Емма Ватсон стала сертифікованим спеціалістом з англійської літератури

Герміоне з культової саги про майстер Гаррі Поттера виріс у вірному розумінні слова. Для сім'ї Ватсон, 25 травня буде значним днем, адже відтепер на молодих Емма не тільки красива актриса, але і випускник Браунського університету.

Сьогодні Емма Ватсон отримала ступінь бакалавра англійською мовою. На цьому урочистому моменті вона була серед 2,000 однаково щасливих людей, які отримали свої довгоочікувані дипломи сьогодні.

24-річна акторка вступила до Браунського університету за 2009 рік, і в цьому році вона була названа найвищою платною акторкою декафету за декакцією Гуіннеса.

За словами Ватсона, вона була дуже стурбована тим, як її однокласники сприймати її.

«Я пам'ятаю перший день, який я проходив в кав'ярню університету, де я зустрівся з абсолютною тишу. Тексти пісень, а це означає: Тоді кожен повернувся, щоб подивитися на мене. І тоді я розповіли, що я можу її впоратися. Я взяв глибокий дихання і отримав відвагу.
Емма Ватсон стала сертифікованим спеціалістом з англійської літератури р.

Не дивлячись на свою популярність, Ватсон вдалося привести до досить тихого життя студента.

«Взяти на кампусі, ніхто не запросив мене на автограф. Я один раз кинув гучну вечірку, яка зібрав близько 100 студентів і ніхто з них навіть розмістила фото на Facebook, — сказав актриса на тиждень США минулого року.

Упродовж усього року в період збирання автобуса продовжено процес навчання. За деякий час вона навіть навчалася в Оксфорді.