Покер і життя

Це питання було запропоновано на ресурсі Quora і отримав досить багато відгуків у вигляді особистих оповідань гравців. Ми вирішили опублікувати історію, яка стала найпопулярнішою серед 16 опублікованих, адже вона надає багато корисної інформації про покер як професія.

Відповідь – професійний покер-програвач Михайло Shinzaki.

Грати покер, як валика.

Професіонал за 7 років. Звісно, це не тільки те, що я робив всі ці роки. За цей час я отримав ступінь бакалавра, який подорожував до 45 країн, працював над книгою, проконсультував кілька онлайн-запусків, але покер завжди був основним джерелом доходу. У той час я відчув багато вгору і вниз, як матеріально і морально. Покер допоміг мені отримати багато життєвого досвіду в досить короткий період часу, в тому числі досить непрактичні моменти на 20-річний.

Коли гроші починають впадати в руки, все можливе.

Я бачив емоції і почуття гравців, які змінюються на покерному столі. Я часто помітив, як в різні часи я сам був в сім'ї небесного щастя, після чого в повній відчайдушності. Я побачила сльози радості, і я також побачила людей на катоку бідності починають платити шість-фігурні суми в податкових спорах. Я бачив, що люди розвалиться і переходять в величезну борг. Грати покер, як роликовий берег. Ви відчуваєте себе як хвилювання і депресії. Покер показує найкращий і найгірший у кожному з гравців на столі.

Покер - дивна професія

Це схоже на процес токарної води в вино. Ви не можете отримати інтерв’ю і відкликати роботу в понеділок. Вам буде потрібно величезну кількість робіт (з фондом) принаймні спробувати перетворити цю активність в джерело доходів.

початківця покер-програвач може бути невдалим протягом тривалого часу (або навіть залишатися так назавжди) доки він робить деякий прогрес. Рівень складності гри також дуже мінливий, і цей процес не завжди має часової залежності. Ви можете заробити на рік, варто всього за кілька годин (Я зробив це багато разів), або ви можете грати в місяць і залишитися в червоний (і це сталося мені багато разів).

Спочатку це просто гра.

Коли я почав грати покер, я не думаю про те, що це професія. Гра означена, щоб бути соціальними і коли я був 18, він був дуже цікавим і цікавим. Покер - інтригуюча. Я насолоджувався конкурсом і креативністю, що я шукав у грі. Це як полімат або шахи, але з додатковими елементами. Я кохав почуття свята, я любила інтелектуальні ігри. Я навіть любив моменти розпаду, коли ви відчуваєте застрягання і витрачаєте час мислення про стратегію. Для мене це був дивний на атлетичні змагання, тільки без фізичного навантаження.

Далі

Я почав аналізувати свої помилки і покращувати навички гри. Я почав читати покер-стратегії книги, дивитися ігри на ESPN, щоб побачити де, коли і чому я втратив. Ви можете подумати про себе як геній, але для кожного такого генія існує тисячі інших гравців, які обговорюють стратегію гри протягом 10 годин на добу.

У покері ви повинні постійно адаптуватися. Ви не можете отримати патент, а потім просто зробити прибуток для решти вашого життя. Пам'ятайте, коли гроші нараховуються, ваші оголошення починають розвиватися дуже швидко.

Займається час.

Після декількох $100 парі з моєї кредитної картки та багато нічних ночей в грі, я раптом зрозумів, що я зробив прогрес.

Згодом ви починаєте помітити, що працювали і що не приділяють увагу грі та тактики своїх супротивників, виявляти повторювані ситуації та відрізняти підходи до гри кожного гравця.

Покер не завжди бачив як реальність.

Часом є те, що більшість людей навколо вас не помітили.

Я зробив мій перший шестигранний підсумок в рік, коли я був 19 і в 21 я зробив це багато в один день.

Деякі люди ніколи не отримують половину цього року. Що я про це? Просто практикують ігрові карти. Я зробив $6.75 на добу. І все різко, я знайшов себе у світі подій по всьому світу, зустріч цікавих людей, перебування в дорогих готелях, харчування в прохолодних ресторанах, і купити все, що я хочу. Ця діяльність дозволила мені подорожувати. І найголовніше, я мав можливість і час, щоб зробити речі, які я насолоджувався, включаючи блог, спорт, і витрачаючи досить часу з близькими і сім'єю.

