З Далекса, вниз, тече річка Волга

Я жив у місті Рибінськ, Ярославська область. Місто розташоване на північній частині Волги. Навіть з школи, я дивився, що джерело Волги виглядає так. І за травневі свята 2014 року я вирішив зробити офіційний і дружній візит до с. Волговєхове, щоб побачити все власними очима.

Тут буде 51 фото.

В кінці мені довелося приїхати 550 кілометрів по одному шляху і тій же спини. Маршрут був наступним чином: Рибінськ / Калязин / Твер / Торжок / Осташков / Волговерхови. У деяких місцях дорога була не дуже хорошою якістю (Я дуже попіліт). Надіслане майже повністю відсутністю в торгово-промисловому виробництві Тверської області (у порівнянні з Ярославським регіоном). Це буде впливати на спосіб назад :()
Останні 22 кілометри дороги виглядають так. Здається, це нормальна дорога бруду, але ... відстежений трактор поїхав уздовж нього і дорога перетворилася на залізну дошку. але 6 ми вже не звикли відступати, особливо з 530 км.

І тепер 6, нарешті, це село Волговєхова!

Дивитися знак заборони? Більшість Москалів не бачили.

Короткий опис від місцевого туроператора

Коротка прогулянка до джерела

подарунок-трейд

Майже там. Залишилося всього кілька сотень метрів.

Історичний момент :)

Пам'ятний наліт. До речі, довжина Волги перед будівництвом купи водойм тут. Тепер Волга знаходиться приблизно в 100 км.

Останні метри

Він, джерело Волги! Або досить юридичне джерело. Ось де відбувається відлік.

Пам'ятний наліт

3610Р. 4200Р.

Усередині.

Центр Всесвіту:

Ікона і деякий язичневий символ (не сильний в цьому, і ніхто не запитав)

Перегляд з вікна

Це реальне джерело Волги. Справа в тому, що вона не має конкретної точки початку. Кілька невеликих струмків на озеро, які ви побачили в попередніх фотографіях і це озеро вважається джерелом.

Волга!

Вода холодна! Політ 30 секунд і рука зводиться до кісток.

Початок довгої дороги будинку

р.

Тут відбуваються різні заходи. Релігійні та цивільні

Камінь ближче.

Це перший міст по Волзі.

р.

і перша платина

97516644р.

Кілька метрів від першого мосту знайшов другий:

Волга

доб. 359

вона.

3250Р. 3700Р.

Подається згідно з кафедрою.

Шукаємо

Собор

р.

знову

пропущено постріл

Вентиляція

Як виявилося, можна піднятися до дзвіниці. Діти безкоштовно вводити. Для інших 50-х. Немає контролю за платою. Ви просто повинні ставити гроші в поле, як ви кладете її на вибори.

Перше, що ловить очей, коли ви йдете.

Вид з дзвіниці

Вид з дзвіниці

Вид з дзвіниці

На дзвіниці

переїзд

Повернутися назад.

Микола

Пільгами

Р

Перейдіть на машинку. Я чекав.

Цей піщаний сатин і медитований. Абсолютно немає реакції на проходження

р.

Вперше я бачив такий кілометровий стовп.

Місцева гаряча торгівля

Волга. Про 6 км від джерела

499.00 Р

Перший автомобільний знак

Про 10 км від джерела.
Це остання картина. Я був на моєму шляху додому. У районі Осташкова він розповів про аварії, щоб дізнатися POINT бензин, заливається на станції метро «Суркутнефтегаз». Автомобіль припинив водіння різко. Після того, як він почав зупинятися. Деякі з них поїхали в Торжок і знайшли послугу. Просив мене злити газ. Майстер був в невеликому ударі - такий "гасолайн" він не бачив довго: суміш дизеля, бензину, води і піску. Вирішили зробити ще один візит до цієї станції, а не з грошима, але з TNT. Це трохи пізніше. Я чекаю на насадки я наказав.
Дякуємо всім за прослуховування! Я зробив.