Ми в середині.

Якісна потужна акустика викликає дуже чуйне відчуття ритмічних ударів до мозку. Це не метафор: ритм музики точно б'є, і звукова хвиля не відрізняється від фізичного. Це може бути пов'язано в разі особливо гучного звучання, на концерті або далеко від святкових феєрверків: акустичний шок настільки сильний, що відчувається організмом.

Так, ви залишаєте місто, приїжджаєте до тихого мальовничого місця, відкрийте багажник і вдарите муссон. Я не знаю, що робити, якщо я спробую відпочивати одночасно і в одному місці. Після того, як я помітно попросити вас вимкнути музику, у вас є право відмовити мене ввічливо і можливість відмовити в порушенні.
І навіть якщо удари до голови, в тому числі акустичні, перестати викликати мені головний біль, це не буде набагато простіше для мене, адже сама музика - насильство.

Музика впливає на настрій. Ви знаєте, що, тому що ви її слухаєте. Послухайте, як правило, для того, щоб поліпшити настрій, але є різні випадки - наприклад, до деяких музики добре грабувати, а деякі можуть зачепитися і гарячи вгору. Точка полягає в тому, що музика змінює настрій. Я не перебільшую. Поєднання звуків лопається в вашу психіку і контролює ваші емоції, чи подобається вам чи ні.

Неважливо, скільки ви намагаєтеся не помітити, різні люди люблять різну музику. Це означає, що музика, яку вам подобається, може бути не схожа на інші. Практика показує, що це дійсно важко зрозуміти. Майже кожен знає, що люди мають різні смаки, але не встигли зробити явний висновок: музика, яка покращує настрій, погіршить настрій когось ще. Саме тому я особливо побачу з короткозорими, які ретельно включають як Blatniak для всіх, які стверджують, що музика буде веселіше.

Якщо він покращує або погіршує - це другий питання. Зрада є основною. Якщо ви не хочете змінити настрій. Якщо ви не хочете, ви зателефонуєте до насильства. Або я перебільшую?

Так як музика поліпшить настрій, послухайте його весь час – і гучніше. Чому? Немає хороших речей! Їжа також весела, тому давайте їсти більше! А щедро лікуйте всіх вас таким же чином, ви лікуєте всіх з голосною музикою. Що, слабкий? Музика, ймовірно, безкоштовно, на відміну від їжі. Ви дізнаєтесь, що ви горді, щоб показати тільки генерозію, якщо це безкоштовно. І яка ціна такої генорози?

Якщо ви хочете бути щедрими, слухайте метал. Як мінімум мені подобається. Тільки з якоїсь причини це робить вас кризою. І, до речі, велика скеля любить багато. Ви не знаєте, що? Тому що ми слухаємо це так, що тільки ми можемо почути його. Звичайно, є дратівливі винятки, але завдяки цим виключенням ви зможете зрозуміти, як ви відчуваєте від звуків гучної неприємної музики. І уявіть собі на Ваше дозвілля, що всі митці вийшли на прослуховування музики голосно і публічно. Ви не розумієте, але просто вірте мені: Я квувк з вашого поп, як ви квувк з мого металу.

Я майже не в змозі взяти перерву з музики в місті, і в мій тридцять років я майже звик до неї. Але я вирішив вийти з міста. Я ходжу на станцію, де музика є громіздою, я сидю в поїзді, де невизнані таланти сцени з люзійними акумуляторними пагонами є блювотні рухи, весь день я зіткнувся на місці, де кілька хороших сусідів, які вив'язують деякі відмінні риси, як Радіо Дача в весь сад, і навіть далеко в лісі, на річковому березі, обов'язково буде автомобіль з відкритим стовбуром, демонструючи потужність своєї акустики до поразненого природи.

Я знаю цю статтю не змінює нічого. Я просто хотів сказати вам, як fucked вгору я.
Зареєструватися