Дитячі ігри та навички

Діти мого покоління не мають комп'ютерів і це все. Ми не знаємо, що ми не знали, ми не знали, що Warcraft не знаємо. Всі наші розваги зберігалися в приховних місцях будинку, в дворі, в тумбах і мезоні, на балконі і в гаражі (який був це). І тепер я кажу з великою впевненістю, що мій дитинства був набагато цікавішим і насиченим без комп'ютера.

Дитячі ігри та навички

Я запрошу вас пам'ятати, що яскраві атрибути були насичені дитинства. Будь ласка, додайте до коментарів, якщо я забув нічого.
Я не був бильцем, вуличною дитиною або сумкою. Але пам'ятаю, що ми робили на дворі, я іноді відчуваю себе трохи некомфортно. Наші навички можуть бути зараховані найпотужнішим екстремістом: Звичайно, мама не знали про наші трюки, інакше... Я не пам'ятаю про м'яч Ігри, вело, граючи хокею з овочевими коробками замість воріт, я не буду говорити про багато мирних дворикових ігор, таких як індіани, приховувати і вирізати, козаки, «збити» (з м'ячем), їстівно-необхідні, черв'яки-стоп, сифи, склепи, квадрати, класики, клітки тощо. Я пам'ятаю тих уроків, які можна було отримати від дорослих на шиї і дуже міцно :

Знімки.
Хто пам'ятає саморобні рогатки? Вони були двох типів - класика і шпон. Класик вирізати з товстої гілки з виделкою, купивши широкий сірий турнікет в аптеці, отримав шматочок шкіри (можно тихо вирізати будинок з туристичного мішка і варити на сестри) і все закріпили мідним дротом або синім стрічкою:

Дитячі ігри та навички , м. Київ

Таке знімання було заряджено з гладкими гальками, які часто привозили до дворів уздовж з піском або незрілими ягодами, такими як рядин, слива або вишня, які вирощували багато за будинок. Потужність кам'яного пострілу було досить іноді, щоб потерти пляшку шампанського від 3 метрів. Таке сходження було оцінено, бо не всі мали достатньо навичок і коштів, щоб створити його. Для інших цінних речей, таких як Turbo, CinCin і Final90.
Прогулянка і від нічого до цього можна було зробити рогатку простіше - шпон. Для цього на полігоні необхідно знайти товстий алюмінієвий дріт в тампоні і знайти прапорець. З останніми, як правило, не було проблем - це було легко витяговано з гуми нижньої білизни. Найновіші штани, краще прапорець. З усіх цього, щось схоже, це сталося разом:

Дитячі ігри та навички

Постріл такої стружки з шпонами - зігнути в кішое шматочки мідного або алюмінієвого дроту. Вона не завдала багато шкоди, але голуби і коти були ок. Іноді цей шлам став останніми аргументами на подвір'ях скафелі - вона збуджена її великим! Але в основному знімається просто в повітрі, насолоджуючись звучанням летючого шпону - "фіррррррр" : Увечері, як правило, об'єднаний з другом для "переправлення велосипеда - одне коло навколо двору".

Цикаль.
Що ви думаєте, що ви? Це слово для "shit." Це. Це популярна зброя біля дворної води «боротьба» перед еполею одноразових шприців в аптеках.
Силікон був виготовлений з пустої пляшки шампуню або літрової пластикової пляшки "Білий". У трафікі гарячий ніготь на плиті був виконаний отвір і половина балочної ручки вставили там без стрижня. Все це ущільнено мастикою або пластиком.

Дитячі ігри та навички

Вода заливається в пляшку (перший раз в домашніх умовах, наступний - від труби під балконом) і обприскують водою на опоненту: Це була альтернатива дорогим і шармовим водним пістолетом. До речі, це було чудово, щоб перевірити вашу спрагу :

Дартс.
Гра не відіграла за лаштунками: Ми використовували для того, щоб кинути darts як діти. Вони не продають їх, або вони коштують багато грошей. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Не гірше завода. Як ми зробили їх:

Дитячі ігри та навички Габаритний зображення

Дитячі ігри та навички

Шматочок паперу, 4 матчі, голка, канцелярський клей і нитка. На стіні килим вішати домашню ціль з листа з блокнотом і грати.
На вулиці зварювалися електроди. Один кінець був заточений на бордовому камені, а поросійські пері прикріпили до іншого. Не пропустіть!

Спірна трубка або harcal.
Ще одним невід'ємним атрибутом хлопчика стала металева трубка для сходження з пластиліном або мастичними кульками, а частина ручки, злегка прикусила з кінцівок, також подається як аркалка.

Дитячі ігри та навички , Україна

Придбання такої труби було дуже важко і вона була дуже цінна в дворі. Велике постачання мастики або пластиліну ліпили безпосередньо на трубу, з якого на трубку захопили і заряджали. Крім моральної шкоди, він нічого не зробив до свого жертви. Пізніше трубка була замінена на порожній стрижень з гелевої ручки, а пластилін - з гречкою або гречкою.

Смоктати

Правда полягає в тому, що тільки наше покоління знає, що з'єднання між м'ячем дитини або м'яким тенісом.

Дитячі ігри та навички

Дитячі ігри та навички

Але ми знаємо, що буде відбуватися, якщо шматочки цієї спеціальної, магічної пластики загорнулися в фольгу або газеті, встановлюються на вогонь і виводяться. ...)