Все приходить до кінця.

Але покер викликає звикання, а також має значний недолік - це не дозволяє відчути задоволення. Деякі гравці знаходять його в будь-якому місці, а інші відчувають незадоволені. Я бачив багато розумних і талановитих людей, які просто грали карти, замість того, щоб зробити свій знак на життя і створити те, що було дійсно корисним і корисним для суспільства. Це одна з основних причин, чому я вирішив закінчити кар’єру покеру і почати нову фазу в житті.

На додаток до історії Михайла, іншої професійної покер-плеєра, Кріса Спарку, вирішили підвести підсумки і негативні наслідки професії.

Плюси покеру

Гроші – це дуже невеликий відсоток гравців, які роблять суттєві гроші (хоча зробити їх світовими професіоналами), і практично неможливо отримати багату сучасну гру. Ваші варіанти досить обмежені порівняно з іншими професій, але за допомогою покеру можна забезпечити комфортне існування.

Автономія – Тільки ви вирішуєте, як і де грати. В кінці дня ви несете відповідальність за себе. Для більшості, відсутність структури може бути катастрофою, але для самовпевнених і цілеспрямованих людей, це дає їм змогу.

Гнучкість: Грати, коли ви хочете. Іноді, коли речі йдуть добре, я можу грати на дні в часі. Якщо я нещасливий або просто ненасичений, я можу залишити гру і, наприклад, літати в іншу країну на вихідні.

Виклик – Ви граєте на живу, яка в собі дивовижна. Я був дуже пристрасний про покер і любив конкурентний аспект. Багато успішних людей говорять про необхідність любити свою роботу, і з покером, що був вірним. Я рідко відчував, як покер був роботою.

Склад покеру

Я думаю, що ви можете уявити, як стрес, це виграти і втратити при залученні великих сум грошей. Коли ви граєте онлайн на декількох таблицях, ви робите більше 1000 рук на годину, що означає, що ви маніпулюєте достатньо грошей. Додати до цього факту, що короткострокові результати сильно впливають на удачу. У покері є багато вагових 20-річних гравців.

Відмінність полягає в тому, що ви завжди дуже близько до інших гравців (Я тільки виграв 52 відсотків моїх сеансів у своїй кар'єрі), тому дуже важко судити, як ви граєте. У своїй практиці був тримісячний період, в якому я втратив досить багато грошей, і мої друзі – ще більше.

Баланс – Не існує кінця робочого дня в покері, і це може споживати весь життя, якщо це дозволить. Екстремальні рівні концентрації та дисципліни необхідні для досягнення будь-якого рівня успіху, оскільки одне погане рішення може знищити сотні оптимальних. Тому 8 годин гри на декількох таблицях онлайн більш інтенсивний і стресовий, ніж звичайний робочий день. Не дивно, що я зацікавив інші речі в моєму житті, крім покеру, і це багато зусиль, щоб отримати баланс назад.

Попереджувачі – Більшість виграшів, які приходять з інептистів, і краще ви знаєте, як їх захопити, чим більше грошей ви будете зробити. Ви також можете стати жертвою предатора.

Ви не створюєте нічого — відсутність гри, щоб зробити життя. В кінці дня ви працюєте для збільшення кількості на екрані. Ви не знаєте, що суспільство і коли ви досягали певного рівня багатства, покер не може задовольнити вас.

Культурна ацепція – Ця область значно просувається через перевизначення покеру на телевізорі, але багато людей залишаються негарантом покеру як професії. Щоб уникнути неполадок, я часто ознайомлю тему покеру при спілкуванні з новими людьми.

Найуспішніші гравці покеру мають схожу підприємницьку діяльність і завжди мають щось на боці. Однак, велика кількість професіоналів ніколи не працювала в будь-якій іншій роботі, і багато хто навіть випав з коледжу для покеру. А коли від них відступають, вони знайдуть себе на зламаному тросі без додаткових опцій.

Ці кілька оповідань підтверджують, що ви можете зробити професія з покеру і зробити гроші для вашого життя, але є дуже тонка лінія тут, яка може перетворити успіх в повну відмову.

Р