Виброус - це зносна техніка, яку ви не очікуєте. (концепція)

Що ви думаєте про ідею створення устілень, які вібрують розповісти вам, куди піти?

Це ідея, що Дар'я Дана придумала.
СуперШай Це устілки, які з'єднуються з вашим смартфоном, і ненав'язлива вібрація говорить вам, де повернути. Для GPS-навігації це гідна заміна голосової оповіщення або постійного голодування на екрані телефону.

Пристосування горрібно простий, кілька компонентів кріпляться в силіконовій ізоляції:
  • Ємність пластини - так що гаджет знає, коли ви приймаєте крок
  • Три вібродвигуни - так що ви були інформативними і приємними
  • Акумулятори
  • Модуль Bluetooth
  • Мікроконтролер

Все це щастя через мобільний телефон поєднується з хмарним сервісом ShoeCentral. Хмара не просто вказує на вас в напрямку, але раджу вам піти, де ви раніше не були, виходячи з ваших уподобань.

Але, на жаль, це тільки концепція, і зараз ми чекаємо рукавички, які розповість вам, коли краще захопити дівчину.

П.С. Я не претендую повну статтю, бо не існує інформації про магічні устілки. Я просто думав, що це весело для хабавів, щоб побачити його.

P.P.S. Це куртка MP3. Одяг вже стає технікою. Чи повинні бути інтегровані в одяг? Так, нехай все вниз до бузків і нижню білизну дроти, і мати підключення Bluetooth... І вібраційний двигун! Я, але не все це. Необхідно обмежити тільки зовнішнім одягом і взуттям. Ні, нехай зносостійкі пристрої залишаються на одязі. (Дайви повинні бути чітко відокремлені як годинники та окуляри) Nope. Я проти будь-яких зносних технологій. Тільки зареєстровані користувачі можуть брати участь у опитуванні. Приходьте, будь ласка, 249 осіб проголосували. 39 человек.

Джерело: habrahabr.ru/post/223867/