Правила життя від найстрашої жінки в світі

Lizzie Velazquez колись знайшов посилання в її скриньці на коротке відео «Скарбна жінка світу». У відео загартовано понад 4 мільйонів переглядів і тисяч коментарів – переважно плетені. Lizzie була в відео лише 8 секунд.

"Лорд, як вона живе з такою і такою особою", - написав люди. "Лицарі, вбити себе", "Як я бачу це?"

р.

Lizzie народилася з незвичайним синдромом - її тіло не вбирає жир. Щоб не помирати, потрібно їсти кожні 15 хвилин. Тепер її висота - 152 см, а вага - лише 25 кг. Вона сліпа в одному оці. Її тіло так крихке, що будь-яке захворювання може бути смертельним.

Коли вона народилася, її батьки розповіли, що дівчина не зможе прогулятися, не поговорить. вона не є в будь-якому місці. "Чому не скажеш!" - Вони не робили. Її батьки взяли Lizzie додому і підняли її як нормальну дитину. У дитячому садку вона зрозуміла, що вона відрізнялася від інших дітей. Але це не трагедія. Вона знає, як сміятися, вона була стартером, вона взяла участь у всіх дитячих заходах та святах. Уявіть Lizzie як вболівальник на вершині піраміди. Посмішка вушка.

Великою кризою стала криза, коли Lizzie був 18. Що таке відео. Про те, що вона не була нікому. Вона відчувала приниження. Вона відчувала як фреак. Перший раз в житті.

"Я мав вибір, - каже вона. Щоб бути щасливим або розпадом і визнати поразку. Я вибрав колишнього. Що означає, що це означає? Хто хоче бути щасливим!

Lizzie обіцяє себе 4 речі: вона буде випускатися з коледжу, писати книгу, стати мотиваційним спікером і почати велику сім'ю. Lizzie's 24 тепер. Вона отримала диплом, її третя книга буде видана найближчим часом, вона говорить на конференціях та семінарах. Без сім'ї "Що я так молодий, - каже Lizzie. І посміхається.

Lizzie унікальний. Кожен спосіб. Деякі думки. Від неї.

З хорошими людьми може статися справжня філія. Якщо щось погане, це легко відлягати себе: можливо, це мій недолік. Я зробив щось неправильно. Це покарання. Ні! Не доводити себе і інших, що це не ваша несправність і зробити скидки. Просто прийміть те, що іноді щось погано буває. Що таке нефрижер? S&it буває! – Ви не можете допомогти.

р.

Ваше значення не вимірюється тим, що інші говорять і думають про вас. Коли я отримав, що відео, Lizzie говорить, крім приниження і сумності, я досвідчена вписка від виходу. Люди, які зробили відео, і люди, які зробили брудні та не знають нічого про мене. Що чоловіка я. Що робити? Як я відчуваю. Я хороша людина. Я знаю, що я можу зробити багато інших людей. І я шукав лише з одного боку - з точки зору мого зовнішнього вигляду, ігноруючи все інше.

Ніколи не дайте будь-яку ярлик. Неважливо, що хтось говорить про вас, тільки ви знаєте, що ви здатні і що ви. Налаштуйте барну гаму, щоб він був. Корк собак, караван.

Відповідає агресію. Коли ви потрапили, ви хочете, щоб повернутися назад. Але відповідаючи на зло тільки негативну енергію навколо вас. Неймовірно подарувати вам щастя.

Ваші досягнення будуть найкращими відповідями до викривачів. Давайте образи і ненависті тих, хто не любить тебе не перетягувати, але відштовхувати вас вперед. Про те, що невірні невірні. Нехай ваші досягнення принесуть сором'язливі до тих, хто сміється на вас.

Склади і проблеми є необхідним для росту. Без тестування ми ніколи не досягали вершини або вершини. Вони допомагають нам вчитися, змінювати і стати кращими.

Сім'я любляча означає багато. Батьки, які вірять у своїх дітей, які вони є, роблять велику роботу. Вони утворюють в собі впевненість у своїх здібностях, можливість впоратися з невдачами і рухатися далі.

Зробляйте недоліки зброї. Моя углість, моя хвороба, змушує мене сильніше. Вони допомагають мені бути персуасивним. По суті, вони стали моїм заломом, моїм заломником. Люди побачать мене і вірити мене. Людина з цим обличчям знає, що він говорить про.

Ви повинні зіткнутися з власними демонами. Я думав, що я збираю, коли я бачив відео. Я називався найстрашої жінки в світі. Я загинув на дні. А потім знову дивився відео. І більше. Я дивився це так довго, що він припинив мене. Я побачила коментаря і почула лесби, але я був абсолютно спокійною.

Завжди оберіть щастя. Без зачаття!

Lizzie в даний час працює над проектом, щоб допомогти людям, які бажали. Оскільки вони не виглядають як будь-який інший. Я з вами! Про нас