Австралійська гриба Світ

Retired Steve Axford пристрасний до фотографії. Тексти пісень, а це означає: Він не професійний, він просто любить природу. Він подорожує на різні частини Південного Уельсу і бере фотографії світу. Окрема частина його колекції включає фотографії різних грибів. Є багато видів грибів про які наука знає нічого. Повідомляємо, що вони зазначають знайомі знаки та розміщують їх на своєму сайті.

Кубок грибів

Брошури

Коралові гриби

крупот

крупот

крупот

р.

Кубок грибів

Я люблю бачити, як рясна природа: це парад кольорів - синій, білий, жовтий, червоний, фіолетовий, чорний, рожевий, помаранчевий, синій, зелені гриби. Це різні.

Ентельома

Jelly фунгі

Лічені види

Мицена аустророріда

Мицена аустророріда

Панус фасціатус

Я бачив, як мудрий характер, як гармонійно все, що ми бачимо в ньому. Ні рослина виростає, де не варто. Все йде з усім. Я маю свій інтерес у світовому порядку, і я впевнено шукаю більше і більше підтвердження великого різноманіття світу.
411632

Панус фасціатус

Панус фасціатус

Габаритний зображення

Філліпсія підпурпура

Багато грибів виглядають дуже екзотичними і навіть зносними. Деякі копії ніколи не були виявлені, тому Steve виглядає більш схожим на дослідника, ніж любитель, тому що завдяки його дослідженням поповнюється банки даних дослідницького інституту.

Червоний Hygrocybes

Червоний міцена

р.

Схізофіллум

Сині гриби – це новий вид для Австралії. Зазвичай є червоні, але я знайшов сині.
, Україна

Лератиомікс синій

Лератиомікс синій

723297

Лератиоміки червоний

Найкраща частина полягає в тому, що Стів приймає дійсно барвисті фотографії. Дуже цікаво подивитися.

Сім'я грибів Русула, Кортинос і Дермоцибе - найяскравіші відтінки і форми. Я поклав їх разом в одну упаковку.

Сім'я грибів Русула, Кортинос і Дермоцибе

Більш детальна інформація Видалити з кошика Немає кінця!

Всім відомо, що гриби ні рослини, ні тварини. Вона сказала, щоб бути м'якотьмяком «з землі», її органи сприйняття. Я вірю - і дуже радісно!
р.

Схізофіллум

Розщеплення Waxcaps

Якщо ви хочете побачити більш барвисті фотографії грибів, перейдіть до steveaxford.smugmug.com. Ось так багато хто з них, що їх очі відбігаються!