Голлівудський дитячий бум 2014

На прикладі Bruce Willis і Ciara готують багато зірок. 2014 буде щасливий рік для багатьох: Скарлетт Джоансон, Міла Куніс, Дітцен Кросус, Олівія Дике, Келлі Кларксон ... і навіть Джонні Депп, відповідно до чуток, стане батько знову.

1,1 км Johnny Depp і amber heard

На початку квітня мережа з'явилася захоплююча багато інформації: 27-річна наречена Johnny Depp вагітна! Попри те, що екс-любитель Amber Heard, актор Mark Wystrach. Ось що він сказав в інтерв'ю для американського журналу:

Вона вже вагітна! Я бачив її три тижні тому. Амбер і я відокремив років тому, але ми залишаються близькими друзями.
Поцілунки не коментують цю інформацію і активно готуються до свого весілля, який відбудеться влітку на особистому острові актора. Але 8 квітня в шоу-програмі актор заявив:

У мене вже є дочка і син – 14-річна Роза і 11-річна куртка, але я не відмовлятися від іншої сотні.
Крім того, Депп спокійно прокоментував його кільце, яке, відповідно до багатьох, буде варіюватися бурштину:

Чому ви дивилися? Чудово носити жіноче кільце! Мені подобається.

2. Келлі Кларксон і брендон Blackstock

В кінці 2013 року Келлі щасливо поділилася секретними новинами зі світом:

Я чекаю дитини! Брендон і я неймовірно щасливий! Це найкращий різдвяний подарунок, навіть якщо це так рано.
Цього року 32-річний співак стане матір’ю, і подарує їй довгому хлопцю дочку. Той факт, що це буде дівчина, співачка анонсувала до останнього часу, перш ніж інформація була підтверджена лікарем. Келлі заявив, що вона просто відчувала її, і коли лікарі погодилися з нею щасливо повідомляли:

Ми просто дізналися, що ми є дочкою. Я знаю! Тільки дівчата можуть викликати цей вид ранкової блювоти.

3. Детцен Кросус і Саннері Джеймс

Топ-модель Doutzen Kreuz сама оголосила про свою вагітність, поставивши фото в Instagram з життєрадісним захопленням, що вона була вже «6 місяців вагітна з дівчиною». Нагадаємо, що чутки про цікаве положення ангела Victoria’s Secret проходив у мережі з лютого. Для щасливої пари, це буде їх друга дитина, тепер вони підняють сина Філона і шукають свою дочку, яка за рахунок народження в середині липня.

4. Роббі Вільямс і Ida поле

Відомий поп-співак, очевидно, вирішив стати замкненим сімейним чоловіком: він повідомив про вагітність дружини на своїй особистій сторінці Twitter і тепер повністю насолоджується роллю щасливого майбутнього батька. Хто не пам'ятаєш, пара одружився в 2010 році і благополучно піднялася дочка Феодора. У своїх інтерв'ю Роббі тепер щасливо розкриває, що сімейне життя позитивно впливає на його життя і робить його краще. Так, скажімо, щоб знаменитий бульйон і звикли до нового Роббі Вільямса - зразковий батько і чоловік.

4. Скарлетт Йохансон і Роман Доріак

З моменту знайомства цієї ефектної пари, а влітку 2014 року актриса збирається відродити її богемного чоловіка. Після цього мега-імпортантного заходу в житті, пара є про те, щоб мати весілля, точну дату і місце розташування якого ще не відомо. Але щаслива акторка і французька журналістка не до цього зараз - вони намагаються провести багато часу разом і неспішно чекають поповнювати.

Р

Яка красива пара ...

5. Умань Міла Куніс і Аштон Кутчер

Ця Голлівудська пара давно спробувала приховати свої романтичні відносини, поки останні відмовилися прокоментувати цікаву ситуацію Mila ... але все секрет рано чи пізно стає чітким і коли важко приховати вагітність, Mila Kunis вирішив розповісти про все про все. Аштон Кутчер живе зараз.

Щаслива актриса сміхала про те, як доглядати за Аштоном, заповнивши весь холодильник найсмачнішими продуктами для неї зараз: солі, морозиво та прянощі риби. Про майбутній народ і сказав, що вона хоче породжувати як можна, без зайвих медичних втручань. Пара активно приховує секс дитини, але кожен вже каже, що це буде дівчина. А майбутнім батькам навіть зазначили, що вже обрали назву для крихт. Це буде перша дитина пари, хоча Ashton Kutcher вже має невеликий досвід виховання дітей. Вивчав науку спілкування з дітьми, коли він був у відносинах з Demi Moore і взяв участь у навчанні дочок своєї екзамени.

Габаритний зображення