369
Ординарні рушники
Незвичайне використання.
р.
Це просто так сталося, що я був на діловій поїздці.
Не готель, але умови проживання були гідними. Душова кабіна, пральна машина ... все там. Однак хлопці промивають пральню в приміщенні на стандартному суші (наприклад, клітка). Я хотів висихати нижню білизну на вулиці. Я люблю свіжість одягу. Ми отримали мотузку, але ми в невагомості. Не існує таких речей. Але в повній мірі всі можливі конструкції, витратний матеріал. Від шурупів до листового заліза і сантехніки.
Так я придумав ідею застосування регулярного, великого купажу як шпильки.
Має слот і всередині лопців, які дуже міцно тримають лляну мотузку на вітрині.
Tet забитий 5. Сильний вітер зносом.
Я нічого не схильна, це просто невеликий трюк - вихід з ситуації. Для того, щоб поділитися ним.
р.
Це просто так сталося, що я був на діловій поїздці.
Не готель, але умови проживання були гідними. Душова кабіна, пральна машина ... все там. Однак хлопці промивають пральню в приміщенні на стандартному суші (наприклад, клітка). Я хотів висихати нижню білизну на вулиці. Я люблю свіжість одягу. Ми отримали мотузку, але ми в невагомості. Не існує таких речей. Але в повній мірі всі можливі конструкції, витратний матеріал. Від шурупів до листового заліза і сантехніки.
Так я придумав ідею застосування регулярного, великого купажу як шпильки.
Має слот і всередині лопців, які дуже міцно тримають лляну мотузку на вітрині.
Tet забитий 5. Сильний вітер зносом.
Я нічого не схильна, це просто невеликий трюк - вихід з ситуації. Для того, щоб поділитися ним.