Терапія кишечника

В'язниця не є гарним місцем для зняття стресу, але багато Південнокорейських не думають так. Особлива установа називається «Prison Inside Me», де кожен пропонує відчути себе тюрмортом за короткий час за розумну плату, знаходиться на околиці міста Гонконг, 58 км на північному сході Сеул.

Незвичайна в'язниця становить 47-літній Квон Юн-Сук, який раніше практикував закон. За словами Квона, ідея такого екстравагантного стресового рельєфу прийшла до нього, коли адвокати почали займати майже весь вільний час: «Я не знаю, як взяти розрив від роботи, я відчував, що я зробив проти своєї волі і не міг контролювати своє життя». Корейська повернулася до друга, яка працювала в одному з пенітенціарних установ, щоб допомогти йому отримати за лаштунками на тиждень, тому Kwon сподівається, щоб відволіктися від рутинності і відновити життєдіяльність. Адвокат спробував переконувати другу камеру тільки для терапевтичних цілей, але запит був відхилений, тому Квон вирішив прийняти справи в руки.

У разі необхідності, щоб відволіктися від повсякденної праці і розслабитися. Комплекс вартості будівель майже на 2 млрд дол. (близько 19 млн. дол.), і хоча Квон запозичував більшість цієї суми, сам корейський стверджує, що прибуток не є основною для нього.

р.

Вартість дводенного антистресового курсу становить 150,000 (приблизно $146) і практично все, як в справжньому в'язниці: гості конфіскуються особистими приналежками, включаючи книги і стільникові телефони, одягнені в однаковій формі і розміщені в одиночній конфінації. Кожен елемент має все необхідне для практики духовних практик і відображення на житті – невеликий стіл, туалет і мийка. Крім того, волонтери запрошують відвідати класи медитації, духовні заняття та групові тренінги.

Квон Юнь-Сук вважає, що його установа є занадто теплою і чистою для справжньої в'язниці, і два дні для повноцінного зняття стресу недостатньо, але як показує практика, трудоли просто не готові залишатися на більш тривалий термін. Тим не менш, ті, які пройшли терапію, зауважили, що добровільне непереносимість допомогло їх відрізнити і позбутися від постійного стресу, і відповідно до Квону, це цілком природно: «Для того, щоб люди виглядали тільки вперед, але я вірю, що іноді ми повинні дивитися назад і відобразити на шляху ми вже проїхали. й

р.