Чи кенгуру висить своїх ворогів?

Я читаю цю інформацію: Якщо кенгуру відчуває небезпеку, вона стрибає до найближчого тіла води і піднімається в воду на грудях. Якщо гонщик хоче підходити, тварина захоплює її невеликими передніми ніжками і виводить атаку.

Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що вони написані нецензурою. Дійсно? Ми не будемо лежати і перевірити цю інформацію.
Ось що відбувається...
І виходить, що вони дійсно погані!

Собаки мають числову перевагу, але кенгуру смартують. У Австралію кенгуру спробував потопити собаку, а потім атакувати її власнику. У маленькому містечку Артура Крік відбувся інцидент, який стався біля Мельбурна. Афіша Ригард, 49, ходив з собаки Роки біля свого дому, коли він випадково порушив кенгуру на траві. Скарбований тварина спробував втекти, але собака пішла після нього. Кагаро стрибають в водойму, але собака також сходження на воду. Тоді тварина почала висихати ворога. Собака прийшла до порятунку господаря - Кріс Рігард кинувся в воду і спробував відбити Роки з хутряних кенгуру. Як тільки Рикартка захопила собаку, кенгуру скакули на нього і почали вдарити його. В кінці чоловіка вдалося втекти. В результаті цього інциденту багато подряпин залишалися на обличчі, грудях, шлунку і руки Австралії.
Наприклад, у 2004 р. миротворці місцевої фауни – символ держави – почали атакувати людей та тварин на Зеленому континенті. Австралійські органи влади закликають своїх громадян не підходити до небезпечних істот.

На вибір жертв, марсупальці показали велику свідомість - як реальні ман'яки, вони атакують переважно жінок. Навіть собаки не можуть захистити своїх власників від тварин. В іншому день агресивні макропуси атакували жінку мирно ходьба в парку з її локшиною.

Кілька днів до того, як був ще один холодний сюжет – учасник сімейства кенгуру атакував собаку купання в ставку і посунув його. «Це був щось сюрреаль, щось схоже на найгірший кошмар», - сказав Крістін Канхам, 56, власник окованих рекрутерів. Жінка і її друг щасливо спостерігали як чотири своїх собак розбризкують в одному з водойм столиці, коли раптом впав сердитися кенгуру. Він стояв на своїх щадних ніжках і почав посушити собаку, похилого на господині. "Пляса не катує його!", але вбивця просто зірвав у людей, продовжуючи гасити чоловіка нещастяним другом. Три інші собаки вирішили зберегти родича і подрібнити до дикої тварини. Тим не менш, вони не змогли зробити нічого – потужний удар на лапи вбивця збити їх вниз.

У березні цього року також було атаковано членом людської гонки. 48-річний Сильвія Ельдрен була посадка квітів в її саду, коли представник марсупів раптом проколів на спині. «Збив кошик з рук, а потім стояв на хвостик і продовжив побити мене задніми ногами», - сказав Сильвія. - Він був витривалим, ніж мене на задні ноги. На очах в очах не було.

Її родичі і друзі були просто німими в жаху, дивлячись, як тварина багаторазово зачіпає господиню, намагаючись отримати до ніг і запустити. Коли спортсмени, нарешті, відновили і кинулися до допомоги нещастяної потерпілості, агресивного кенгуру втікають в невідомому напрямку, а Сильвія мала витратити кілька годин в стаціонарі для лікування ран. "Я думав, що я збираюся вмирати", - сказала вона.

Тим часом фахівці відзначають, що дорослий учасник цієї родини може легко вбити або малювати людину. Разом з тим, що ця мила тварина має приблизно однаковий розмір і вага, атакуючи незнайомців, він використовує ті ж техніки боксу, як і в борях проти своїх колег.

Звісно, місцеві вчені були правими, коли вони намагалися відреагувати популярну віру, що на австралійському континенті було невелике різноманіття предків. Довести їх припущення, дослідники у порівнянні з фауною зеленого континенту та Південної Америки протягом 25 мільйонів років. За їх словами, в Австралії були такі жорстокі істоти, як вбивця кенгуру і марсуперні леви. І тільки зараз, після мільйонів років милі тварини показали свою сутність тварин.

Де роблять ноги все це приходять з? Ось де вона йде з:

Дінго, дика собака, що народився для полювання і неспокійних переслідувань, не завжди переважає над кенгуру, загальний прей. В її лапах потрапляють переважно старі і хворі тварини. Фліс, марсупери роблять численні крадіжки "пісків" і тим самим заплутувати виконавців. Мисливський кенгуру часто надходить на річку або озеру грудей і, якщо dingo намагається дістатися до неї шляхом плавання, висить їх по одному - тримає їх під водою до тих пір, поки собака не буде.

Це, так що це все-таки...

Інтернет