474
Свобода ХХІ століття
Телефонні кільця:
Піцерія Привітання з вами!
- Піцерія чого?
Українська Що ви замовляєте?
- Але... Чи не це Сигнатор Томат?
- Алас, він був, Google купив його і тепер повний спектр послуг.
- Ідеально. Чи буде ви прийняти замовлення?
- Звісно! Ви хочете повторити замовлення?
- Регулярне замовлення? Як ви знаєте, що це?
до Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
- Я не думаю... Все правильно, приходьте.
до Я можу дати вам поради?
- Нудота.
до У вас є наше повне меню?
- Ноп.
до Це найбільш повне меню, і я б рекомендую піцу з сиром і зеленню, а пляшка мінеральної води з низьким вмістом солі.
- Сир бавовни? Зелений? Сіль? Ви божевільні? Я бачу!
540682.
- Я знаю, але це тільки добре для вашого здоров'я. Крім того, у вас дуже високий рівень холестерину.
до Як дізнатися?
- Наша компанія має найбільшу базу даних на планеті. Ми знаємо Ваше ім’я через номер телефону, тому маємо доступ до ваших тестів в клініці.
- Я не подбаю про вашу базу даних! Я не хочу сиру і зелену піцу! Я на ліки, тому я можу їсти все, що я хочу, океї?
- Я шкодую, але ви не прийняли ніяких таблеток останнім часом.
- Як ти знаєш? Шпигун на мене щодня?
- Ні, ні! Ми просто маємо базу даних всіх аптек в місті, і в останній раз ви були 3 місяці тому. Є лише 30 таблеток в одному пакеті.
- Пошкодження, це правда. І як ви знаєте, що?
- Від кредитної картки...
- Що?
до Так, коли ви платите в аптеці з кредитною карткою ММММ Банк, ви отримуєте знижку. Всі витрати на кредитну картку в нашій базі. І в останні 3 місяці, ви не придбали нічого, але ви придбали з інших магазинів, що означає, що ви не втратили кредитну картку.
- Контагація. Чому не можна платити готівкою? Ху? Що? Що ви думаєте зараз?
до Це неможливо. Ви тільки оплачуєте US$100 на тиждень готівкою на вашу покоївку, ви платите все інше з кредитною карткою.
- Бастарс! Як ви знаєте, скільки я оплачую покоївку?
до Але вона сплачує соціальну безпеку...
- Зареєструйся!
- Виконайте себе. Я шкода, але у мене є все це на дисплеї і я просто хочу допомогти вам. Я думаю, що ви повинні отримати ваш лікар і приймати тести, які ви зробили останні місяці, щоб перевірити вашу дозування.
- Послухайте, ви... Я зустрівся з вами і комп'ютерами і базами даних і Інтернетом і GOOGL і FaCeBOOK і TWITER і відсутністю конфіденційності в двадцяти перших століттях і це поганий стан.
до Будь ласка, не вставляйте. Це не в ваших інтересах ...
- Вимкніть! Завтра я збираюся вийти від всіх це shit. Я відправлюся на острови Фіджі, або в будь-якому місці, де немає інтернету, немає комп'ютерів, немає телефону, немає людей, які будуть дивитися мені весь час.
- Я розумію тебе.
до За останні роки я буду використовувати кредитну картку, щоб купити авіаквиток і літати до кінця світу!
- Ідеально.
- Поверніть замовлення піци. Я не хочу її.
- Всі права... вже видалено. Якщо я можу, то одну маленьку деталь...
до Що ще пекло?
- Я просто хочу нагадати вам, що ваш паспорт закінчується.
й Торнет
Піцерія Привітання з вами!
- Піцерія чого?
Українська Що ви замовляєте?
- Але... Чи не це Сигнатор Томат?
- Алас, він був, Google купив його і тепер повний спектр послуг.
- Ідеально. Чи буде ви прийняти замовлення?
- Звісно! Ви хочете повторити замовлення?
- Регулярне замовлення? Як ви знаєте, що це?
до Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
- Я не думаю... Все правильно, приходьте.
до Я можу дати вам поради?
- Нудота.
до У вас є наше повне меню?
- Ноп.
до Це найбільш повне меню, і я б рекомендую піцу з сиром і зеленню, а пляшка мінеральної води з низьким вмістом солі.
- Сир бавовни? Зелений? Сіль? Ви божевільні? Я бачу!
540682.
- Я знаю, але це тільки добре для вашого здоров'я. Крім того, у вас дуже високий рівень холестерину.
до Як дізнатися?
- Наша компанія має найбільшу базу даних на планеті. Ми знаємо Ваше ім’я через номер телефону, тому маємо доступ до ваших тестів в клініці.
- Я не подбаю про вашу базу даних! Я не хочу сиру і зелену піцу! Я на ліки, тому я можу їсти все, що я хочу, океї?
- Я шкодую, але ви не прийняли ніяких таблеток останнім часом.
- Як ти знаєш? Шпигун на мене щодня?
- Ні, ні! Ми просто маємо базу даних всіх аптек в місті, і в останній раз ви були 3 місяці тому. Є лише 30 таблеток в одному пакеті.
- Пошкодження, це правда. І як ви знаєте, що?
- Від кредитної картки...
- Що?
до Так, коли ви платите в аптеці з кредитною карткою ММММ Банк, ви отримуєте знижку. Всі витрати на кредитну картку в нашій базі. І в останні 3 місяці, ви не придбали нічого, але ви придбали з інших магазинів, що означає, що ви не втратили кредитну картку.
- Контагація. Чому не можна платити готівкою? Ху? Що? Що ви думаєте зараз?
до Це неможливо. Ви тільки оплачуєте US$100 на тиждень готівкою на вашу покоївку, ви платите все інше з кредитною карткою.
- Бастарс! Як ви знаєте, скільки я оплачую покоївку?
до Але вона сплачує соціальну безпеку...
- Зареєструйся!
- Виконайте себе. Я шкода, але у мене є все це на дисплеї і я просто хочу допомогти вам. Я думаю, що ви повинні отримати ваш лікар і приймати тести, які ви зробили останні місяці, щоб перевірити вашу дозування.
- Послухайте, ви... Я зустрівся з вами і комп'ютерами і базами даних і Інтернетом і GOOGL і FaCeBOOK і TWITER і відсутністю конфіденційності в двадцяти перших століттях і це поганий стан.
до Будь ласка, не вставляйте. Це не в ваших інтересах ...
- Вимкніть! Завтра я збираюся вийти від всіх це shit. Я відправлюся на острови Фіджі, або в будь-якому місці, де немає інтернету, немає комп'ютерів, немає телефону, немає людей, які будуть дивитися мені весь час.
- Я розумію тебе.
до За останні роки я буду використовувати кредитну картку, щоб купити авіаквиток і літати до кінця світу!
- Ідеально.
- Поверніть замовлення піци. Я не хочу її.
- Всі права... вже видалено. Якщо я можу, то одну маленьку деталь...
до Що ще пекло?
- Я просто хочу нагадати вам, що ваш паспорт закінчується.
й Торнет