Принц Чарльз апологи

У відповідь на вимогу від Посольства Росії у Великобританії з метою уточнення останніх визначних пам'яток князя Чарльза Володимира Путіна до Гітлера, Княж Чарльз видав лист офіційної апології.

5 зображень, через.

р.

Однак текст апології говорить про те, що князь все одно вважає поведінкою російського президента схожого, в деяких відносинах, до Гітлера. Незважаючи на те, що князь більше не називає Владимир Путіна Гітлера, він не відмовився від своїх слів.

Зокрема, лист говорить: «Мої дорогі росіяни!» Учора, згідно з свідченням, я порівняв президента Путіна до Гітлера. Якщо цей коментар відшкодував вам будь-яким чином, я глибоко шкода. Адолф Гітлер був одним з найгірших вілл в історії світу, і він був непристойним для порівняння президента Путіна до нього.

Що я повинен сказати, і я кажу зараз, це Путін може виглядати як Гітлер в часи.

Прийміть, наприклад, його схильність до охоплення території, яка не належить йому, щоб довести її до своєї країни, і так далі.

Чи можна назвати цю поведінку Гітлера або не Гітлера? З того, де я, це більше, що Гітлер зробив, ніж те, що він не зробив, тому вирок повинен бути позитивним, цей хлопець більш схожий на Гітлера, коли він робить це.

І оскільки ми доторкнулися до цього питання, що про використання танків Путіна? Це дуже Hitlerian, теж. Знову ж, нехай мені зрозуміло: Я не викликав його Гітлера, але якщо ви думаєте, що ви можете використовувати танки і не стати маленьким Гітлером-подібним, ви в мене.

Як для реакції британських політиків до своїх пам'яток, князя Чарльза також зауважив:

Після того, як я зробив свою заяву, деякі британські політики запропонували, що я повинен визнати титул князя Уельсу і спадкоємця британського престолу. В інших словах я не маю права вільно говорити. У 1930-ті роки інший хлопець спробував покарати людей за свободу думки. Я не хочу іменувати імена, але якщо хтось капелюх на вогонь...