657
Красиві кінотеатри в Каліфорнії - фотографії Френка Бобо
Ви хочете, щоб кіно стільки, скільки я робити? Тоді вам сподобається ці привабливі, театральні та красиві номери. Для нас фотограф Френк Бобо спробував потіти свого обличчя.
р.
Театр Кастро, Сан-Франциско
Alameda Theater, Аламда, Каліфорнія
Alameda Theater, Лобі, Alameda
р.
Брава Театр, Сан-Франциско
Каліфорнія – «золотий» американський стан, де практично всі розкіш світу концентровані. Не дивно, що тут навіть кінотеатральні зали сяють золотою ліпниною і прикрашені картинами дорогими художниками.
Єгиптський театр, Американський кінотека, Лос Анджел
р.
Орінда, Каліфорнія
Орінда театр, Орінда
Орінда театр, Лобі, Орінда
Француженець і мешканець Нью-Йорка колись пішли в Каліфорнія, бо почув він про грандіозну красу театрів там. Ні. Вони виходили, щоб бути такими справжніми театрами: з величезними ложками, орнаментом.
Crest Westwood I, Лос-Анджелес
Театр чотири зірки, Сан-Франциско
Коли люди приходять до цих розкішних будівель, вони чекають на прем'єру фільму. І вони часто не встигли оцінити красу проекту. В результаті вони навряд чи встигли навіть реалізувати все. Я мав можливість дивитися кінотеатри в домашніх умовах.
3250Р. 3700Р.
Театр Фокса, Дубленд
р.
Grand Lake Theater, Дубленд
The Grand Lake Theatre, Дубленд
Ця серія зображень Я задуманий, щоб платити дане жанр як кіно.
Музей «Рабочий квартал Амури»
71355757
Я хотів підкреслити і показати чистоту архітектури, тому немає людей у своїх фотографіях.
The Paramount Theatre Лобі, Дубленд
р.
The Paramount, Лобі, Дубленд
Ймовірно, в таких кінотеатрах немає гумки, що застрягають до стільців і розсіяного попкорну. Це не просто, а ситуація вимагає. У такому фільмі ви хочете приїхати в вечірню сукню і, як правило, повірити красиво.
р.
Театр Кастро, Сан-Франциско
Alameda Theater, Аламда, Каліфорнія
Alameda Theater, Лобі, Alameda
р.
Брава Театр, Сан-Франциско
Каліфорнія – «золотий» американський стан, де практично всі розкіш світу концентровані. Не дивно, що тут навіть кінотеатральні зали сяють золотою ліпниною і прикрашені картинами дорогими художниками.
Єгиптський театр, Американський кінотека, Лос Анджел
р.
Орінда, Каліфорнія
Орінда театр, Орінда
Орінда театр, Лобі, Орінда
Француженець і мешканець Нью-Йорка колись пішли в Каліфорнія, бо почув він про грандіозну красу театрів там. Ні. Вони виходили, щоб бути такими справжніми театрами: з величезними ложками, орнаментом.
Crest Westwood I, Лос-Анджелес
Театр чотири зірки, Сан-Франциско
Коли люди приходять до цих розкішних будівель, вони чекають на прем'єру фільму. І вони часто не встигли оцінити красу проекту. В результаті вони навряд чи встигли навіть реалізувати все. Я мав можливість дивитися кінотеатри в домашніх умовах.
3250Р. 3700Р.
Театр Фокса, Дубленд
р.
Grand Lake Theater, Дубленд
The Grand Lake Theatre, Дубленд
Ця серія зображень Я задуманий, щоб платити дане жанр як кіно.
71355757
Я хотів підкреслити і показати чистоту архітектури, тому немає людей у своїх фотографіях.
The Paramount Theatre Лобі, Дубленд
р.
The Paramount, Лобі, Дубленд
Ймовірно, в таких кінотеатрах немає гумки, що застрягають до стільців і розсіяного попкорну. Це не просто, а ситуація вимагає. У такому фільмі ви хочете приїхати в вечірню сукню і, як правило, повірити красиво.
Емма Ватсон стала сертифікованим спеціалістом з англійської літератури
Сад ранкової Калмності: рай для туристів