Поїздка в Мексика. Частина 1

Я вже опублікував кілька моїх повідомлень про цікаві місця на світі, які я зумів відвідати:

Поїздка в Ємен. Частина 1. sana

Поїздка в Ємен. Острів Сокотра

Подорож в Сейшельські острови

Сьогодні я хочу розповісти про свою наступну подорож. Цього разу дорога була до Мексики. Маршрут був прокладений таким чином, щоб побачити якомога більше визначних пам'яток і розслабитися на узбережжі Карибського моря, в Канкуні.

Рейс Новосибірськ – Москва – Мехіко. Після того, як автобус майже вся в Мехіко в Канкун (дорожня дорога зайняла 9 днів з ночівлею в різних містах по дорозі, в невеликих готелях). У Канкуні, 5 днів, повний відпочинок і релаксація. Повернути додому звідти.

Для того, щоб ви не втомилися, я поламаю свою історію на 2 частини. І так, частина одного ... давайте...

Ось туристична карта:

Червона лінія показує найбільш оптимальний маршрут польоту Москва. Мексика, з урахуванням кривизни Землі

Політ не найкоротший, але якщо ви не п'єте, як кінь, це досить комфортний.

10 720 км, покритих 13 годин. А потім Мексико зійшов.

Просто трохи більше і землі.

У залі прильоту, контроль за препаратом. У Мексиці це приміло.

Я зустрівся в аеропорту великим флаконом пива.

Це був день в Мехіко. Величезне місто... Кількість населення становить 19.7 млн. Це таксі в Мексиці.

Я не буду слідувати за хронологією - Я не рогий письменник. Крім того, імена все так складні – ви можете розбити мову. Я хочу показати вам, що я бачив на моєму шляху з Мехіко до Канкуна. Вони дуже красиві. 90% населення – католицька

Вівтар (або що це називається?) ближче.

І прийшли молодят.

Ікона з якої вони просять загоєння

Це ближче. Люди прикріплюють зображення рук, ніг, сердець і т.д. і просять загоєння від різних недуг. Як кажуть, «Хто болить? й

Я завжди люблю дивитися старі вироби. Ручне плетіння килимів на таких машинах

Фарби виготовляються з натуральних рослин і мінералів. Подрібніть її вручну, зробіть розчин і потім пофарбуйте нитки.

Ось що відбувається.

З obsidian, місцеві кам'яні різачі роблять здорові продукти

Полірований камінь виглядає чудово. Недорогий.

Кожен працює в масках, тому що кам'яний пил дуже шкідливий і закупорює легені.

3610Р. 4200Р.

Я люблю магазини, які продають старі речі. На цій картині зліва, 2 тітки, і за ними можна побачити чоловіка, сидячи в шапці. Виявилося, що це був власником такого магазину. Звертайтеся, щоб бути щасливою людиною!

Коли він дізнався, що я був з Росії, він негайно запросив мене в будинок. Я купив вам деякі локальні настоянки. Звісно, я не відмовлявся - власник дуже хороший.

Я фотографував свою сім'ю. Тоді я послав його. Я сподіваюся, що він написав мені право. Але він ще не отримав відповідь.

В одній церкві я бачив ці замки закоханих. Добре, картина знайома з багатьма містами світу.

Наведено етапи розвитку ембріону людини.

Я дуже люблю подорожувати по вулицях рано вранці, коли місто просто прокинулося...

Сонце просто отримує... щоб стріляти задоволення. Кольори яскраві, соковиті.

р.

Ось мексиканська собака.

Перемістити на

Мексиканська "зелена" зустрічалася на шляху

р.

Про їжу. Це досить гострий. Скрізь продають тортили з різними начинками - додають м'ясо, ананас, перець чилі, овочі, зелень, соуси. Смачний. Трієний і burrito з фаршем, квасолею, томатами і сиром

Хто любить - будь-ласка - смажені пасочники, клопи-глисти. Я не да.

В одному ресторані я їю дивну страву, приготовану в землі. Забули те, що вони зателефонують.

р.

Я не знаю рецепта. Є картопля в фользі, всілякі помідори, перець, зелень-мельон-салади-малески, все це покривається пальмовим листям, зверху кришки. Вони закопуються в грунт, де є червоно-гарячі камені.

3-4 години. Це смачно!

р.

Також подають суміш Azz з текіли, мезкаль, ром і соди. Процес не ускладнений, але спостерігається обряд. Зали

Додано до [mergetime]1399539339[/mergetime]

Так, будь ласка, не порушуйте! Я не знаю.

Приєднуйся.

Це великий напій. Головне, щоб сомбреро не падає.

І відразу ж офіціантка зачепить голову, що у вас є сила "розрив". Ніпадецький! Це не просто один постріл.

р.

Так! Я майже забули! У ресторані є дуже «загальна» ім’я!

Зберігати Ось вулкани Попокатепетл (5452 м) переведені з мови Азтек "гаряча гора" і Істаксіхуант (5286 м) - "біла жінка"

р.

