Дитячі ігри та навички

Діти мого покоління не мають комп'ютерів і це все. Ми не знаємо, що ми не знали, ми не знали, що Warcraft не знаємо. Всі наші розваги зберігалися в приховних місцях будинку, в дворі, в тумбах і мезоні, на балконі і в гаражі (який був це). І тепер я кажу з великою впевненістю, що мій дитинства був набагато цікавішим і насиченим без комп'ютера.

Я запрошу вас пам'ятати, що яскраві атрибути були насичені дитинства. Будь ласка, додайте до коментарів, якщо я забув нічого.
Я не був бильцем, вуличною дитиною або сумкою. Але пам'ятаю, що ми робили на дворі, я іноді відчуваю себе трохи некомфортно. Наші навички можуть бути зараховані найпотужнішим екстремістом: Звичайно, мама не знали про наші трюки, інакше... Я не пам'ятаю про м'яч Ігри, вело, граючи хокею з овочевими коробками замість воріт, я не буду говорити про багато мирних дворикових ігор, таких як індіани, приховувати і вирізати, козаки, «збити» (з м'ячем), їстівно-необхідні, черв'яки-стоп, сифи, склепи, квадрати, класики, клітки тощо. Я пам'ятаю тих уроків, які можна було отримати від дорослих на шиї і дуже міцно :

Знімки.
Хто пам'ятає саморобні рогатки? Вони були двох типів - класика і шпон. Класик вирізати з товстої гілки з виделкою, купивши широкий сірий турнікет в аптеці, отримав шматочок шкіри (можно тихо вирізати будинок з туристичного мішка і варити на сестри) і все закріпили мідним дротом або синім стрічкою:

, м. Київ

Таке знімання було заряджено з гладкими гальками, які часто привозили до дворів уздовж з піском або незрілими ягодами, такими як рядин, слива або вишня, які вирощували багато за будинок. Потужність кам'яного пострілу було досить іноді, щоб потерти пляшку шампанського від 3 метрів. Таке сходження було оцінено, бо не всі мали достатньо навичок і коштів, щоб створити його. Для інших цінних речей, таких як Turbo, CinCin і Final90.
Прогулянка і від нічого до цього можна було зробити рогатку простіше - шпон. Для цього на полігоні необхідно знайти товстий алюмінієвий дріт в тампоні і знайти прапорець. З останніми, як правило, не було проблем - це було легко витяговано з гуми нижньої білизни. Найновіші штани, краще прапорець. З усіх цього, щось схоже, це сталося разом:

Постріл такої стружки з шпонами - зігнути в кішое шматочки мідного або алюмінієвого дроту. Вона не завдала багато шкоди, але голуби і коти були ок. Іноді цей шлам став останніми аргументами на подвір'ях скафелі - вона збуджена її великим! Але в основному знімається просто в повітрі, насолоджуючись звучанням летючого шпону - "фіррррррр" : Увечері, як правило, об'єднаний з другом для "переправлення велосипеда - одне коло навколо двору".

Цикаль.
Що ви думаєте, що ви? Це слово для "shit." Це. Це популярна зброя біля дворної води «боротьба» перед еполею одноразових шприців в аптеках.
Силікон був виготовлений з пустої пляшки шампуню або літрової пластикової пляшки "Білий". У трафікі гарячий ніготь на плиті був виконаний отвір і половина балочної ручки вставили там без стрижня. Все це ущільнено мастикою або пластиком.

Вода заливається в пляшку (перший раз в домашніх умовах, наступний - від труби під балконом) і обприскують водою на опоненту: Це була альтернатива дорогим і шармовим водним пістолетом. До речі, це було чудово, щоб перевірити вашу спрагу :

Дартс.
Гра не відіграла за лаштунками: Ми використовували для того, щоб кинути darts як діти. Вони не продають їх, або вони коштують багато грошей. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Не гірше завода. Як ми зробили їх:

Габаритний зображення

Шматочок паперу, 4 матчі, голка, канцелярський клей і нитка. На стіні килим вішати домашню ціль з листа з блокнотом і грати.
На вулиці зварювалися електроди. Один кінець був заточений на бордовому камені, а поросійські пері прикріпили до іншого. Не пропустіть!

Спірна трубка або harcal.
Ще одним невід'ємним атрибутом хлопчика стала металева трубка для сходження з пластиліном або мастичними кульками, а частина ручки, злегка прикусила з кінцівок, також подається як аркалка.

, Україна

Придбання такої труби було дуже важко і вона була дуже цінна в дворі. Велике постачання мастики або пластиліну ліпили безпосередньо на трубу, з якого на трубку захопили і заряджали. Крім моральної шкоди, він нічого не зробив до свого жертви. Пізніше трубка була замінена на порожній стрижень з гелевої ручки, а пластилін - з гречкою або гречкою.

Смоктати

Правда полягає в тому, що тільки наше покоління знає, що з'єднання між м'ячем дитини або м'яким тенісом.

