Що ви думаєте про ідею створення устілень, які вібрують розповісти вам, куди піти?
Це ідея, що Дар'я Дана придумала.
СуперШай Це устілки, які з'єднуються з вашим смартфоном, і ненав'язлива вібрація говорить вам, де повернути. Для GPS-навігації це гідна заміна голосової оповіщення або постійного голодування на екрані телефону.
Пристосування горрібно простий, кілька компонентів кріпляться в силіконовій ізоляції:
- Ємність пластини - так що гаджет знає, коли ви приймаєте крок
- Три вібродвигуни - так що ви були інформативними і приємними
- Акумулятори
- Модуль Bluetooth
- Мікроконтролер
Все це щастя через мобільний телефон поєднується з хмарним сервісом ShoeCentral. Хмара не просто вказує на вас в напрямку, але раджу вам піти, де ви раніше не були, виходячи з ваших уподобань.
Але, на жаль, це тільки концепція, і зараз ми чекаємо рукавички, які розповість вам, коли краще захопити дівчину.
П.С. Я не претендую повну статтю, бо не існує інформації про магічні устілки. Я просто думав, що це весело для хабавів, щоб побачити його.
P.P.S. Це куртка MP3. Одяг вже стає технікою. Чи повинні бути інтегровані в одяг? Так, нехай все вниз до бузків і нижню білизну дроти, і мати підключення Bluetooth... І вібраційний двигун! Я, але не все це. Необхідно обмежити тільки зовнішнім одягом і взуттям. Ні, нехай зносостійкі пристрої залишаються на одязі. (Дайви повинні бути чітко відокремлені як годинники та окуляри) Nope. Я проти будь-яких зносних технологій. Тільки зареєстровані користувачі можуть брати участь у опитуванні. Приходьте, будь ласка, 249 осіб проголосували. 39 человек.
Джерело: habrahabr.ru/post/223867/