Windows 8.1 з викликами Bing Android: один гіг оперативної пам'яті досить

Історія пройшла черговий раунд: до теперішнього часу вимоги операційних систем Windows до апаратного забезпечення в основному вирощені, але стрімкий розвиток мобільного сегмента призвело до того, що вони знову знизилися на рівень «десь до Vista» для розширення мобільних пристроїв.

1356299 р.

Якщо ви пам'ятаєте, випустили в квітні, оновлення Windows 8.1 відрізнявся обіцянкою підтримки пристроїв з характеристиками від 1 ГБ оперативної пам'яті і 16 ГБ загальної пам'яті. І для партнерів-виробників гаджетів з екранною діагоналлю менше 9 ", вона також була обіцяна безкоштовно. Що означає, що Windows увійшов в нішу дешевих гаджетів, де Android зацарював супре.

І сьогодні Microsoft оголосила, що ця версія Windows 8 для бюджетних пристроїв Windows 8.1 з Bing, і в найближчі два тижні в пробігу і на виставці Computex в Тайбей буде видалено з декількох пристроїв з цією ОС на борту.

Назва, звичайно, не добре, але це ще раз підтверджує, чи є сад камінь в: ми також маємо пошук! І дійсно, Bing буде двигуном пошуку за замовчуванням в Internet Explorer на цих пристроях. Однак, як правило, в оголошенні, можна буде змінити пошуковий двигун без проблем - і браузера, я цуценя. Бонус для тих, хто все ще відлякується комбінацією слів Windows, Internet Explorer та 1 гігабайт оперативної пам'яті буде безкоштовним щорічним підпискою на пакет Office 365 на деяких пристроях.

Перевага Android все ще є відкритою – будь-яка китайська може покласти на свій клон iPhone без дозволу від Google. Тим не менш, це зрозуміло, що результат цієї битви вирішить не поміщики з рисових полів, але за угодами з основними постачальниками бюджетних смартфонів. Уже безкоштовно W8.1B (sorry, я не можу це зробити весь час) достатньо, щоб мігрувати на платформу без Microsoft купуючи всю компанію? Я б не була сильною на MS, але ми побачимо. Змагання тільки для кращих тут.

Джерело: habrahabr.ru/post/223965/