Занурення старого ноутбука

Я хочу поділитися з вами трохи хобі, що моя дружина займається, званий декупаж.
Покажіть, як і що відбувається в кінці.

І так, у нас немає бука, захоплених часом і долею, але все ж клоняються життям.
Ми також хочемо, щоб зробити це трохи більш красивим, і наше перебування трохи більше задоволення.

22 зображень.

Для початку необхідно, якщо це можливо, вклеїти фарбу стрічку на тих місцях, які будуть розташовуватися біля робочої зони, так як немає бажання його проаналізувати, і для цього немає необхідності, ми зробимо все акуратно.

Потім беремо малярну щітку і починаємо безперечно класти.

Після першого шару грунту ми отримуємо щось схоже.
Для роботи ми використовуємо акрилову фарбу з-за того, що вона не пахне, по-друге, вона швидко висихає, в третьому ... добре, в загальному, вона все ще має безліч переваг.

Далі наносимо два або три шари грунту природним чином чекаємо до попереднього шару висихання на паличці.
На виході виходить рівномірний білий колір по всій поверхні.

Для прискорення процесу сушки допускається сушарка носка:

Після висихання грунту ми наносимо основний колір.
Для основного кольору беремо однакову акрилову фарбу і забарвлюємо її в колір, яку ми вимагаємо.
Ми вирішили зробити цей колір.

Важко на всіх поверхнях, намагаючись переконатися, що в будь-якому місці відсутні проміжки - хоча насправді, якщо виникають проміжки не великі, то нічого страшного буде.

Традиційно державний контроль

Далі беремо рисову карту. Але ми не шукаємо рису. :
Для техніки декупажу застосовуються всілякі малюнки, які в основному наносять або на серветки або рисовий папір.
У випадку малюнків на рисовому папері, вони називають рисовою картою.
Ми будемо використовувати карту, як це.

З цієї карти ми повинні вибирати малюнки, які ми любимо і витягуємо їх.
Так ми будемо використовувати наші руки замість наших ножиць.

р.

Далі ми намагаємося, як наші малюнки будуть виглядати на об'єкті. .e. ми просто відкладаємо їх і подивимося, як вони будуть лежати, яку картину краще розмістити і т.д.
І ми починаємо клеїти наші малюнки.

Ми приклеюємо наш рисовий папір не так як ми зазвичай використовуються, змащуючи знизу і нанесення, але навпаки.
Наносимо малюнок, як ми любимо і починаємо його розмаїти клеєм, тобто нам потрібно всю картину, замочити клеєм і приклеїти.

Все це диво приклеюється до звичайного клею ПВА.
Картина починає виходити, але вона все ще далеко від фіналу.

Ну і всі фотографії ми наклеюємо на початку.
Виявляється щось схоже на це, але це не кінець.

Ми беремо золоту фарбу і починаємо відтінити наші малюнки, натискаючи простір між ними.
Для виготовлення золотої фарби беремо акриловий лак і додаємо мідний порошок до нього.
Звичайно, ви можете піти і купити в художньому магазині, але це буде коштувати там, як крила від Boeing :

Поступово весь простір між кресленнями покривається золотом.
Золота не повинна бути пофарбована, а саме тамперована, тобто акуратні рухи світла, злегка розтоплюється губкою.

3250Р. 3700Р.

Добре, ми майже закінчуємо продуктом. Просто кілька дотик зліва.

Щоб захистити всю красу, яку ми впав сюди, нам потрібно налаштовувати все це в декількох шарах.
Після цього ви можете розслабитися і залишити все до повного висихання.
Лак, як зазначений вище, ми також використовуємо не натяжний акрил.

Ось як виглядає кришка нашого нока після покриття лаком.

Після висихання ми відкриваємо, відмиваємо скотч, злегка очищаємо місця, де фарба або лак ще потрапила, і нарешті перевертаємо.
Ура! Працює!!!

Натюрморт

Ну, традиційно...
Я фотографував все на щітку, щоб ви знали якість.
Я зробив!
Дякую за прослуховування!!!