4 міфи про дизайн Apple, від колишній Apple Designer

Інтерв'ю з екс-прем'єром Apple Mark Kavanaugh.

Яблуко синонімний з високим дизайном, але дуже мало відомо про процес проектування на підприємстві. Найпопулярніші Співробітники Apple не мають доступу до внутрішніх дизайнерських студій. Ми не збираємо біти і шматки інтерв’ю або чуток про те, як відбувається Apple, і що це дійсно так, щоб бути дизайнером.

Марк Кавануг. До того, як знайшов магазин, Кавануг був старшим дизайнером компанії Apple протягом 7 років, де працював над апертурою і iPhoto. Пізніше Кавануг став євангелістом для досвіду користувачів на Apple, консультування розробників додатків сторонніх iOS для створення програм для Apple. Kavanaugh був в компанії під час поворотного моменту, коли Apple випустила iPhone і створив світ додатків.

У інтерв'ю з компанією Co.Design, Каванузькою розмовою можна сказати про свій час в Apple — і особливо про галузеві міфи, які оточують компанію і люди, які працюють на ньому.

«Я думаю, що найбільша думка є вірою, що продукція Apple має кращий дизайн і досвід користувача, або що вони є комерційними або будь-якими, оскільки вони мають найкращу команду дизайну у світі», - каже Кавануг. Але в своїй ролі як користувальницький досвід evangelist, він зустрівся з командою дизайну Fortune 500 на щоденній основі і досліджував питання більш глибоко.

«Це дійсно про інженерну культуру і способи, які будуються, це все про значення дизайну». Все про UX і дизайн, не тільки дизайнери. І це те, що робить кожен аспект продукту настільки кращими ... так багато чого краще, ніж будь-яка команда дизайнерів або дизайну.

Це часто говорить про те, що хороший дизайн повинен початися вгорі — щоб Генеральні директори повинні турбуватися про дизайн, як дизайнери роблять. Люди часто помітили, що Steve Jobs приніс це замовлення до Apple. Але причина, що вона працює не через замовлення. Кожен учасник.

«Це не те, що ви отримуєте магічні крила або суперпотужність, коли ви йдете в Cupertino. У вас зараз є організація, де ви можете провести час проектування продуктів замість бойових дій для вашого сидіння на столі або отримати розчарування, коли найкращий дизайн не помітив інженера, який просто хоче виправити помилки. Всі ці речі - це те, що інші дизайнери в інших компаніях проводять більшу частину свого часу. «At Apple, очікується, що досвід (щодо значення щось інше) є дійсно важливим. й

Kavanaugh вказує на те, що кожен на Apple, від інженерів до маркетологів, думають, як дизайнери в певній мірі. Таким чином, HR-найняти відповідних працівників. Так само, як Google наймає співробітників, які думають, як Googlers, Apple наймає співробітників, які дійсно приймають дизайн враховують всі його рішення.

«Ви бачите компанії, які подавали дизайнери Apple, і вони приходять з інтерфейсом C&C або щось цікаве, але це не обов'язково добре для свого бізнесу або їх продукту». Це тому, що всі дизайнери працювали на частинах інтерфейсу, але щоб мати дійсно хороший продукт, який ви повинні мати те, що Стів буде називати «інтегрність». Не просто частини інтерфейсу. Дизайн правильної бізнес-моделі всередині неї. Розробка правих методів маркетингу та дистрибуції. Всі ці частини важливі. ?

Міф #2 Apple має бездоганну велику команду дизайну. Google, ймовірно, має 1,000 або більше. Але коли Кавануг був на Apple, його ключові продукти — обладнання та прошивка — були створені відносно невеликою групою близько 100 осіб.

«Я знав всіх за назвою і обличчям», - каже Кавануг.

Для більшості завдань Apple не наймала професійного дизайнера. Кожен дизайнер може мати іконки та нові інтерфейси, наприклад. І завдяки розробникам, які займаються проектуванням Apple, об'єм конструкторської команди може спиратися на інженери, щоб розпочати процес створення нового інтерфейсу додатку, замість першого затвердження їх макета.

Звісно, цей підхід може змінитися сьогодні.

Для Apple, маючи невелику, орієнтовану організацію, означалося багато, коли Стів був тут, тому що багато ідей прийшли з Стіва. Так що вона має меншу групу для роботи над деякими з цих ідей, Кавануг каже. «Ас Яблуко перейшов на більш серйозний рівень як компанії з кількома людьми на шльопах, я думаю, що це зростаючі конструкторські команди в цікавих напрямках». ?

