921
Eva Greene для редагування
Французька акторка Eva Green, яка нещодавно відігравала в серіалі «Скарські казки», і представила на Каннському кінофестивалі фільм «Савалація», тепер дуже популярний у своїй професії. Цього року виходить друга частина фільму «Син-Сіті», де Єва також відіграє одну з ролей. У той же час французька жінка керує пагонами для глянцевих журналів.
Наприклад, нещодавно Eva Green starred на фотосесії Девіда Bellemer для редагування. Eva з'явився в нарядах з колекції Chloé, Helmut Lang, Stella McCartney, Miu Miu, Valentino, Saint Laurent, Gucci і Givenchy.
Eva Green на фотосесії Девіда Bellemer для редагування
На додаток до фото актриса дав коротке інтерв'ю, де вона розповіла про свою роботу.
Eva Greene на "Dreamers":
Я вирішив зірвати в таких кандових сценах тільки тому, що ці моменти залишаються в спогадах людей. Я відчував себе дуже вразливим. й
Eva Greene на перетворення в кінотеатр:
«Це божевільна робота. Ви нерозривно пов'язані з символом, який ви граєте. По суті, ваше життя стає його. й
Eva Greene на почуттях само:
Я не люблю себе. Люди розповідають мені, що я не можу використовувати стільки макіяжу, але не відчуваю себе незахищеним.
Р
Eva Greene на кришці редагування
Наприклад, нещодавно Eva Green starred на фотосесії Девіда Bellemer для редагування. Eva з'явився в нарядах з колекції Chloé, Helmut Lang, Stella McCartney, Miu Miu, Valentino, Saint Laurent, Gucci і Givenchy.
На додаток до фото актриса дав коротке інтерв'ю, де вона розповіла про свою роботу.
Eva Greene на "Dreamers":
Я вирішив зірвати в таких кандових сценах тільки тому, що ці моменти залишаються в спогадах людей. Я відчував себе дуже вразливим. й
Eva Greene на перетворення в кінотеатр:
«Це божевільна робота. Ви нерозривно пов'язані з символом, який ви граєте. По суті, ваше життя стає його. й
Eva Greene на почуттях само:
Я не люблю себе. Люди розповідають мені, що я не можу використовувати стільки макіяжу, але не відчуваю себе незахищеним.
Р
Eva Greene на кришці редагування