Знаходиться з великого патріотичного біля Воронеж

Сьогодні ми пішли з друзями на полях, щоб побачити, які джерела взимку. Чи не люди голодують?

Там був щось підозріло застрягти в одному...

44 фотографії та текст.

Виявилося 35 ка - потрійне зелене, застібка і зимовий колір.

Після того, як світло Богу з'явився ще один шолом, 35ка один-декаль.

Ринсе в крек

р.

Потім вийшли бульбашки, з дивними написами: Тиф. ОТД. ГАПУ

р.

06 мар

Р

І пішов до лісу на пожежну перевірку. Дуже часто вони спалюють. Прогулянка по сходах, я був дуже здивований валковими залозами, ненав'язаними.

Перший спійманий, потемнення, здається, для фарів бака:

80666

08 мар

Тоді дивний івічі, див. марш, брендований

10.

Сорочка, патріархська пр-т і ефка

р.

12.

13 хв

Вкрадена угорська розтяжка, перший раз я бачив один

15.00 р.

Кишені мощі

р.

Я хотів залишити спокійну душу як друга.

В цілому, все було зібрано, неправомірне покарання в Доні батька.

Він взяв 37мм рукав для олівця.

Штичек був прийнятий додому і попередньо очищений, фотографований на краще фото

Бейонет 1935 модель для некоммісійних офіцерів до мотострілецької гвинтівки Mannlicher відрізняється від байонету 1935 року моделі для приватної композиції до мотострілецької гвинтівки Mannlicher згином кінця хреста і рухомою петлею для стемпляка на голові ручки.

Леза байонету подвійна, з ребром на середній лінії. Ручка дерев'яна, овальні секції, з плоскими сторонами. Ось циліндрична паза в голові ручки. Кріплення пружини розташована на підставі ручки на хресті. Кролик з кінцем згинається вниз і кільце стовбура. Кільце має прямокутний виріз для основи літа. На голові ручки знімна петля. Шейф сталевий, з гаком і кулькою в кінці.

Штамп акцепту, який являє собою невелике угорське пальто зброї, наноситься на хрест і на гачок скабарець. Крім того, на перехресті є номер байонету, що складається з літери столиці та декількох цифр.

Загальна довжина: 480 мм

Довжина леза: 340 мм

Ширина леза: 25 мм

Внутрішній діаметр кільця хрестом: 15.5 мм

20.

21.

Наступний огляд лісу приніс нові знахідки: від танкової потрійки

р.

чоловік

Залишок манлярного бочка, з неприпустимою насадкою. Я не знаю, що мої ноги, як снайпер.