Красиві кінотеатри в Каліфорнії - фотографії Френка Бобо

Ви хочете, щоб кіно стільки, скільки я робити? Тоді вам сподобається ці привабливі, театральні та красиві номери. Для нас фотограф Френк Бобо спробував потіти свого обличчя.

р.

Театр Кастро, Сан-Франциско

Alameda Theater, Аламда, Каліфорнія

Alameda Theater, Лобі, Alameda

р.

Брава Театр, Сан-Франциско

Каліфорнія – «золотий» американський стан, де практично всі розкіш світу концентровані. Не дивно, що тут навіть кінотеатральні зали сяють золотою ліпниною і прикрашені картинами дорогими художниками.

Єгиптський театр, Американський кінотека, Лос Анджел

р.

Орінда, Каліфорнія

Орінда театр, Орінда

Орінда театр, Лобі, Орінда

Француженець і мешканець Нью-Йорка колись пішли в Каліфорнія, бо почув він про грандіозну красу театрів там. Ні. Вони виходили, щоб бути такими справжніми театрами: з величезними ложками, орнаментом.

Crest Westwood I, Лос-Анджелес

Театр чотири зірки, Сан-Франциско

Коли люди приходять до цих розкішних будівель, вони чекають на прем'єру фільму. І вони часто не встигли оцінити красу проекту. В результаті вони навряд чи встигли навіть реалізувати все. Я мав можливість дивитися кінотеатри в домашніх умовах.
3250Р. 3700Р.

Театр Фокса, Дубленд

р.

Grand Lake Theater, Дубленд

The Grand Lake Theatre, Дубленд

Ця серія зображень Я задуманий, щоб платити дане жанр як кіно.

Музей «Рабочий квартал Амури»

71355757

Музей «Рабочий квартал Амури»

Я хотів підкреслити і показати чистоту архітектури, тому немає людей у своїх фотографіях.

The Paramount Theatre Лобі, Дубленд

р.

The Paramount, Лобі, Дубленд

Ймовірно, в таких кінотеатрах немає гумки, що застрягають до стільців і розсіяного попкорну. Це не просто, а ситуація вимагає. У такому фільмі ви хочете приїхати в вечірню сукню і, як правило, повірити красиво.