Мрія плювати: завжди в розщепленні

Книжкові вироби з сходів, гітари або фортепіано, лампа з пазів, годинник з ложок, люстра з шестерень, велосипедна раковина ... звучить дивно? Ці речі насправді існують! Непристойно винахідливі і творчі люди не поспішають дрейфу в напрямку сміття, як тільки щось перерву або стає застарілим. Вони включають свою фантазію і втілюють її... і деякі також розповідають, як реплікувати свої шедеври. Як ми?

Від шанувальників технології або родичів годинниковиків в домашніх умовах часто можна знайти безліч найприємніших предметів. Не використовуйте старі шестерні для збору пилу, зробіть футуристичний світильник з них. І що вона здатна створювати візерунки!

Книжкові полки - моя пристрасть. І в той час як у мене є звичайний заводський монстр в домашніх умовах, люди, які їх руки вирощують з правих місць (ух) створюють дивовижні книжкові полиці і шафи своїми руками. Я просто ревно.

Стара фортепіано

Книжкова поличка з сходів

Закрити для книг Ladder

В минулому - гітара, тепер - дивовижна книжкова шафа

Чи знаєте ви, що старий велосипед може бути корисний у ванній кімнаті? Я не знаю ні.

Відкриваємо еру компакт-дисків з відзнакою: від фрагментів старих навчальних презентацій прийдуть приголомшлива декоративна пластина!

Світильник може бути будь-яким з пластикових ложок для залізних решіток.

Чому гальма не скляна підставка?

3250Р. 3700Р.

Дуже турботливий власник зрозумів, що велика собака потрібна вища таблиця. Пристойне рішення задачі. Я думаю, що собака щаслива.

Веселі гачки від старих виделок - простий і винахідливий.

О, я хотів би білий фортепіано, і мій сад, і будівництво освіти.

Royal 2 в 1: Фонтан і клумба

Коротка історія про те, як тротуар став декоративним каміном. Щасливий кінець кріпиться.

р.

Один ящик, два ящики. Це право, дизайн стіл!

Швидкий посібник для всіх, хто має додатковий светр і вихованець без затишного постільного білизни:

Знаходиться другий життя. Цього разу у вигляді багатофункціонального відкритого костюма.

Що може бути дитина,

р.

Іграшки для дітей з картонних коробок

Стара вулична стільця є полицею. Ви повинні з'ясувати її.

Ще одна фантазія про освітлення:

р.

Ну, мій улюблений акваріум від старого радянського телебачення. Дуже цікаво.