Життя в Америці через очі англійського

925521

1,1 км Розміри порції в номері харчування.

Вони гіганти.

2. Американські прапори всюди. Скрізь.

Патріотизм в США культивується з дитячого садка на кладовище. Прапори не тільки в державних установах, але і в приватних будинках, банках, магазинах і т.д.

Кожен спортивний матч починається з спільної вистави Атема США, з дітьми, починаючи з ранку в школі, починаючи з присяги від передбачуваності до прапора США (див. абзац 19). Громадсько висловляючи незадоволеність державною системою США, щоб покласти його злегка, не приймається.

3. У Прайс-листи в магазинах без податку на продаж.

До того, як ви розірєте товари на виїзді, ви не будете знати суму покупки.

Ім'я * У Сполучених Штатах кожна держава має власний податок з продажу, починаючи від 0% (Монтана, Делавер) до 7,5% (Каліфорнія).

В принципі магазини не потрібно вказувати на що-небудь на цінному тегі, з урахуванням місцевого податку, але в більшості випадків вони не мають.

4. Поради.

Дуже важко дізнатися, скільки вважається нормальним, щоб залишити на чай.

5. Умань Реклама для рецептурних препаратів.

Телевізор є повним "Як ваш лікар призначити вам антидепресантний такий і такий!" У Великобританії лікар говорить вам, які таблетки приймати, а не інший спосіб навколо.

Життя в Америці через очі англійського р.

6. Жнівень Все - автомобіль-загарена.

413663

7. Про нас Величезна кількість реклами на телевізорі з дуже медіокремовою якістю.

8. У Сир в аерозолі пакет.

Звісно, я спробував його раз!

9. Навігація Італійський друг шахти, який прийшов до Сполучених Штатів, був дуже напружений до того, як американці зберігали розмову з фразою «Ралі?» Він бачив його як особисте завдання до його точки зору, і до кінця години він був червоний як рак, так як фраза було повторено 20 разів. По суті, це просто дисплей полоіту інтересу: "Взаємодія, тримаємось." . . ?

10. Унітаз встановлюються дуже низькими, а під дверима кабіни є величезні зазори - все чудово видно.

Ви кладете чоловіка на місяць, але ви не можете будувати туалети, де ви можете посісти на конфіденційність? Америка, ми повинні зробити щось про це.

11. Пелюшки.

американці збираються їсти їх з будь-яким. У нас є ще глибокі!

12. Я знайшов його надзвичайно дивним для американців, щоб лікувати футболістів коледжу, як реальні знаменитості.

Кожен хід дивиться, у них є любителі, вони дають інтерв'ю на телевізорі.

Студенти, які навчаються за кордоном! Я не отримую.

13.00 р. Чи відбувається неправильне місце злочину?

Я неодноразово перехрестив дорогу, де я був комфортний - не знаю, що це було незаконно.

* Залежно від стану, штраф за переправку дороги некоректно може досягати $1,000 з підпотеною.

Але якщо не стрибати в дорогу прямо під колесами, зазвичай ніхто не перетягається до суду.

У Англії немає штрафів за це.

14. Чому хліб в Америці так солодкий?

Хліб для сендвічів, бункерів є солодким, як торт. Але коли ви поговорите з американцями про це, вони не розуміють, що проблема - вони звикли до неї з дитинства.

15.00 р. Протікає прохолодні напої в річці практично нічого.

На McDonald's ви отримаєте гігантське скло для долара, плюс ви можете поповнити його безкоштовно і без обмежень!

Навіть в ресторані, якщо ви порожнете, офіціантка принесе Вам новий. На першому етапі я б сказав: «Чому я не замовив!» доки я зрозумів, що це було безкоштовно.

16.00 р. Американці дуже гучні. Але дружній.

17.00 р. Є багато води у ваших туалетах!

Поспішно, чому так багато?

18 років Дуже небезпечне ставлення до безпеки кредитних карток.

Ні на підписі, ні ПІН просять ввести.

Ім'я * У Сполучених Штатах, як піонер на ринку пластикових банківських карток, карт з однією магнітною смугою, без чіпа (знайдена чіп в Європі) все ще поширена, і ніхто не особливо напружений про це.

19.00 р. Приємний алегієнанс до прапора США дійсно стресовий.

Я знаю, що більшість американців кажуть, що вони навчилися сказати це в школі, але якщо ви слухаєте, ви відчуваєте себе поганим про дітей, які його захоплюють.

Текст присяги, який починається кожен день школи в кожній школі та дитячому садку в США:

«Я заставу, щоб прапор Сполучених Штатів Америки і до республіки він символізував, до одного народу під Богом, невидимими, з свободою і справедливістю для всіх. ?

У деяких штатах, через судові позови з тексту охата знімали згадки про Бога, в іншому державі все є старою.

Дивовижний момент: спочатку ця охата була виражена з «Салютою Bellamy» (див. малюнок).

У 1942 році цей жест був змінений, щоб нести руку до серця.

Життя в Америці через очі англійського р.

20. Рекламні юристи, всюди. Saul Goodman стиль.

Saul Goodman є характером для боротьби з поганою, адвокатом з любов'ю, який обіцяє отримати його з будь-якого.

Ім'я базується на фразі «Це все добре, людина» («Це все право, людина», «Вася Впродякин».