Екскавації в бойових зонах

Я збираюся подарувати вам невеликий звіт, історію про епізод мого хобі, який став частиною мого життя.

Цікаво, що відрізняє глиняний чоловік від піску? Так само. Ця людина є digging ungrateful глина ...

Москва - Зубцов 2011. Час поїздки: 3 години.

Починався просачно. На цьому ж місці останні вихідні знаходилися бійці. Боротьба з туманом. У суботу, коли я прибув. Традиційно немає медальйону. Не відповідав питання, що він був. Для нас одна з героїв, які звільнили нашу батьківщину від загарбників. Нехай це буде. Немає одного фотографа.

Воскресіння привітали нас з відбілюванням тепла і нещасливими променями сонця. Після 15 хвилин лопатка переходила в землю і «збивається». Але не метал. Шматочок глини впав на відвал, в якому з'являється фрагмент кістки. Швидко і безпомилково визначаються як оксіпітальні. Тест піт виріс у розмірах. За годину кількість залишків зросла до 3. До 4

День пішов на...

8 фото.

Саппери розрізати грунт, а ніжні шари знімають грунт, розширюючи малюнок минулого.

Серед залишків покривається індивідуальний пакет. А замість бандажів в ньому було знайдено гаманець. Зміст якого: кілька монет, твітерів, гудзиків і...

р.

Книга Червоної армії.

Що це таке? Моноцидоз? На День ВМС ці кнопки згорнулися. Морські, можливо?

Габаритний зображення

Книга в кінцевому підсумку пішла до майстра. Майстри живуть в ECC GUVD, Москва. Очікується для дива...

3610Р. 4200Р.

Залізо. Він називається. На підставі цього та супутників (ZIP Max, ключі та ін.) прийшли до висновку, що у нас є розрахунок кулемета Максима. Як варіант... Плюс винищувача з мішками, комплектом для очищення москі і затвором від неї. Ібід.

І в той час як залізо, запустив бульбашки, знизився на дно Волги, залишки були зібрані і передані до офіційної пошукової партії для їх подальшого поховання.

Дорога має сенс, якщо це дорога будинку. Ми виходили в налаштуванні сонця, але всі вони знаходилися назад.

Безперервно бути ...

Додано до [mergetime]1400826120[/mergetime]
Всі Фотографії були заплановані трохи більше. Але вона підійде 8.

Р