Човен для дітей.

Привіт, кожен! Я помітив, що більшість місцевих аудиторій, позитивно, до всіх видів обробки, тому я один з моїх власних, хотів виділити тут. Все почалося з того, що рік назад, в дитячому садку, де йде моя дочка, змінилися підвіконня. Старі підвіконня розірвалися і кинули на вулицю, кладуть ПВХ. Учитель запитав, чи можна зробити щось з них на сподобі човна, на майданчику, адже вона була дуже скромною. Так: дошки були (без життєздатності для інтер'єру автомобіля) переїхали до гаража, як довго він приймав до тих пір, поки я не згадав, але не відразу, я хотів щось нагадати на папері, щоб почати з, але нічого в кінці змалював, пішов в гараж для імпровізації ... Буде 27 зображень, нехай буде.

І так до точки: спочатку я складав дошки і оцінив, як довго судно буде в цілому, так що два лавки, два дрібні вітрила, плюс капітан, може вписуватися в шоломі, якщо на грандіозному масштабі. Найголовніший інструмент суднобудування – ось!

І так до точки: спочатку я складав дошки і оцінив, як довго судно буде в цілому, так що два лавки, два дрібні вітрила, плюс капітан, може вписуватися в шоломі, якщо на грандіозному масштабі. Найголовніший інструмент суднобудування – ось!

2,2 км Тоді я почав малювати деякі лінії, думаю, про висоту боків, технологічні отвори для кріплень і т.д., Я хотів з часом вийти.
Після того, як судно, що не посидить труну.

р.

3. У В гаражі від попередніх власників
Це може бути корисною, відкрита стара рукоятка осі, в той час як вона діяла в якості сала для примітки.

4. на цьому фото великий стрибок: рукоятка віски, що переплетена в ніс, там і залишиться, з дошками, за допомогою придбаного бензинового пальника, знімається весь товстий шар фарби, який не знає: прогріємо ділянку дошки з пальником, як тільки фарба набрякає, ретельно відрізати її невеликим майстром, головне не перегрівати інакше дошка опікає і темніє, але подрібнити і без цього доведеться робити ... Електричні лобкові пилені отвори під ланцюжками анкерів, вікон в задній і в тротуарах пилені отвори, які повинні

Вони були як гарматні оболонки з гнітами. У той же час проводка була виконана в гаражі, тому що не було електроенергії від попередніх власників.
Так ми побачили в домашніх умовах, радуючи сусідів.

5. Умань Тут я вже захоплюю висоту сіста, мотузку теж.
знайдено в депозитах...

р.

6. прогулянка навколо, дивитися, pretend, рулетка
Виміряємо висоту майбутнього миша.

7. Про нас На правому боці шліфують, зліва після зняття фарби пальником, в домашніх умовах спокійно вечори натерти вручну тертим папером, натерти.
Дуже обережно, бо ранити ніжки дрібних вітрильників, категорично не хочеться.

р.

8. У Я мав нести з гаража будинку від будинку до гаража, деякі частини корабля. Йдемо на начинку, а саме до шолому, який корабель без шолома? Думаю, що я думав, що для того, щоб зрозуміти щось, що буде виглядати як шолом, в кінці вирішив зробити це себе, взяв два шматки з тих же підвіконня, зібралися разом оцінять діаметр, що вам потрібно!

9 помітив, що буде як точна точка.
Це підшипник, виконаний в СРСР, від 11-kilowatt електричний двигун, чому це? але тому, що у мене є багато з них і через великий розмір підшипника, рульове колесо буде трохи важче, щоб не закрутити, як пропелер.

Габаритний зображення

10. він просвердлив отвори з викруткою для проникнення леза леза і пішов ...

11. в той же час було виробництво анкерів, буде парою, тут все просто шматки, фанери, олівцем, тим же лобзиком і ніжним процесом шліфування.

12. Я хотів знайти дерев'яні ручки для фіксаторів, але alas, що блукають навколо магазинів знайшли тільки пластмасу, я не був задоволений, знайшовши вихід, купили ріжучу для бруминної палички, розпилювали шматки потрібної довжини, пришивали трохи для щільного входу до рульового колеса.