Провідний.

Скільки в цьому слово, для серця дітей злилися. І вона об'єднує в прямому сенсі слова. Чи пам'ятаєте гаражі, шукайте полігони для старих батарей?

Дитячі ігри та навички , Україна

Вони вибивають висушену електроліту і розсипають м'яким металом в баню. Або чаша:

Дитячі ігри та навички

Вони зробили вогонь і чекали на рідкий метал, щоб блискав у банці.
Тоді вони зробили те, що вони бажали.

Дитячі ігри та навички

Карбід.
Хто пам'ятає чарівні камені з певним запахом, що бульбашки в воді? Карбід - це радість від пошуку Небезпечні газові зварювачі будуть витісняти його з циліндрів прямо там, де вони працювали. Нерідко на подвір'ї:

Дитячі ігри та навички

І в пучку безтурботних білих трашів, обов'язково були знайдені деякі сильні гальки карбіду кальцію! При поєднанні з водою він реагував і випустили чудовий газ ацетилену. Це чудово, тому що він добре горить.

Дитячі ігри та навички

В якому вигляді не використовували карбід. І вони просто кинули її в пудлі, настроюючи її на вогонь. І погріли руки, змащуючи карбід в долоні, збитих в пудлі. І кладуть його в пляшки води, заглушуючи корку.
Вони приймали порожню повітряну куля з-під дезодорантів або Дихлопоса, вирізати шию, зробив отвір внизу, покласти карбід всередині, спрей на неї рясно, підшийте всі отвори, поголені хвилини, відкривайте і приніс паління матчу до невеликого отвору ... ЗАЛП !!! :
Рарелі, але було страшне - очищені руки і обличчя ще квіти.

Ножі.
На мій погляд, кожен хлопчик в дитинстві мав цей складний ніж:

88675

Завжди була справа гордості. Не часто забрали очі матері. Ніж завжди в піску, пам'ятайте? І все, що він був просто інструментом для гри Knives.
Були багато варіантів гри, але найчастіше вони грали "ланд", "Денсери". Кожна гра мала різноманітні правила. Наприклад, «земля»: звернули коло, поділяючи її однаково кількістю учасників. Кожен отримав на свій сайт. Потім застрягають ножа на ділянку ворога і відрізають від нього шматочок. Потім він вийшов з іншого боку. До того часу, як ви могли. Згідно з іншими, ви можете стояти поза, але в разі катастрофічного зниження вашого сайту, ворог запропонував вам стояти протягом 3 секунд на ньому. Якщо ви не можете протистояти, ви не можете. Можна стояти навіть на кінчиках однієї ноги - головне - провести протягом 3 секунд.

Магній.
Ми змішані магнію порошують з файлом в певній пропорції з перманганатом, яка вартість копійки в аптеці і загортають в щільному паперовому пакеті, обгортаючи його стрічкою. Вони зробили отвір і закріпили сірку, щоб голова сірки був точно в отвір. Виявилося щось схоже:

Дитячі ігри та навички

Списання матчу проти коробок і різко викинутий стороні. Пакет з глухим шумом і яскравим спалахом вибухнув.
Я також любив робити експерименти магнію в домашніх умовах. Наприклад, покласти його в ацетичну кислоту і зібрані бульбашки водню в банку. А потім, з матчом, водень запалився : Він спалив з кільцею звучання «PA». Або встановити вогонь на порошкову магнію на кінчик ножа і швидко перекидати її в воду. Магній гідракс в результаті бурхливої реакції з горінням прискорюється до стелі і знизилася звідти з них білими пластівцями, як сніг. До речі, ніколи не намагайтеся викопувати горіння магнію або титану водою - буде вибух водню.
Слат у вогонь.

Я думаю, що ви можете легко запам'ятати, що відбувається в вогонь : Це правда, це не добре, він стріляє жорсткий. Кількість

Дитячі ігри та навички

Залишилося від оригінального вогню:

Дитячі ігри та навички

Зйомка шифера просто кине її на боки. Насолоди.

Травневі помилки.

Ми почали шукати помилки травня в квітні. Ми пішли на ліс і викопували їх лопаткою з землі :) У дворі дуже цінні. Поки ми були живими :

Дитячі ігри та навички

Наповнивши їх повними каналами. І навіть відрізняє їх кольором голови: червоний - вогнегасники, чорний - працівники. Також був зелений відтінок – прикордонники. Довгий вуса чоловічий, короткий вуса жіночий.

Після того, як на дворі був іржі, що в аптеці забирають за гроші надплічники бджіл ... Я не буду йти далі. Це може бути викликаний геноцидом ... Не приймається крила:

І скільки більше, Кіноскопи з телевізорів вибухнули трохи гірше, ніж флуоресцентні лампи, боггі і гармати, капсули з патронів і простих нікель траншейних ліній кладуть під рейками трамваїв

У нас є мирне свято! ) З мирних інстинктів я згадую гнітиків системи і кольорового дроту. Виявляють шматочок телефонного кабелю і витягують його.

Дитячі ігри та навички

Дитячі ігри та навички

Дитячі ігри та навички Р

959888р.

Як ви можете побачити, що навчання було недостатньо. Я думаю, що багато хто ще не пам'ятав.

воксапо-66