Янао полярний

Історія однієї doooooooooooooooologo бізнес поїздка

Вступ:
Після того, як я отримав робочу екскурсію на Далекий Північ в Тазовський в Ямалу.
Хочу показати погляди села, його оточення і всього життя.

37971

волосаті

У мене є мій сусід, ім'я Bolton, який завжди приходить до відвідування, коли я приготував шашлики біля sly house.

У Вас є пара будівельних проектів в Тазовському, тому деякі фотографії будуть працювати моменти.

2013 рік Травень - десь знайдено коми ) Шматочок весни в Арктики

_ Новини

Пильне поле виконане ... на фото просто чітко видно село

Це травень 2013 - перший сніговий травень мого життя ) що рік я був в тихому хую - це те, як це відбувається ... Я з Оренбурга.

2824933

Фото для колеги, буде виглядати, якщо - розуміє) на цьому кроці він збитий автомобіль (праворуч) ... Тепер таємно це поворот ми назвали його ім'я і жито в вузькому колі
P.S. Просто про цей знак.

Травень вікна перегляди

Полярний день і це фото було прийнято на 2-30 ранку.
До речі, полярний день нічого не порівнювати... коли я повернею на землю, я обов'язково пропустиме яскраві ночі.

Зателефонуйте нам "Знайди дерево".
Ви не знайдете їх.

18.05.2013 р.
Сонце вже прогрівається на 2 м.

Сніжку почали розтопити - побігти вуличні потоки і відвідати мій будинок почав приїхати до свого дому тут такі "маленькі" мишей ... ніколи не перед ними, і вирішив, що миша більш красиво - коли померли
Я купив всі види отрути, миштри, спеціальний клей.
На тиждень виведено вісім з них.

Копіювати

Це не стосується мишей.
Це просто на замовлення, щоб обсмажити барбекю в травні ...

Це гора річки ТАЗ ... тут влітку зазвичай вивантажують барани.

Птахи тут йдуть взагалі без страху ... але птах тьмяне і дуже часто збивають їх на дорозі ) Це коли я бачив лоф, відправлений ... прийшов, щоб виглядати ... і з нього ягідна муфта (чорниця, городиця).