2 x 100 км від велосипеда

Я вирішив їздити в свіжому вигляді велосипед, тест, щоб говорити, ваше тіло на витривалість. Я складав ярус в рюкзаку (змінився на місці, бо я планував залишатися на день 2), взяв мінімум інструментів (у разі, якщо ви повинні підтягнути щось вгору).

Я перевірив мій алюмінієвий коней для будь-яких несправностей, які я міг бачити. Він пішов, поїхав в магазин, забрав воду, печиво і п'ятий йогурт, для підтримки сил.

25 зображень.

Ось насправді мій ліза.

Під час поїздки я припинив кілька разів і взяв фото. Вітер був на протилежному боці, не дозволяв прискорити удар.

Під час зупинки красива.

Поле заміщено лісом, погода була хмарою, яка з одного боку радує, але принадний вітровий гарнітур.

там

Перемішаний вперед, відчував п'яту точку, що запасна сідла є втіленням пекла.

Після того, як водіння кілька кілометрів перетворилося на місце для відпочинку, довелося трохи харчуватися.

там

р.

Натюрморт

Площа мого міста завершилася, пересуває кордон іншої ділянки - дорога ремонтується жорстоко, поливається бітумом і посипається невеликим рублом, бітумень не заливається по всій площі полотна, коротко, мій 5-й пункт переживає більше пригод.
На зупинці автобуса, відпочивають багато з шинкою.

По суті, лісовий ремінь закінчився, познайомися з полем з поривами вітру

Він подорожував деякі відстані і досягла іншої зупинки.

там, дивитись вперед

Пара більше зупинок.

Головна

Це екваторі моєї подорожі. Стопчене харчування, або м'язи почали тренуватися з низьким вмістом цукру в крові.

Натюрморт

Тоді я поїхав, поїхав, і вітер кинув на обличчі. Я зробив декілька зупинок, але я не зробив картину. На мості над Дніпром – річка не могла брати картину

Натюрморт

Додано до [mergetime]1400585704[/mergetime]
Я прибув у Гомель ввечері.

Ось трек мій перший день подорожі: www.etomesto.ru/track9ff219644/ ?x=3...&tip=1&z=8&mt=0

Додано до [mergetime]1400586067[/mergetime]
Сплячий як мертвий чоловік. На наступний день він зняв шолом і пішов в магазин велосипедів більш комфортним. Два дні відпочивають на вечірці, їзда по Гомель. Потім він пішов назад, м'який сідло і вітер в спині давав міцність, сонце спалюється. Я припинив кілька разів фото мало.
Це трек моєї декларації: www.etomesto.ru/track172719643/?x=3...&tip=1&z=8&mt=0

Я змогла їздити, я щаслива з собою. Всі

доб. 2