1059
Подвійний дно в багажнику автомобіля
Добрий вечір, дорогі!
Я вирішив поділитися тим, як я бачив подвійний дно в багажнику мого автомобіля. Я володів / м Морет Леоном 2-го покоління, який досить невеликий по довжині і ширині, але глибокий багажник. Після того, як я втомився від всіляких сумок, організаторів та інших лабораторій, бо було важко поставити пакети з магазину. І спостерігаючи шат в стовбурі досить. Я вирішив довести до життя ідею, яка відвідала мене довго - зробити підлогу.
Я вирішив зробити мудро, так що все підходить і так, щоб запастися, щоб отримати в разі чого було легко.
16 зображень
Ось ми йдемо.
Для створення цієї протидії знадобиться:
1,1 км Настінні дошки, 4 метри (Взяв 148х20)
2. Матеріал для чохла 1000х800 (Я взяв фанер 6мм)
3. застібка
4. У Лопи (використані 4 штуки, як кришка одномісний)
5. Умань Куточки сепаратора
6. 2 газопідйомники (за 6 кг)
7. Про нас Килим для пасти і клею (Я взяв 1500х2500, він був досить, краще взяти 3000, з запасом)
8. відкриття ручки
Почати будівництво.
Для початку ми готуємо стіни шляхом різання дощок на наступні шматки: 2 шт. 1000, 2 до 660. Потім закріплюємо їх, кладемо шурупи в шви дощок, а потім додаємо кути зверху і вниз для жорсткості. Що таке:
Спробувати:
Ось ми йдемо.
Невеликий проміжок, виявився через вигнуті дошки, але після заклеювання килимом вирівнюється
Спробуйте звичайний килим, щоб зрозуміти форму чохла
Далі робимо кришку, намітаємо петлі, куточки і газліфти, збираємо, намагаємось. Я покажу вам прямо, що форма чохла для легкого закриття повинна бути трохи меншою, має бути проміжок між чохлом і стіною, вона буде очищати при запашці. Не буде нічого збивання навіть без магнітних або інших засувок.
Далі ми починаємо з килимом. Я не натягував всю коробку, я порізаю на шматки і випалювали кожну сторону. В перший раз, але не так очевидний.
р.
нижня
Головна
шемале
р.
відкрити і побачити
р.
Перед тим як зібрати все разом, а потім зібратися назад. Шукаємо отвори.
Поставте його в багажник:
Р
Висота решти до полиці досить для пакетів з магазину, а інший я практично не їздив.
Увійти
централізація
Закупівля Дуже легко, досить витягнути середню перегородку, а потім як звичайний.
в той момент, як це було зроблено.
Додано до [mergetime]1400609372[/mergetime]
Проект ще не закінчився, скоро я додаю фанери з Velcro до кожного з відділень для швидкого доступу до банків / флаксів, компресорів та інших речей.
Дуже зручно користуватися, я люблю результат. Також необхідно прикріпити гачки до полиці.
Приступаємо до оцінки матеріалів:
1,1 км дошки - 2 шт. при 124 рублів
2. Фанер - шматочок 1500х1000 - 330 рублів
3. У Застібка була власною.
4. У Лоп - 3 штуки за 50 рублів, одна
5. Газліфти - 2 шт. на 130 рублів
6. Жнівень Я зробив кути самому.
7. Килим 1500x2500 - 900 рублів
8. У Аерозоль клей - 400 рублів.
9. Пен - 225 рублів
Загальний: 2,513 рублів.
До речі, спочатку ідея була зробити ламіновану кришку, але на жаль, ідея вигорла, бо занадто великі кути мали натерти. У ламінату буде занадто великі зазори, килим через рівень однорідності.
Дякую за вашу увагу, ви можете курчати! :
Я вирішив поділитися тим, як я бачив подвійний дно в багажнику мого автомобіля. Я володів / м Морет Леоном 2-го покоління, який досить невеликий по довжині і ширині, але глибокий багажник. Після того, як я втомився від всіляких сумок, організаторів та інших лабораторій, бо було важко поставити пакети з магазину. І спостерігаючи шат в стовбурі досить. Я вирішив довести до життя ідею, яка відвідала мене довго - зробити підлогу.
Я вирішив зробити мудро, так що все підходить і так, щоб запастися, щоб отримати в разі чого було легко.
16 зображень
Ось ми йдемо.
Для створення цієї протидії знадобиться:
1,1 км Настінні дошки, 4 метри (Взяв 148х20)
2. Матеріал для чохла 1000х800 (Я взяв фанер 6мм)
3. застібка
4. У Лопи (використані 4 штуки, як кришка одномісний)
5. Умань Куточки сепаратора
6. 2 газопідйомники (за 6 кг)
7. Про нас Килим для пасти і клею (Я взяв 1500х2500, він був досить, краще взяти 3000, з запасом)
8. відкриття ручки
Почати будівництво.
Для початку ми готуємо стіни шляхом різання дощок на наступні шматки: 2 шт. 1000, 2 до 660. Потім закріплюємо їх, кладемо шурупи в шви дощок, а потім додаємо кути зверху і вниз для жорсткості. Що таке:
Спробувати:
Ось ми йдемо.
Невеликий проміжок, виявився через вигнуті дошки, але після заклеювання килимом вирівнюється
Спробуйте звичайний килим, щоб зрозуміти форму чохла
Далі робимо кришку, намітаємо петлі, куточки і газліфти, збираємо, намагаємось. Я покажу вам прямо, що форма чохла для легкого закриття повинна бути трохи меншою, має бути проміжок між чохлом і стіною, вона буде очищати при запашці. Не буде нічого збивання навіть без магнітних або інших засувок.
Далі ми починаємо з килимом. Я не натягував всю коробку, я порізаю на шматки і випалювали кожну сторону. В перший раз, але не так очевидний.
р.
нижня
Головна
шемале
р.
відкрити і побачити
р.
Перед тим як зібрати все разом, а потім зібратися назад. Шукаємо отвори.
Поставте його в багажник:
Р
Висота решти до полиці досить для пакетів з магазину, а інший я практично не їздив.
Увійти
централізація
Закупівля Дуже легко, досить витягнути середню перегородку, а потім як звичайний.
в той момент, як це було зроблено.
Додано до [mergetime]1400609372[/mergetime]
Проект ще не закінчився, скоро я додаю фанери з Velcro до кожного з відділень для швидкого доступу до банків / флаксів, компресорів та інших речей.
Дуже зручно користуватися, я люблю результат. Також необхідно прикріпити гачки до полиці.
Приступаємо до оцінки матеріалів:
1,1 км дошки - 2 шт. при 124 рублів
2. Фанер - шматочок 1500х1000 - 330 рублів
3. У Застібка була власною.
4. У Лоп - 3 штуки за 50 рублів, одна
5. Газліфти - 2 шт. на 130 рублів
6. Жнівень Я зробив кути самому.
7. Килим 1500x2500 - 900 рублів
8. У Аерозоль клей - 400 рублів.
9. Пен - 225 рублів
Загальний: 2,513 рублів.
До речі, спочатку ідея була зробити ламіновану кришку, але на жаль, ідея вигорла, бо занадто великі кути мали натерти. У ламінату буде занадто великі зазори, килим через рівень однорідності.
Дякую за вашу увагу, ви можете курчати! :