Модуло: Витратний акумулятор

Продовжити тему портативних зарядних пристроїв. Нерідко при виборі енергетичного банку ми звертаємо увагу як на фізичні розміри акумулятора, так і його об'єм - Я дійсно хочу, щоб не зайняти багато місця в кишені, але в той же час можна заряджати телефон до максимуму в будь-який час. На жаль, вдало поєднуючи ці два властивості є досить складним завданням, але команда IDAPT, на мій погляд, вдалося розробити зручний пристрій, який можна порівняти за розміром до кредитної картки (розмір одного акумулятора становить 85 x 50 x 10 мм, розмір кредитної картки становить 85.6 x 53.98 x 0,76 мм) - ви не можете поставити його в гаманець, але вона впишеться в кишеню.

Про місяць тому на Kickstarter запустили фандрайзингову компанію на Modulo, а зараз 430% запланованої суми.

Головною особливістю цієї батареї є підвищена міцність. Це, ви можете підключити до 5 блоків Modulo і отримати ємність акумулятора 10500 мАг, яка більш ніж достатньо заряджати більшість мобільних пристроїв. І якщо протягом наступних 4 днів можна зібрати ще 20 000 доларів (збільшивши загальну суму до $ 150,000), потужність акумулятора буде збільшена до 2500 мАг (нині це 2,100 мАг), що дозволить вам побудувати акумулятор потужністю 12,500 мАг.

Щоб отримати одну копію, потрібно пожертвувати принаймні $25 (доставка входить), і $60 для отримання трьох батарей.

У зв'язку з тим, що план переповнений, для замовлення доступні різні додаткові варіанти.

Crank модуль

Додаючи $18 до вашої пожертви, ви можете захистити себе від не маючи заряду на телефоні! Якщо ви не знаєте, що це доповнення з вами.

Бездротова зарядка

Вам подобається все технологічне та сучасне? Потім ви можете додати $10 і отримати додаток для бездротової (Qi) зарядки акумулятора. І за $60 ви можете замовити дуже цікавий стаціонарний i4w, розвиток тієї ж команди.

Сонячна зарядка

А ще один додаток для любителів активного відпочинку – його можна використовувати окремо, для зарядних пристроїв через порт usb і для зарядки Modulo. З вигідним набором обставин 1A виходить.

Джерело: habrahabr.ru/post/224085/