733
Осетін О бізнес в Білорусі
Сім'я Зураба Кочиєва перейшла до Мінська на початку 2000-х років. Як тільки відвідував родичів, голова сім'ї не сумнівалася, що варто закладати в Білорусь. Так в 2003 році вся родина з Москви прийшла до «чистого Мінська». І, незважаючи на те, що сьогодні всі їх родичі знаходяться в Осеції, вони живуть щасливо тут і зараз намагаються показати кияни Мінська, як їх традиційне блюдо - осетинський пиріг - може бути смачним, корисним, сердистим і, головне, є гідним конкурентом для всіх нас знайомої піци.
- Коли я опинився поїздом і знайшов себе на залізничному вокзалі, я був захоплений посміханням людей і чистотою міста. Немає одного зрізаного, немає автомобілів, без собак не кинулися необов'язково. Так, як тут немає? Зураб. Я мав непрямі зв'язки до їжі. Ідея відкриття власної хлібобулочної продукції зріла протягом п'яти років, в той час як я займалася іншими речами: імпорт овочів і постачання американської корми для домашніх тварин. І тепер, очевидно, моя внутрішня потреба зріла, зовнішній стан розвивалася успішно, і ми вирішили особливо займатися виробництвом осетинських пирогів. І з тих пір я вже мав досвід роботи в Білорусі, не складно відкрити міні-броварію. Я хочу відзначити, що в десяти років роботи в Білорусі, я ніколи не сплатив хабар до будь-якого.
Тільки жінки готують осетинські пироги, тому вся міні-бізнес знаходиться в догляді руки матері Зураба І так як вона осетинська, вона знає всі тонкощі і секрети приготування національної страви. Діти також беруть участь у роботі: молодша донька Єлизавета складається коробки, старша Анна відповідає за роботу сайту та обробки замовлень, іноді доставка. Дружина Fatima не бере активну участь у сімейному бізнесі, оскільки працює лікарем в одній з міських клінік. Зураба сама несе відповідальність за доставку готових виробів і наявність продукції для виготовлення пирогів.
р.
- Я не приймаю всіх, як кур'єр ще. Мені здається, що споживач має більш впевненість у продукті, якщо я приніс замовлення самостійно. Я покажу, що я відповідальна за якість продукції. Крім того, ми є першим, щоб підготувати осетианські пряники в Білорусі, і я розумію, що продукція ще не знайома з масовим споживачем і що довіра повинна бути виграна з високою якістю. В Росії, особливо в Москві, за десять років пироги дуже популярні. «Осадські пироги досить – замовляти піцу», – розповідає Зураб.
- білоруські подорожі багато по всьому світу і дізнатися, що смачна і якісна їжа. Хоча ми йдемо в їдальню і думаємо, прийде на роботу завтра або ні, говорить Зураб. - У Білорусі все ще радянське харчування, і це не залишки, так як багато вірять, це прямий продовження його. І це не добре. Але тут парадокс: білоруські самі роблять задоволення від свого кейтерингу, продовжуючи замовити незадовільну піцу і піти в Макдондонську.
до Ми покладаємо на натуральні продукти і варимо для себе, каже дочка Анна.
до І перше, що ви запитуєте, коли ви спробуєте наші торти, де ви отримуєте тісто? Ми самі робимо. Зураб посмішки. Вартість і трудомісткість великі, тому не можна ставити необґрунтовану низьку ціну за рахунок сімейного бюджету. Виключаючи доставку, вартість торта від 95 тис. до 145 тис. І не існує різниці між сирним тортом і м'ясною начинкою, оскільки ми також робимо сир самостійно. Ми купуємо молоко з фермера в Пуховичському районі. А осетинська сирна варка, знову, Надія Івановна.
р.
- Традиційно три торти запечені на всі свята і свята в Осети, які символізують небо, сонце і землю - від варити, говорить Надія Івановна. Співвідношення тесту і начинки 50 до 50. Після приготування наш торт важить від 900 грам в залежності від начинки: з рубаною куркою, хребтом, грибами, сиром, яловичиною, капустою, картоплею. Але найсмачніший і смачний осетинський торт - з начинкою з молодої яловичини. Я не можу сказати вам, скільки людей захоплюють свій смак. Але приготуємо їх в сезон – в середині червня.
- Ні в тісті, ні в начинці ми не додаємо підсилювачів, наповнювачів, «імпровайдерів». Тільки натуральні високоякісні продукти, зелень, овочі, говорить Зураб.
1990Р. 2199Р.
Р
Осетинський торт є особливим способом приготування їжі, що значно залежить від досвіду і майстерності господині.
314392
15 хвилин - і сирний пиріг готовий
Фінальний дотик - змащувати торт маслом. Це робить тісто ще м'яким.
Торт з м'ясною начинкою (в цьому випадку - з вареною фаршкою) готують близько 30 хвилин.
2318969
Груші на вершині виготовляються спеціально для того, щоб торт може "дбалувати"
І зробити курячий жилет, господиня додає курячий бульйон.
Як говорить Зураб, їхні пироги є предметними товарами, вони починають готувати тільки після отримання замовлення. Вони не мають холодильників, де пироги укладаються для того, щоб швидко погріти їх і взяти їх до замовника.
до Після того, як ми отримали дзвінок і попросили, чи можна приїхати і забрати торт зараз, Анна забирає розмову. Ми здивували, що не були торти. Ми заповнимо начинку в якості замовлень.
- відео @
Джерело: people.onliner.by