На Марсі кінцевий злягання з crestoma

На Марсі було знайдено могилу з хрестом: фото поховання переведено на Земію Мартинським роботом Curiosity, звітами КП.

Перехрест помітив віртуальні археологи, враховуючи, як зазвичай, зображення, які перенесли на Землю за спеціальністю «Земля» Марса Наука. Зараз шукав знаків життя в екваторіальному кратері Гале. Я знайшов точний протилежний.

Не один підозрний об'єкт вникає уваги віртуальних археологів

Фото хреста взято на 563 Мартинський день з камерою, встановленою на роботі барбелл. У кадрі вийшов об'єкт дуже схожий на пластину. Ви можете побачити її кут.
Перехрест не утворюється візерунка на поверхні - він чітко виклеює. І наявність прилеглої пластини передбачає, що Curiosity може досягнути місцевого кладовища. А хто тут похований? Я не думаю, що вони рідні Мартини. Після того, як ви вважаєте вчених, життя на червоному планеті, якщо сталося, це загинув мільярди років тому. Ніяких матеріалів можна зберігати з неї. Виявляється, що хтось відвідав Марс. Не так довго і дуже активний.

На невеликому тумбі з'являється хрест. П'єдесста, в свою чергу, фіксується на пластині.