Вежа гармати або що-небудь залишилося.

Нерідко в житті буває, що ви дійсно очікуєте щось, наполегливо досягнете його, але в момент отримання ейфорії раптом зникне і бажані речі або події сприймаються щодня і навіть ледачі. Ця історія сталася до мене минулого року, відвідавши літаки MB-2-180. Побудована в середині 30-х, на початку 40-х рр. ХХ ст., в різних сферах Радянського Союзу, вони були вимушені сили для захисту берега, але після розвитку ракетної зброї їх оборонне значення помітно знизилося.

Проте, акумулятори продовжували підтримувати в робочому стані, періодично проводяться тренувальні стрільби. На 90-ті роки з'явилися, і, на фоні розпаду і зменшення флоту, військові залишили їх на вітри і лотен. Ті інструменти, які були в відносно легкому доступі, були скоро повністю вирізати на метал, десь випилювали тільки стовбури, десь заморожують внутрішніми конструкціями вежі. Незважаючи на це, достатня кількість відносно непристойних гармат збереглася до дати (2013).

Тут будуть 39 фото і короткі коментарі.

2,2 км Акумулятор Артилерія не тільки гармати в баштах, але й підземна електростанція, паливна сховища, командна посада, дальність та розвинена система підземних потернів, що з'єднує всі ці елементи. При плануванні поїздки з одним з цих батарей, розташованих на острові Кільдін, я планував уважно оглянути і піднятися, але коли я прибув на місці, я був злегка порушений кількістю роботи, яку я очікував. В результаті я, як кажуть, «змерли на об'єкті» і оглянув і знімав далеко від того, що я спочатку хотів. У моїй обороні я можу сказати, що було ще один аналогічний акумулятор, який чекав мене, на якому я передається в повному обсязі. Там дуже багато матеріалів звідти, тому докладний звіт не буде випущений в будь-який час, і сьогодні я збираюся показати вам деякі кадри з острова Кільдін, з невеликим коментарем.

Батарея складається з двох веж, двох гармат кожного. Самі гармати покривають броньованими ковпаками (так само виглядають як башти). Всередині є гармати, все інше під ними, тобто під землею. Це те, що ви можете побачити всередині вежі.

3. У

4. У

5. Умань

58768

6. Жнівень

7. Про нас

8. У

9. Навігація Як видно, гармати підняті бочками вгору і доступ до затвору заблоковано. Але я знайшов деякі фотографії з іншої вежі, де це не було.

10.

11. Під вежею є зберігання боєприпасів, що складається з кільця металевих стійок і системи забезпечення оболонок до гармат, в центрі кільця. Ця система повторює круговий контур вежі.

12.

р.

13.00 р.

14.

15.00 р. З іншого боку стелажів оболонки, а також кільця розташовані житлові квартали для персоналу. Це дерев'яні ручники для зберігання речей, спальних місць і дренажу для стрілецької зброї.

16.00 р.

11703 р.

17.00 р.

18 років

19.00 р. Після Другої світової війни акумулятори модернізували для врахування руйнівних чинників ядерної та хімічної зброї, а саме, вони отримали жорсткість для захисту від радіоактивного пилу та отруйних агентів. Саме тому фільтр-вентиляційний блок приєднується до житлових кварталів, відокремлених стильними дверима. Це його.
Виявилося, але підлога в приміщенні ВФУ була заповнена коробкою з порожніми кулеметними стрічками для протиповітряних установок.

20.

21.

22. Також для зручності персоналу є галонь.

23.

24. Підлога нижче, також має кутову форму, є зберіганням зарядів. Великі каліброві артилерійські снаряди не мають оболонки, але складаються з сталевого бруса, фаршированих вибухонебезпечними речовинами. Ви можете побачити таку пусту мумію трохи вище - вона лежить на підлозі. Але щоб відштовхувати його з гарматної бочки, потрібно додаткові вибухові речовини, які завантажуються в гармату окремо. У спеціальних келихах на спеціальних стійках зберігалися такі заряди, і подаються до зброї в «пакуванні».

25.

26.

27. Заряди поставляються через спеціальні замки, що проходять через стіну. Над ними вішають пристрої, які розповідають вам, які витрати потрібно поставляти (вони можуть бути різними в потужності, можна також стріляти не тільки сталевий брус, але і спеціальні оболонки - освітлення, хімічна і т.д.). Пристрої однакові в баштах самі, а також при зберіганні оболонок. Прибув сигнал з командного повідомлення.

28.

29.

30. Після проходу «габариту», в центральній частині нижнього поверху, звідки передається вище.

31. Крім того, на підлогу є запаси стисненого повітря, компресора та іншого обладнання.

р.

32.

33.

р.

34.

Р

35. Всі будівлі були підключені підземними походами, кілька з яких представлені нижче.

36.00 Р

Херсон

37.

38.

39.00 р. Алас, що я не даюся публікувати башти з відрізними стовбурами, вони болючі смужка. Людська фігура показана до передачі ваги.

Це його. Спасибі всім.

р.