Як запрошувати онлайн шкарпетки про порожніх полицях магазину в Криму

Я розповідаю вам, як робляться ці інтернет-кейси.
Перший секрет - супровід тексту. З метою зняття порожнього полку в Кримському магазині не потрібно йти до Криму. Перейдіть до будь-якої найближчої полиці і візьміть картину порожньої полиці. Головне - підписати фото: вони скажуть, знімаючи в Криму, просто зараз, нічого не їсти, кожен в шоку. Для українських та інтернет-донь офіцерів достатньо. Для вас гарантовано циркуляція і полум'я.

Друге, де знайти порожню полицю. Ватсон! Перевірити магазин в ніч. Бажано до закриття. День відпочинку додасть емости. Чи ви бачите багато хліба в вашому магазині останні ночі? Як правило, ввечері полки хліба порожні. Перша фото в статті робиться таким чином. Але якщо спонсор не вистачає однієї полиці, то хлібний відділ не є помічником. На сусідні полки, як правило, щось залишиться.
Відділ хліба (Welmart store, п'ятниця):

Третя – як знайти порожній відділ. Так, спонсор вимагає, і він потребує всього порожній відділ. Ви думаєте, що це нереально? Немає причин. Немає ускладнених. Головне знати час і місце. Кілька хвилин до магазину закривається. Місце – молочний відділ. Перед закриванням всі залишки молока переносять на зберігання холодильників, а порожні стійки промивають. Один клік кнопки і свіжого качка готовий перезапустити в Інтернеті.
Фото, зняті за 2 години до магазину. Молоко невелике (Я поясню, чому), але полки не порожні, як деякі Svidomites shout.
Дайвовий відділ (Welmart store, п'ятниця):

Р

Тепер я кажу вам, чому в деяких кримських магазинах молочних продуктів на полицях дійсно мало. Всі бізнеси в Україні діляться між олігархами. Мережа магазинів не є винятком. На ставлення українських олігархів до народу та Криму ми побачили антетику деяких українських багатих. Саме тому багато українських інтернет-магазинів не співпрацює з кримськими виробниками, а практично всі товари імпортуються з материка. Вони не мають права на підтримку економіки Криму, оскільки це буде легше керувати слабким, подрібненим Кримом. Слабший півострів, більший важіль він має (наприклад, Північно-Кримський канал, який Україна негайно використовується). У Криму Україна діяла як Шариков: «Ти, що заплутані...» Так вони знищили Севастопольське молоко та інші галузі. З цієї причини деякі великі ланцюги мають кілька продуктів певної категорії (молоч, м'ясо) або заборонених цін. В одному з найбільших супермаркетів в Севастополі можна сміливо купити «Київ Ведомости», але не можна придбати газету «Слава Севастополь».
Наприклад, Sausage (Welmart store, п'ятниця):

р.

Але кримчани не подбають про ці понти, адже всюди є багато маленьких спеціалізованих магазинів, павільйонів, стійок, ринків, торгових точок, в яких завжди є свіжі хліб, м'ясо, молоко, яйця, фрукти, овочі тощо. Місцеве виробництво і при нормальних цінах.
А тимчасова штучна переоцінка цін на імпортні банани, сосни і кокосові кокоси, якось вижити :
Це те, що грекові відділи магазинів виглядають як, де можна знайти кримські вироби і, в результаті, не можна знайти порожні полки.
Магазин ATB, ж п'ятниця ніч:

2946.500 Р

р.

Магазин Silpo (субота, листопад):

Р

Для багатьох категорій товарів, ціни просто заборонені. Нікому купує їх в магазині.

М'ясо в Сільпо дуже дорого. Я займав свіжий виріз на ринку (пуля без кістки) на 75 грн/225 рублів свинини, 73 грн/219 рублів яловичини.

Херсон

Яскравий приклад того, як бажання заварювати протягом перехідного періоду призводить до втрати клієнтів. Не одна купує м'ясо за цією ціною. Я купую аналогічну не за 159 гривень, але за 85. В цьому магазині немає. У Сільпо, що я часто загинув на виїзді: в торговій кімнаті була одна ціна на товари, а в чеку була ще одна (більше).

Ще кілька фото з магазину (п'ятниця, вечір):

Садиба для любителів кримських бананів на 40 грн за кілограм:

Паста продукти:

, Україна

З 17 травня автомобілі з їжею в Криму не допускаються. Тоді як це молоко виробляється 18 травня до півострова?

Я відразу прохолоджу гарячих голів: Я не сховав ціни товарів. Мета статті полягає в тому, щоб показати реальну доступність товарів у великих магазинах ланцюжка і розповісти, як сфотографуються порожні полки. Але при бажанні на деяких фотографіях можна побачити ціни. Я збирав фотографії з моїм телефоном, тому якість фото limping.

Невелике пояснення: якщо мітка ціни одна ціна, швидше за все, в гривні. Щоб отримати ціну в російських рублів, помножити точно 3.
Сьогодні українські мережі магазинів в Криму – яскравий приклад парадоксу, коли ціни на них значно вищі, ніж у звичайних невеликих магазинах. Тому існує менше і менше покупців.
А поки великі російські ланцюги ще не прийшли до нас, ми спокійно дивимося на звичайних немережних магазинах. І ми не дбаємо про це.
До слова, що високі ціни в магазинах мережі України є лише загиблими. Вони намагаються захопити більше, тому що вони не витримають змагання з росіянами.

Джерело: asaratov.livejournal.com