Можливо, час показати піраміди. Стародавні міста Теотіхуакан, Уксмаль, Чичена Цеза, Паленка приваблюють натовпи туристів

Це піраміда Кукулка в давньому місті Чичена Цеза. піраміда була побудована таким чином, що на дні евінокса з'являється сонячне зображення змії, яке давні мешканці приймали для спуску кед Кукулкан до землі. Змія з'являється через гру світла на ребрах піраміди. Вони говорять тисячі людей, які хочуть дивитися її.

Тут можна побачити ребра.

Піраміди Місяця і Сонця

Багато людей піднімають піраміди. Сходження непросто, тому що сходи дуже високі.

І сходження піраміди Сонця.

Стародавні кам'яні написи

Малювання

Р

бес-реліф

Доми

Інтер'єр піраміди

Місцевий екскурсовод показує, як використовували старовинні туалети

Так ... люди побудовані ...

Я можу уявити, як багато людей працювали над будівництвом.

Є будівлі білого каменю

Це дитячий майданчик для давньої кульової гри - Pok ta Pok. Гра була винайдена Ольмексом, творці найстарішої цивілізації. 2 команди грали. Мета гри полягає в тому, щоб кинути м'яч в кам'яний кільце на стіні.

Тут можна побачити кільце.

267057

Я процитував з інтернету: Правила були жорстокими. Сенсорний м'яч може бути стегнами, ліктями, аледоки. Нерідко гра закінчилася бджолиним обрядом, який, ймовірно, пов'язаний з родючістю культ. Деякі вважають, що капітан втрати «пара» став жертвою, іншими - капітаном «пари» переможців, так як боги повинні дати краще, в тому числі найсильніших, найсвіжіших, красивих людей. Вони можуть бути накладені всі втрати. Я попросив сувенірного дилера взяти картину цієї гри.

, Україна

Ось кілька картин пірамід. Уксмал.

Кругла вежа – Залишки античної обсерваторії

Вид на гори

Руїни.

Залишки фасаду будівлі

Руїни сповнені йгуанаса

Гарячий на сонці

Р.

Краса ... Це добре тримати його.

Ще одна піраміда.

Р

Багато пірамід, доступні для туристів, буквально відреагуються від джунгля. Уряд виділяє багато грошей для викопів. Вона сказала, що більшість пірамід ковтають джунглі.

Так, візьміть довідник і поїдьте до джунгля в пошуках давньої цивілізації.

Р

Якщо ви піднімаєте голову, це буде виглядати так.

Під ногами можна побачити коріння дерев, які загортають все на своєму шляху.

р.

Вам необхідно пройти обережно, щоб не скрутити ногу.

Я прийшов по річці.

доб.

Ліворуч можна побачити лист, більше ніж мене.

У нас є шум і шум. Провідник вказував пальця - мавп. Тільки вдалося взяти 2 фотографії.

311290

Ось ми йдемо. Бажаю, але я не працюю на Національній географічній, тому як приходять?

269583

Нарешті, ми побачили фрагмент стіни чітко складений людиною.

Це довга кам'яна поросла з мохами. Я фотографував свою руку для масштабу.

Доповідачі демонстрували дорогу з величезними валками. Ви можете побачити, що коріння також проростають зверху.

Вони знайшли отвір в стіні.

Приходьте ближче. Ви можете побачити вогонь ями всередині. Проводитель заявив, що мисливці вже давно прогрівали.

Шукайте, як по-справжньому він. Сидіння спокійно і не залишаючись.

Ось гніздо. Може бути птахом або anthill, я не знаю.

Зберігати Ви зможете знову побачити руїни.

Детальніше

Це ледь помітний тут – все переросли...

Чи помітили хто-небудь гине?

Переміщення на ... Ніж місцевих бджіл...

Я не пам'ятаю що рослини. Довідник назвав всі рослини, але ви пам'ятаєте все?

1 990 Р

Це обов'язково гриб.

Р

Дивись те, що ванн плетені ванн. Я думав, що коса була м'якою. Доторкнувшись, було тверде дерево.

Коріння дерева у порівнянні з людським зростанням

52586234

Добре, це час, щоб вийти і переміщатися на ...

Додано до [mergetime]1399540684[/mergetime]

У селі Цоцил індіанців називається Сан-Хамула. Цікаве місце, я кажу вам. Щоб почати з того, щоб не змогли фотографії місцевих людей. Важкі місцеві хлопці просто приймають камеру, і навіть можуть збити. Є церква, яка славиться дивовижною сумішшю католицьких обрядів і пре-Хіспанських вірувань. Я вирушила всередину - половина темного, гай розсіюється на підлозі практично твердого килима. А серед сіна на підлозі запалюються свічки і пляшки кока-Кола або води! Я не розумію. Люди сидять на колінах і променях. Немає фото, я не збираю ризик.

І ось цвинтар і старому храму випалення в одному селищі. Скубікове місце

Місцеві індіанки ... Жінки одягають товсті спідниці з вовною

Знайте, перейдемо. На шляху до Паленк є дуже красивий водоспад Місол Ха