Але ми знаємо, що буде відбуватися, якщо шматочки цієї спеціальної, магічної пластики загорнулися в фольгу або газеті, встановлюються на вогонь і виводяться. ...)

Провідний.

Скільки в цьому слово, для серця дітей злилися. І вона об'єднує в прямому сенсі слова. Чи пам'ятаєте гаражі, шукайте полігони для старих батарей?

, Україна

Вони вибивають висушену електроліту і розсипають м'яким металом в баню. Або чаша:

Вони зробили вогонь і чекали на рідкий метал, щоб блискав у банці.
Тоді вони зробили те, що вони бажали.

Карбід.
Хто пам'ятає чарівні камені з певним запахом, що бульбашки в воді? Карбід - це радість від пошуку Небезпечні газові зварювачі будуть витісняти його з циліндрів прямо там, де вони працювали. Нерідко на подвір'ї:

І в пучку безтурботних білих трашів, обов'язково були знайдені деякі сильні гальки карбіду кальцію! При поєднанні з водою він реагував і випустили чудовий газ ацетилену. Це чудово, тому що він добре горить.

В якому вигляді не використовували карбід. І вони просто кинули її в пудлі, настроюючи її на вогонь. І погріли руки, змащуючи карбід в долоні, збитих в пудлі. І кладуть його в пляшки води, заглушуючи корку.
Вони приймали порожню повітряну куля з-під дезодорантів або Дихлопоса, вирізати шию, зробив отвір внизу, покласти карбід всередині, спрей на неї рясно, підшийте всі отвори, поголені хвилини, відкривайте і приніс паління матчу до невеликого отвору ... ЗАЛП !!! :
Рарелі, але було страшне - очищені руки і обличчя ще квіти.

Ножі.
На мій погляд, кожен хлопчик в дитинстві мав цей складний ніж:

88675

Завжди була справа гордості. Не часто забрали очі матері. Ніж завжди в піску, пам'ятайте? І все, що він був просто інструментом для гри Knives.
Були багато варіантів гри, але найчастіше вони грали "ланд", "Денсери". Кожна гра мала різноманітні правила. Наприклад, «земля»: звернули коло, поділяючи її однаково кількістю учасників. Кожен отримав на свій сайт. Потім застрягають ножа на ділянку ворога і відрізають від нього шматочок. Потім він вийшов з іншого боку. До того часу, як ви могли. Згідно з іншими, ви можете стояти поза, але в разі катастрофічного зниження вашого сайту, ворог запропонував вам стояти протягом 3 секунд на ньому. Якщо ви не можете протистояти, ви не можете. Можна стояти навіть на кінчиках однієї ноги - головне - провести протягом 3 секунд.

Магній.
Ми змішані магнію порошують з файлом в певній пропорції з перманганатом, яка вартість копійки в аптеці і загортають в щільному паперовому пакеті, обгортаючи його стрічкою. Вони зробили отвір і закріпили сірку, щоб голова сірки був точно в отвір. Виявилося щось схоже:

Списання матчу проти коробок і різко викинутий стороні. Пакет з глухим шумом і яскравим спалахом вибухнув.
Я також любив робити експерименти магнію в домашніх умовах. Наприклад, покласти його в ацетичну кислоту і зібрані бульбашки водню в банку. А потім, з матчом, водень запалився : Він спалив з кільцею звучання «PA». Або встановити вогонь на порошкову магнію на кінчик ножа і швидко перекидати її в воду. Магній гідракс в результаті бурхливої реакції з горінням прискорюється до стелі і знизилася звідти з них білими пластівцями, як сніг. До речі, ніколи не намагайтеся викопувати горіння магнію або титану водою - буде вибух водню.
Слат у вогонь.

Я думаю, що ви можете легко запам'ятати, що відбувається в вогонь : Це правда, це не добре, він стріляє жорсткий. Кількість

Залишилося від оригінального вогню:

Зйомка шифера просто кине її на боки. Насолоди.

Травневі помилки.

Ми почали шукати помилки травня в квітні. Ми пішли на ліс і викопували їх лопаткою з землі :) У дворі дуже цінні. Поки ми були живими :

Наповнивши їх повними каналами. І навіть відрізняє їх кольором голови: червоний - вогнегасники, чорний - працівники. Також був зелений відтінок – прикордонники. Довгий вуса чоловічий, короткий вуса жіночий.

Після того, як на дворі був іржі, що в аптеці забирають за гроші надплічники бджіл ... Я не буду йти далі. Це може бути викликаний геноцидом ... Не приймається крила:

І скільки більше, Кіноскопи з телевізорів вибухнули трохи гірше, ніж флуоресцентні лампи, боггі і гармати, капсули з патронів і простих нікель траншейних ліній кладуть під рейками трамваїв

У нас є мирне свято! ) З мирних інстинктів я згадую гнітиків системи і кольорового дроту. Виявляють шматочок телефонного кабелю і витягують його.

Р

959888р.

Як ви можете побачити, що навчання було недостатньо. Я думаю, що багато хто ще не пам'ятав.

воксапо-66