Як я побудував будинок кота.

Я сидів вдома, дивлячись на кішки і вирішив, що будь-яка тварина, навіть мій freckle (установити ім'я...) потребує будинку. Чому домашня кішка потребує будинку? І якщо сніг, дощ, ураган або вовк хоче піти додому, щоб удар.
Немає нічого спільного. Я купила дошку. Я спробував копати фундамент у своїй квартирі, але Зя Михайлівна з квартири, який назвав мене коронним нижчим, запобіжними екскаваціями, тому я вирішив, що будинок буде стояти на килимі.

6 зображень.

Досвідчений будівельник, який колись був в змозі закріпити прасувальну дошку до приводу, будучи або в алкогольних накладках в інтоксикації препарату (терапевти все ще не можуть дати точну відповідь), обміняючись деякими інструментами, щелепою і великою кількістю рядка. На всіх замах я мав дати 2 кальмари і золотисті червоні.

Шуруповерт Tk після збивання яєць для сніданку був розряджений, і викрутка не може перекручуватися через запобіжники на руках. Про дзвінки в загальному окремому сюжеті, але я відразу сказати, що це не барн =) . Для збору дизайну прийнято рішення про клеєні і меблеві хорупи дерев'яні. З Я не можу знайти баночку, де залити клей, щоб зробити його легше хвиляти щітку, я вирішив залити клею в мішок. Після того, як я змогла сперечатися з Альбертом Ейнштейном про міцність конструкції, я подав мій рожевий поні. З Дюковим флотом гранатомету ми почали замислюватися про те, куди ставити кішки в квартирі так, щоб ми не помітили кожну туалетну подорож з розбитою тобою.

Коли кішка переконувала мене, що в будинку немає, але ми не змогли пам'ятати, чому пекло мій будинок робить дошки з проходами, приклеєними до них і лобзиком, змоченою ниткою. Але слухаючи мій кішка, вона не отримала будинку. Після перетягування пошкодженого будівельного матеріалу до балкона і позбавлення від залишкових галюцинацій, збирають подушки навколо квартири і закінчили роботу я почав.

Кіт відразу почав звикати до нового будинку.

І я, в свою чергу, стала гордістю того, що великий будівельник я, і як грамотно я припинив все. Дякую за ваш час. Спеціально для кота Freckles і YAP!

Ну і для "право так" фото мого Фрексля до вибору нічого не робити з Тк закінчений вище )

р.