, каже, що корпорація включає в себе дійсно круті бренди, наприклад, російські вертоліти, KamAz, Yota, але є проблема глобального визнання. З іншого боку, компанія Rostec переглянула в 2012 році, і Чемезов каже, що корпорація знайшла обличчя на світовому ринку - чотирикутник Ростека почав розпізнати як партнерів, так і широкою аудиторією. Шемезов також заявив, що Ростек буде першим корпораціям для проведення публічної оцінки вартості бренду.

Олег Сиєнко, генеральний директор Уральвагонадав, поділився тим, що його компанія використовує нестандартні інструменти для просування бренду: він виробляє модний брендовий одяг, наприклад, і підтримує вже легендарний світ іграшок танків.

Підприємець Рубен Варданян: Ключова концепція бренду – сутність. Що потрібно зробити. Не можна створювати зовнішній образ без внутрішнього вмісту.

Тіна попросила всіх учасників дискусії: які російські бренди вам подобається?

Вони завжди люблять Apple і McDonalds? .

Ігор Шувальов заявив, що «Газпром». Олег Сиєнко погодився з ним, говорячи про те, що навіть комедія клуб доповнила пісні про «Газпром». Симпатії Рубен Варданян на боці Сбербанку. Сергій Чемезов був тактовним і названим брендами своєї корпорації - Лада, КамАз, Калашніков. Петро Некарсулмер на боці Лукой та МТС. Але Сенффан Вільямс РЛМ Фінсбері отримав свою любов до бренду Yota. Я не думаю, що нічого краще, ніж картопля. Саме там, де відбувається змагання з американськими майстрами швидкого харчування.