Варто відзначити, що Джоні Іве, керівник апаратної та програмної зручності, зазначив, що він приніс кілька людей з маркетингової команди, щоб допомогти редизайну iOS 7. Якщо ви думаєте про це, для маркетологів, щоб бути на передових лініях з дизайнерами та інженерами. (Цей рівень співпраці є безпрецедентним в галузі.)

Міф #3Apple навмисно працює кожна деталь Продукція Apple часто виділяється невеликими деталями, особливо коли мова йде про взаємодію з ними. Розглянемо опцію: коли ви вводите неправильний пароль, поле введення пароля в відповідь. Цей вид деталей зачаровує. Це моменти, які, здається, важко пояснити логічно, але важливі на певному рівні.

Так багато компаній намагаються скомпільувати цю ідею ... що нам потрібно придумати цей швидкий спосіб зробити X, Y і Z. Розробляючи це, і вони не можуть переходити на наступний крок до того, як вони зробили це вбивця анімації або моделі представлення даних, Kavanaugh пояснюється. Реальність? «Це неможливе для того, щоб ви зрозуміли, що ви маєте час і час. й

Kavanaugh розповів нам, що дизайнери Apple (і інженери!) часто приходять з великими ідеями взаємодії — такими як 3D кубічні інтерфейси або еластичні, реалістичні іконки — в їх запасному часі, і вони можуть працювати на них протягом декількох років до того, як він вписується в будь-яке конкретне місце.

«Люди постійно експериментують з цими маленькими речами, і тому що команди всіх типів знають, що інші люди зробили, один день функція виходить — скажемо, нам потрібно добре реагувати на пароль, і ми не хочемо показати ці страшні діалоги — тоді ми розглянемо різні способи взаємодії або анімації концепції, які були зроблені як веселі експерименти, і подивимося, чи є щось, що підходить. й

Але якщо ви уявите собі деякі гігантські репозитори анімаційних ідей, які змащуються всередині Apple і чекаєте, ви неправильно. Не схожий на те, що Kavanaugh пояснює.

«Не було багато бібліотеки, оскільки більшість часу не було багато, що було оформлено (офіційно) і могли б бути вкрадені», – каже Кавануг. «Це було більше того, що були маленькі команди, які знають, що інші люди працювали над культурою, щоб поділитися ним комфортно. й

Міф #4 Пиломатеріали Steve Jobs Усередині Apple, було поширено поради — ви можете почути про це до того, що дизайнер завжди повинен використовувати сходи, тому що якщо він зустрівся з Steve Jobs в ліфті, він може запитати, що ви працювали. І буде одна з двох речей:

1,1 км Він захопив його, і ви могли б вогонь.
2,2 км Він хотів би його, він приділяв увагу йому, і ви втратили всі хороші ночі, вихідні та канікули через зайнятість проекту.

Кавануг сміється, коли він каже мені це, але висновок він малює не так просто.

«Важливо, було люди в Apple, які привітали, що бажання і пристрасть навчатися при роботі з Стівом і приурочили себе замовнику і продукту». Вони готові дати вихідні та відпочинок. І багато людей, які скаржили, що це не було справедливо ... вони не побачили точку, щоб дати йому все, щоб спробувати зробити кращий продукт для клієнта і жертвувати всім особистим для нього.

«Це було з таких випадків, щоб він був непоганий багато разів, але він тільки хотів, щоб кожен бажаючий. Він не міг зрозуміти людей, які не хочуть того ж, що і дивно, чому вони працювали для нього в такому випадку. Я думаю, що Стів був непереборним для людей, які не опікувалися. Він був дуже важко зрозуміти, чому люди хотіли працювати в цих позиціях і не хочуть жертвувати все для них. ?

І як для Кавануга, він коли-небудь отримав дивовижну пораду або приголомшливий комплімент від робочих місць?

"Не дивлячись на особистість", він визнає, а потім сміється. Єдина позитивна річ була одним днем в їдальні, коли він сказав мені, що лосось я виглядав дивним, і він збирається піти і отримати один.

«Це дуже просто. Я попросив мене йти вперед, але він завжди відмовився. Цікаво, що він був дуже точне ... але було ще одне, що прийшов з ним, він хотів бути дуже демократичним і лікувати таким же чином, як і кожен інший. І він постійно борвся з такими якостями.

P.S. Якщо ви хочете зробити будь-які зміни до перекладу особисто, я буду щасливий виправити :

Джерело: habrahabr.ru/post/223937/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное