Локета торнадо

Портативна дика природа фотограф захопила унікальний момент – локус-пригода на заміському півночі Лісабона створила стовп, схожий на арнадо.
Ana Filipa Scarpa була в Vila Franca de Chira, коли вона побачила чорний стовп, що потрапляє в небо, що вона спочатку дивиться на пилку. Однак, він скоро зрозумів, як неправильно вона була. Підйомник, більш ніж 300 метрів, був живим і складався з голодування червоних локусів, які шукають нову сільськогосподарську.

Спочатку я думав, що це був торнадо, оскільки тварини навколо мене були дуже збуджені. Я був далеко від дому і боявся, що я не знайшов безпечне місце, але "торнадо" підвіска в небі ніколи не потрапила до мене. Коли Філіпа зрозуміла, що вона була безпечною, вона потрапила в її машину і вирішила наблизитися до розуміння природи дивного явища. Як вона стала ближчою, вона зрозуміла, що терористична торнадо була фактично величезною зморшкою комах. "Я бачу, що краще буде мати реальний торнадо, ніж вторгнення локусту", - сказала вона. Зібрано фотографа, що вона була дуже щасливою, що вона не була в безпосередній близькості від комах. «Я не можу уявити, що це сталося, якщо вони половили мене», - сказав він.

За словами Філіпа, стовпчик комахи розіграють 300 метрів над землею. На відстані близько 400 метрів від смертельної лебідки жінка фотографувала за допомогою об'єктива 200-мм. Червоні локусти можуть мати руйнівний вплив на розвиток світу, де 15 мільйонів людей могли залишитись без їжі. Для боротьби з цією загрозою, ООН створила спеціальну групу, яка поставлена на боротьбу з червоними локусами в Південній та Східній Африці. Недогані буряки можуть проїхати більше 32 кілометрів на добу, приношені культури. Дані ООН показують, що одна тонна червоних локусів може їсти однакову кількість їжі на добу, як 2,500 осіб. Об’єднаних Націй розробляє та застосовує спеціальні схеми для зменшення населення цих видів комах.

Джерело: vasi.net/community/budushhee_pugaet/2014/05/19/smertonosnoe_tornado_iz_saranchi_nakrylo_portugalskuju_derevnju.html