Подарунок!

По-старим місцям припинили будь-яку погоду, а дощова погода робить свої налаштування в пошуках місць. Я завжди обирає ліси як улюблене місце пошуку, і якщо ліс знаходиться біля села, а село на старому «три-рівному» – це подарунок долі! Я не люблю ходити в полях ... Лоти сміття, пилу, тепла, фрижерів тощо.
Речі різні в лісах.
34 фотографії та текст

День почався з важкого дощу, виїзд був трохи затриманий. Місце було обрано поруч з Полтава (паливо зараз дуже дорого) і природно ліс. Часом пошуку не було нічого-перебійних джемів, банок і все, що schmuck. Багато пошуковиків знають, що дає сигнал Турк705 на каналі, цей сигнал +40. І тут ми їдемо в інший пагорб, переходимо по лісу біля села. Сильний сигнал +40, інший банк видобувається.
Ми пішли на пагорб, а потім сигнал біля молодого дерева сильний сигнал +40. "Я думаю, що банк знову." Я зловив центр сигналу, відступаючи з лопаткою трохи назад і!
Я збираю десятки монет! КЛАДДДДДДДДЖЕ!
Немає слів, тільки емоцій!!!
Хороший перегляд.

Це отвір, де був скарб в публіці. Плетемо судно, приніс додому тільки дно глушника.

Починати збір монети з отвору в Афган.

Я бачу срібло серед монет, настрій надзвичайно зростає!!!

05 мар

Р

06 мар

"Справи"

08 мар

, Україна

манжети

Р

Ми збираємо скарб і обідаємо.

Шукаємо область, де відкрився скарб, намагаючись зрозуміти логіку людини, яка приховала монети.

12.

13 хв

14.

Тривають нерви, заспокійливі і звичайний день копару.

16 мар

17.00 р.

18 років

«Королева поля». Але дуже тонкий для її типу?

20.

р.

Немає фінальної фото в кінці міліції)
Результат:
1 р. 1737
1723 р.
6 штук гривню 1744-1748 (одна гривня з тисненим шлюбом, монета як якщо з двох частин стискається)
14 нікель хрестів
16 штук половини.
68 доларів.

в домашніх умовах після маленької «погані»

22.

1737 р. Портрет із скошованим лобом «ідеалізовані». Ні педанант на грудях.

24.

Полонина Російська 1723

26.

27.

р.

гриль

29.

Але ця гривня, явно з печаткою шлюбу, монета здається компресована з двох частин срібного векселя.

Про нас

(доб. 3)

31.

32.

33.

р.

І останнє фото: гроші

Дякую за вашу увагу!

Головна