637
Чудовий Непал на зірці
Найдивніший час - ніч. Коли гучний шум збиває серце, і з часом прориває вітер через долину. Ніч в горах прекрасно підійде. Уявіть місячну ніч, хмари туману під ногами, легкий дихання вітру, стакан мохіто, і шум затвору.
Нічна фотографія не для мережива і любителів сну. Дуже складно побороти бажання відразу після теплої вечері, щоб піднятися в теплий спальний пакет, і засипати на 12 годин. Але ви повинні піти в вологу, холодну і невідому надії зловити пару виняткових пострілів. Нічна фотографія - це великий і великий експеримент, де ви не знаєте, що ви закінчите, коли ви натискаєте кнопку.
Що сталося мені, див. в цьому пості.
Р
1,1 км По-перше, практично безхмарно вночі.
Всі фото в посту були зняті на Canon 5d mrk II
Токіна 16-28, f2,8, 30s, iso 1600. foreground освітлений ліхтарем
І це остання ніч в горах, як ви можете побачити хмари практично не змінилися.
Canon 24-105, f4.5, 30s, iso 1600
Тільки на останню ніч почав показувати легендарний Лангтан Лірун, гігантський камінь 7,227 метрів Наведено неймовірну пам'ять, коли хмари частина і сліпуча біла піраміда гори.
Хмари з'явилися і зникли, топ не повністю видно. Зірки спалахнули в сльозах хмари ковдри
Ім'я Langtang Lirung в кінцевому підсумку стала домашньою назвою для нас, тому довго ми чекали для цього каменю, щоб знезареєструватися!
З іншого боку гори був дещо незрівняний! Вітер поїхав хмари з дивовижною швидкістю, Місяць працював потужним прожектором, і все це зробили картину просто неймовірною.
Canon 24-105, f6.3, 159s, iso 500
Лангтан нарешті відкрив ... І я можу повернутися до теми сну. й
Canon 24-105, f6.3, 98s, iso 500
й
Нічна фотографія не для мережива і любителів сну. Дуже складно побороти бажання відразу після теплої вечері, щоб піднятися в теплий спальний пакет, і засипати на 12 годин. Але ви повинні піти в вологу, холодну і невідому надії зловити пару виняткових пострілів. Нічна фотографія - це великий і великий експеримент, де ви не знаєте, що ви закінчите, коли ви натискаєте кнопку.
Що сталося мені, див. в цьому пості.
Р
1,1 км По-перше, практично безхмарно вночі.
Всі фото в посту були зняті на Canon 5d mrk II
Токіна 16-28, f2,8, 30s, iso 1600. foreground освітлений ліхтарем
І це остання ніч в горах, як ви можете побачити хмари практично не змінилися.
Тільки на останню ніч почав показувати легендарний Лангтан Лірун, гігантський камінь 7,227 метрів Наведено неймовірну пам'ять, коли хмари частина і сліпуча біла піраміда гори.
Хмари з'явилися і зникли, топ не повністю видно. Зірки спалахнули в сльозах хмари ковдри
Ім'я Langtang Lirung в кінцевому підсумку стала домашньою назвою для нас, тому довго ми чекали для цього каменю, щоб знезареєструватися!
З іншого боку гори був дещо незрівняний! Вітер поїхав хмари з дивовижною швидкістю, Місяць працював потужним прожектором, і все це зробили картину просто неймовірною.
Canon 24-105, f6.3, 159s, iso 500
Лангтан нарешті відкрив ... І я можу повернутися до теми сну. й
Canon 24-105, f6.3, 98s, iso 500
й