13.00 р. Це те, що виходить далеко, круглий в центрі послужить шпилькою для підшипника на конях, а також невеликою естетикою всіх речей, тим самим буде зсередини.

14. придбали ланцюг довжиною до метра, з алюмінію, товстого кабелю, зроблені кільця, які закріплені, з'єднуються між собою тимчасово.

1 999 р.

15.00 р. потім процес склеювання з клярним клеєм, два половинки рульового колеса. Так, ні, у мене є великий стрижень, щоб очистити, як це. Якщо хтось вважає, що з'єднання ненадійне, я запевняю вас, що ви помилилися, перш ніж це, тести проводилися на непотрібних шматках деревини, результат був дуже радий мені.

16. Фітингові ручки і підшипники в колеса, під ручками в колесо, отвори висвердлили перфоратором.

17.00 р. клеєний шипик вводився в центр підшипника, його також приклеїли зовні, сіли мертві. Він є тим, хто приєднає до сала (на шахті).
це те, як він побудований)

18 років У гаражі попило, ріжемо, і в домашніх умовах полірований маса, він також від довгого підвіконня.

19 в гаражі вона була загортана в покрівельний матеріал технол під вогонь пальника, щоб викопати в грунт, не гнила.

20 картини, в частинах я приводжу все, тут. Спочатку вкрито все антисептичним для життя на вулиці довше, потім два шари яхтового лаку, фото не буде видно, але лак дав глибину до структури дерева і все ще все стало гладкою...

181818

21 мар Я вирішив підкреслити проекцію гармати, пофарбувавши його зсередини в чорному кольорі, з якоїсь причини я вирішив, що це буде більш зрозумілим, що це гармата снаряда __

22 будинки зробили перехрестя камасту, хоча за словами морських концепцій, це не називається, і маса не повністю називається гаслом, короткими вітрилами не лікують багато, мій дід на кораблі в радянсько-японській воював, і мій онук не встиг пояснити те, що є до чого.

23. розмітка і полум'я роблять сидіння під шипком (пліт) підшипника. Просвердлити вал і на стику, буде з'єднання болта.

24. Викласти все разом. молоток для тонкого тюнінгу ... Тоді все було зібрано, скориговано, зварено. Позаду і боки стикалися.
кути, сторони скручуються між собою великими шурупами, невеликими сторонами, які в середині, отвори свердлилися і дерев'яні хорупи були забиті до половини великої сторони на клею + шурупами

25. для будівництва, і в цілому для моїх будь-яких маніпуляцій, годинників Блушка, з розбитою лівою лапою, на фото вона стоїть спицями, рейс від 5
Підлога була невдалою, птах не зловив і не навчився літати. Що б залишити вікно без комарів не відкриваються.

26. Я був щасливий ... але все було вже перевантажено ніде, щоб відступати, зібрані в альтанку, необхідно було побачити наш учитель, омолодився більш ніж діти і в цілому наші викладачі краще!

26. утриманні судна я заливив пісок так, щоб екіпаж не отримував так брудну, я копав змастень ретельно, прокинув фрагменти цегли там, добре помішував, це було в варені ... в кінці осені судно було вводжено в качки (підвал) на зиму, щоб не зіпсувати його при очищенні снігу на ділянці ...
Вони піклуються про речі та повагу інших людей – це чудово.

Додано до [mergetime]1400082467[/mergetime]
... плани були вже готовими кресленнями, матеріал підраховують (пірно стійкий, брус, потрібно багато), є людина, яка хоче
щоб допомогти в будівництві і в альтанку він принесе в дитячий садок, але в ньому ще не можливо, гроші надходять на інші ділянки, для ремонту одна з них.
У дворі, на стоянці і зліва відреставрували себе, але це ще одна сумна історія ... і я хотів би писати це: тоді як діти молоді, встигли взяти участь у своїх дітей.
Я змінив свої діалки, а через два роки я пішов до школи. Всі

р.