Міс Кубок світу 2010 став школяркою від Munster

Ще до початку Кубка світу, яка починається в Південній Африці, 11 червня з'явилися перші титули.
асоціюється з цим турніром, звіти по суботах, 5 червня, агентство dpa. East News Ukraine фото агентство - Miss World Cup 2010, сторінка 1
Наймолодший учасник був визнаний школяркою з міста Мюнстер, Дженніфером Щерман.
17-річний Шерман, що представляє Аргентину, попереду 31 супротивників у фіналі. Друге місце відбулося 28-річному.
Катерина Гянноглоу з Гамбурга, яка представлена Греція.
Третій був 20-річний Avalon-Chanel Weijzig з Нідерландів.

"Я буду вкорінюватися для Аргентина!" Для двохразового чемпіона світу з футболу синьо-єврейської блондинки Дженніфер Шерман діяв тому, що батько рідний з Аргентини, в Німеччині він прийшов більше 30 років тому, за даними сайту газети Kölner Stadtanzeiger. «Я неймовірно щасливий, гордий і щасливий, що я довірився бути обличчям цього чемпіонату», - сказав Міс Кубок світу 2010 на церемонії нагородження. Коронка носила до звуків аргентинського національного атему. Як винагорода, Дженніфер, матір якого є рідною німецькою, отримала грошову премію 5000 євро і подорож до Єгипту. «Я відчуваю себе як німецькою, так і аргентиною одночасно, але під час чемпіонату я буду вкорювати для Аргентини», вона прийнята, додавши, що вона вважає Аргентинських гравців найбільш привабливими гравцями чемпіонату в Південній Африці.

Міс Кубок світу 2010 став школяркою від Munster р.

1915-1961 рр.

Зареєструватися